Výkonná ředitelka MMF oficiálně oznamuje: „Pracujeme na globální CBDC“
RSS

Výkonná ředitelka MMF oficiálně oznamuje: „Pracujeme na globální CBDC“


Jedna světová měna, jedna společná centrální banka a především jedna vláda. Přesně to je již roky odkazováno do sféry konspiračních teorií.
Nicméně nyní jsme dospěli do stavu, kdy se již konspirační teorie začínají stávat realitou.
O globálním CBDC se ovšem hovoří již delší dobu, takže pokud vše kolem digitální měny (CBDC), digitální identity (ID), sociálních kreditů a dalších aspektů NWO sledujete, jistě vás nové oznámení šéfky MMF nepřekvapilo…
Výkonná ředitelka MMF Kristalina Georgievová na konferenci v Maroku oznámila, že OSN „pracuje na globální platformě CBDC“.
Georgievová dodala, že taková digitální měna centrální banky by měla být mezi zeměmi zaměnitelná.
„Aby byly transakce efektivnější a spravedlivější, potřebujeme systémy, které propojují země,“ řekla výkonná ředitelka MMF. Tomu se rovněž říká „interoperabilita“.
Tvrdila, že digitální měna umožní více lidem přístup k finančním službám a sníží náklady.

Georgieva také uvedla, že CBDC umožňují provádět mezinárodní platby „levněji a rychleji“.
Někteří varovali, že digitální globální měna v rukou globalistických entit by mohla vést k hypercentralizované technokratické dystopii.
Americký podnikatel a spisovatel Robert Kiyosaki nedávno varoval, že CBDC otevírají dveře hromadnému dohledu.
„Sledováním každé finanční transakce se dozvídají vše o našich výdajových návycích, příjemcích našich peněz a o tom, jak utrácíme naše příjmy,“ řekl Kiyosaki s odkazem na knihu 1984 od George Orwella.
„Velký bratr bude neustále sledovat naši finanční aktivitu a to je přesně ten problém s digitální měnou centrální banky,“ dodal.
Na závěr připomínám, že CBDC by měla fungovat při napojení na vaši ID, přičemž digitální měna je nejen programovatelná, takže lze regulovat co si za ni koupit můžete a co ne, ale má také datum expirace, takže danou měnu musíte utratit do určité doby, jinak vám propadne.
Na zavedení CBDC aktivně pracuje – či ji má již zavedenu – 95% zemí světa. Digitální euro má být zavedeno ještě v letošním roce…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Výkonná ředitelka MMF oficiálně oznamuje: „Pracujeme na globální CBDC“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden