V Holandsku se opozici podařilo dotlačit debatu o změnách MZP a pandemické smlouvě WHO do poslanecké sněmovny
RSS

V Holandsku se opozici podařilo dotlačit debatu o změnách MZP a pandemické smlouvě WHO do poslanecké sněmovny


Někdy mám pocit, že jsme nějak odtržení od celého světa. Nebo jen možná nemáme politiky, kteří by měli zájem řešit to, co je skutečně důležité.
Těžko říci, proč se v jedné zemi za druhou řeší pandemická smlouva a změny MZP, zatímco u nás kolem těchto dokumentů panuje velmi hluboké mlčení.
Přitom dosud zde nebylo nic, co by nás ohrožovalo víc než pandemická smlouva a změny MZP. Oboje začne platit v roce 2025, který by se tak stal i začátkem nezměrné diktatury.
Mainstreamová média o nebezpečí obou dokumentů samozřejmě mlčí, neboť jejich úkolem není informovat, ale manipulovat.
Pandemickou smlouvou a změnami MZP se již zabývají ve stále více zemích po celém světě. Debaty většinou nadnáší opozice nebo různá hnutí, skupiny právníků a odborníků či občané, kteří se peticí domáhají referenda.
Holandsko je nyní další zemí, ve které opozice vyzvala k parlamentní debatě, která by pomohla přinejmenším přispět k lepší informovanosti občanů o této problematice.
Opozice zároveň požaduje, aby tyto dokumenty – než se budou v květnu 2024 schvalovat – prošly schválením v parlamentu.
Poslanec Pepijn van Houwelingen (FVD)  prosadil , aby nová smlouva WHO, která je velmi kontroverzní kvůli porušení naší suverenity, byla nejprve předložena Sněmovně ke schválení. Za tímto účelem získal potřebnou podporu od 30 členů Sněmovny.
Fórum pro demokracii hovoří o „důležitém vítězství v našem boji za svobodu“. FVD je strana, která bojovala proti vládě již za covidismu a dlouhodobě upozorňuje na globalistické plány NWO. Strana také požaduje vystoupení Holandska z EU i NATO.
PVV (strana Geerta Wilderse), SGP, BVNL, BBB (strana farmářů, která vyhrála poslední krajské volby) a poslanec Pouw-Verweij (JA21) podporují žádost FVD, aby nejprve předložila Sněmovně ke schválení prováděcí smlouvu pozměňující mezinárodní zdravotní předpisy WHO.
Vláda nyní bude muset předložit legislativní návrh, než bude moci navrhovaná změna úmluvy WHO vstoupit v platnost.
Van Houwelingen děkuje poslancům na Twitteru za jejich podporu.
Začátkem tohoto měsíce  poukázal na to,  že WHO chce změnit mezinárodní zdravotní směrnice, aby převzala větší moc. Vláda chtěla prováděcí smlouvu schválit rychle a mlčky.
Patnáct senátorů nebo 30 členů Sněmovny  si mohlo vynutit debatu o tomto tématu, což se nyní podařilo. Pokud by parlament nepodnikl žádné kroky, pozměněné zdravotní předpisy WHO, které jsou závazné, by vstoupily v platnost dne 31. května 2024.
Zde jen připomínám, že na nedávném summitu WHO s novou pandemickou smlouvou i změnami MZP souhlasily všechny členské země, přičemž hlasovat by se k jejich konečné podobě mělo v květnu 2024.
Prakticky všude se snaží vlády oba dokumenty protlačit bez jakýchkoli parlamentních debat, což je zdá se i v plánu naší vlády, která se o smlouvách dosud ani nezmínila, nicméně podle všeho nezajímají ani opozici.
Na druhou stranu již podle všeho daly členské země EU kompetence ke schválení za všech 27 členských zemí Evropské komisi, je tedy nejisté, zda by vůbec mohl jakýkoli parlament těchto již zcela nesuverénních evropských zemí něco vyřešit.
Nicméně důležité je, že parlamentní debaty jsou zpravidla prezentovány i mainstreamem a k informacím se pak může dostat víc lidí, kteří vesměs vůbec netuší, co se na takřka celý svět už brzy chystá…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek V Holandsku se opozici podařilo dotlačit debatu o změnách MZP a pandemické smlouvě WHO do poslanecké sněmovny se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden