Organizace spojených národů plánuje digitální ID propojené s bankovními účty
RSS

Organizace spojených národů plánuje digitální ID propojené s bankovními účty


Organizace spojených národů (OSN) plánuje zavést celosvětový systém digitálních průkazů totožnosti, který bude propojen s bankovními účty jednotlivců. (Foto: Flickr)









Tento plán, který je podobný systému vyvinutému Světovým ekonomickým fórem (WEF), je popsán ve třech nových politických dokumentech OSN s názvy „Globální digitální dohoda, reformy mezinárodní finanční architektury a budoucnost správy vesmíru“.



Cílem těchto dokumentů je podpořit „vizi budoucnosti“ generálního tajemníka OSN Antonia Guterrese.




Šokující studie OSN: Pedofilie jako lidské právo?

Guterresova „vize“, oficiálně nazvaná „Naše společná agenda“, by měla dostat zelenou v září 2024 během akce nazvané „Summit pro budoucnost“.



Ze zprávy:



Digitální průkazy totožnosti propojené s bankovními nebo mobilními peněžními účty mohou zlepšit poskytování sociální ochrany a sloužit k lepšímu oslovení oprávněných příjemců.




MMF pracuje na globální platformě digitální měny centrální banky

Digitální technologie mohou pomoci snížit úniky, chyby a náklady při tvorbě programů sociální ochrany.



Ne nepodobně jako jejich neoficiální kolegové z WEF hovoří OSN také o tom, že globální digitální budoucnost v podstatě reguluje.



Tato nevolená organizace používá k popisu této globalistické agendy fráze jako „mezinárodní spolupráce“ a „mnoho zúčastněných stran“, které budou „prosazovat zásady, cíle a opatření“.



OSN tento cíl popisuje jako „otevřenou, svobodnou, bezpečnou a na člověka zaměřenou digitální budoucnost“.




Největší omezení v historii lidstva? Banky chystají nový krok

Digitální budoucnost podle představ těchto skupin však bude zcela opačná než otevřená, svobodná nebo zaměřená na člověka.



Pokud jde o „vizi“ OSN pro budoucí globální finanční systém, má být harmonizována s Agendou pro udržitelný rozvoj 2030.



Řídilo by jej cosi jako „vrcholový orgán“ , který má být teprve zřízen.




Pedofilní skandál francouzských vojáků otřásl OSN

Klíčovými aktéry by zde byli šéf OSN, dále Skupina 20, Hospodářská a sociální rada a „šéfové mezinárodních finančních institucí“.



V rámci toho OSN vidí „vize“ „globálního digitálního paktu“.



V podstatě jde o to, aby lidé, zařízení a subjekty, to vše bylo propojeno do propojené sítě, která by zřejmě mohla být centrálně spravována, zřejmě nevolenými byrokraty.




Markéta Šichtařová: CBDC – nová hrozba, kterou zná málokdo

Když se ti, kdo tento budoucí systém plánují, obávají jakýchkoli negativních dopadů, nikdy nevidí, že by se to mohlo týkat všech – ale pouze „občanské společnosti (…) nebo vybraných skupin vyloučených ze sociálních výhod“.



WEF mezitím právě navázal partnerství s přední biometrickou společností, aby prosadil svůj vlastní program digitalizace lidstva.



Švédská biometrická společnost Fingerprint Cards učinila velký krok do komunity WEF New Champions Community, která sdružuje středně velké podniky.




Přichází centralizovaná digitální měna a nebude existovat žádné soukromí ani autonomie jednotlivce

WEF chce podporovat biometrické formy digitální identifikace a tvrdí, že tato technologie by mohla sloužit jako správce „sociální inkluze“.



Na programu Společenství nových šampionů je setkání v čínském Tianjinu, které se uskuteční 27. až 29. června během letního setkání WEF v Davosu.



Charles Burgeat, senior viceprezident pro strategii ve společnosti Fingerprint Cards, přednesl něco, co považoval za moudrost:




Kiyosaki varuje: „dystopické“ CBDC bank umožní vaší totální kontrolu

„Jako hrdý člen programu WEF New Champions Community chceme být uznáváni jako účelově zaměřená společnost, která pozitivně přispívá ke změnám potřebným pro fungování v novém digitalizovaném světě.



„Tím, že jsme se připojili k této komunitě, se těšíme na brainstorming a výměnu nápadů s kolegy a přinášíme naše odborné znalosti biometrického průmyslu.“



Společnost Fingerprint Cards čelila v prvním čtvrtletí roku 2023 neklidným vodám a vykázala ztrátu 70 milionů švédských korun (6,4 milionu USD) při tržbách 117 milionů švédských korun (10,8 milionu USD), uvedl server Biometric Update.




Uniklý dokument odhaluje špehování generálního tajemníka OSN ze strany USA

Firma se však vrhla do práce a dosáhla klíčových milníků, včetně integrace biometrie otisků prstů do 700 chytrých telefonů se systémem Android a dodání 1 milionu modulů biometrických snímačů pro platební karty.



Model Redmi K60 společnosti Xiaomi si zajistil prvenství prvního chytrého telefonu, který se může pochlubit technologií Fingerprint Cards pod displejem.



Xiaomi je čínská technologická společnost.




Jsme na pokraji digitální měny NWO. Co to pro nás znamená?

WEF, který se již dobře orientuje v digitální tapisérii biometrie, pokračuje v obhajobě tohoto odvětví.



Organizace již dříve uvedla do přidružené koalice společnost Yoti.



Zdroj: slaynews.com
Článek Organizace spojených národů plánuje digitální ID propojené s bankovními účty se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden