Francie: Podívejte se, jak byl Macron vypískán při vstupu na fotbalový stadion (video)
RSS

Francie: Podívejte se, jak byl Macron vypískán při vstupu na fotbalový stadion (video)


Emmanuel Macron byl zvolen jen díky muslimům, pro které byl „menším zlem“ a také nemalým volebním manipulacím. Dnes by již na prezidentský post nedosáhl, jak odkazují mnohé průzkumy.
Nejen nekončící islamizace země, ale zejména nová penzijní reforma pak vedly k odporu mas proti prezidentovi, který byl před lety dosazen Rothschildy.
Obliba či neobliba politiků se nejlépe pozná v momentě, kdy se vydají mezi lid. Nejde-li přímo o pozvané fanoušky daného politika, ale o náhodný vzorek společnosti, ihned je patrné, jak je daný politik mezi lidmi (ne)vítán..
Je celkem jasné, že každý má i nějaké ty odpůrce, ale pokud je odpor masový a většinový, je to okamžitě znát. Asi jako v případě, kdy Macron vstoupil na stadion plný fanoušků, z jejichž řad se však neozýval převážně potlesk a nadšené ovace, ale bučení a pískání:

@Francetele a beaucoup de mal à couvrir les hués et les sifflets lors de l'entrée du poudré #Macron sur la pelouse du #StadeDeFrance , pourtant les commentateurs hurlent dans leurs micros depuis 1/4 heures sans respirer #FinaleTOP14 pic.twitter.com/M39jZbduN3
— Titi.art #BORDÉLISATION (@Titiart1) June 17, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Francie: Podívejte se, jak byl Macron vypískán při vstupu na fotbalový stadion (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden