Barack Obama, který by měl být prohlášen za válečného zločince, káže Indii o lidských právech
RSS

Barack Obama, který by měl být prohlášen za válečného zločince, káže Indii o lidských právech


Barack Husajn Obama je ve skutečnosti tím, kdo zpovzdálí ovládá loutku Bidena. To je všeobecně známý fakt, stejně jako je dobře známa  jeho velká příchylnost k islámu.
V Indii nyní probíhá džihád mečem. Takřka denně můžete najít v indických médiích informace o případech hromadných znásilnění – a mnohdy i vražd – hinduistek. Původní obyvatelstvo je v severních oblastech vyháněno, aby uvolnilo místo pro muslimy. Dochází i k témuž jevu, který je běžný v Pákistánu – k únosům a násilným konverzím.
Džihád mečem je tak realitou, která ovšem dřív či později čeká také evropské země. Současný premiér Modí byl zvolen právě na základě slibu, že problémy s muslimy vyřeší.
Nicméně řešitelné jsou již stěží, takže jediné, co mohl udělat, bylo zakázat udílení azylu muslimům. To má zabránit dalšímu přibývání muslimské komunity v zemi – samozřejmě vyjma porodnosti.
Po návštěvě Modího v Bílém domě se – jak jinak – ozval ten, kdo tahá za provázky Bidena – Obama. A neopomněl napomenout Modího za to, že údajně utiskuje muslimy.
Přesně to říká masový vrah Obama, kterému byla udělena zcela zprofanovaná Nobelova cena za mír…
Ve čtvrtek (22. června) bývalý americký prezident Barack Obama vyvolal kontroverzi tím, že Indii signalizoval její „lidskoprávní“ záznam.
Obama, který je  nechvalně známý  jako potenciální válečný zločinec, naznačil, že indickému premiérovi musí Bidenova administrativa říci o ochraně „muslimské menšiny ve většinově hinduistické Indii“. Naznačil také další „rozdělení“, pokud Indie pod vládou Módího nenapraví své způsoby.
Bývalý americký prezident učinil sporné poznámky během rozhovoru s moderátorkou CNN Christiane Amanpour, jen několik hodin předtím, než premiér Modi pronesl svůj historický projev na společném zasedání amerického Kongresu.

Just sat down for an exclusive w/ President @BarackObama  in Athens to discuss the future of democracy, at home & abroad. I asked how the US should engage with autocracies. Watch his response.
Our interview and a conversation with 3 Obama Foundation leaders airs 10pET on @CNN . pic.twitter.com/vREoV62Rp5
— Christiane Amanpour (@amanpour) June 22, 2023


Barack Obama také tvrdil: „Kdybych měl rozhovor s premiérem Modím, pak by součástí rozhovoru bylo, že pokud nebudete chránit práva menšin, pak existuje silná možnost, že se Indie v určitém okamžiku začne rozpadat… To by bylo v rozporu se zájmy Indie.“
Bývalý americký prezident, který nyní pronáší otřepané fráze o ochraně zájmů muslimů v Indii, byl sám zodpovědný za smrt mnoha nevinných lidí v zemích s muslimskou většinou.
Stav lidských práv „válečného štváče“ Baracka Obamy
Barack Obama psal historii v roce 2008 tím, že se stal prvním černochem, který se stal prezidentem Spojených států. V roce 2016 také vytvořil další rekord jako prezident, který během celého svého 8letého funkčního období zahájil nejvíc válek.
Podle  zprávy  „Úřadu pro investigativní žurnalistiku“ Obama dohlížel na více útoků bezpilotními letouny (54) ve svém prvním roce než George W Bush za celé své funkční období. Před svým prezidentstvím mluvil o ukončení „hloupých válek“, ale když se dostal k moci, udělal pravý opak.
Barack Obama, který je nositelem Nobelovy ceny míru, údajně zahájil nálety v nejméně sedmi zemích s muslimskou většinou: Afghánistánu, Jemenu, Somálsku, Iráku, Sýrii, Libyi a Pákistánu.
Schválil použití neuvěřitelných 563 útoků dronů a zabil v tomto procesu 3797 lidí. V jednom případě se útok bezpilotního letounu CIA  zaměřil  na pohřeb v Pákistánu, což vedlo ke smrti 41 civilistů v Pákistánu.

Údaje prostřednictvím Úřadu pro investigativní žurnalistiku

Více než 89 civilistů ve stejné zemi bylo zabito Obamovou administrativou v průběhu 128 cílených útoků bezpilotních letounů. Americký prezident si byl vědom toho, že útoky bezpilotních letounů zdaleka nebyly přesné a stále častěji vedly ke smrti civilistů.
To mu však nezabránilo pokračovat v takových útocích v Somálsku (2010) a Jemenu (2011). Údajně 21 dětí a 12 žen (pět z nich těhotných) bylo zabito prvním útokem Obamovy administrativy v Jemenu s cílem zaměřit se na Al-Káidu.
Vyšlo také najevo, že jen v roce 2016  provedla  americká vláda pod Obamou nejméně 26 171 bombových útoků, což znamená 72 bombových útoků každý den na civilisty v jiných zemích.
Masové civilní oběti byly  hlášeny také z Afghánistánu. V letech 2007 až 2016 bylo v Afghánistánu USA, jejich spojenci a afghánskou vládou v Kábulu zabito v průměru 582 lidí ročně.
Obamova administrativa byla také  obviněna z provádění  dvojitých útoků dronů, což znamená, že místo útoku dronů bylo napadeno opakovaně. A to navzdory tomu, že je známo, že takové následné útoky vedou ke smrti záchranářů, což je v rozporu s pokyny  stanovenými Ženevskými úmluvami z roku 1948.
Obamova administrativa se přiklonila k Muslimskému bratrstvu, dohlížela na vzestup ISIS
Během funkčního období Baracka Obamy americká vláda během arabského jara v Egyptě podpořila radikální islamistickou skupinu „Muslimské bratrstvo“. Byl to naprostý odklon od přístupu předchozích amerických vlád.
Barack Obama věřil , že by mohl oddělit teroristickou skupinu Al-Káida a Muslimské bratrstvo. Posílení Muslimského bratrstva by podle Obamy oslabilo Al-Káidu, což byl samozřejmě nesmysl.
Hlavní chybou Obamovy administrativy bylo přijetí falešné rétoriky, prezentované po léta islamistickými aktivisty a později liberálními západními politiky a vědci, že existuje rozdíl mezi Muslimským bratrstvem a Al-Káidou.
Arabské jaro vedlo v několika zemích k významným politickým změnám, včetně svržení dlouholetých autokratických vůdců. V Egyptě se politická odnož Muslimského bratrstva, jmenovitě Strana svobody a spravedlnosti, stala významnou politickou silou.
V roce 2011 si Obamova administrativa myslela, že je skvělý nápad spolupracovat s vládou vedenou Muslimským bratrstvem, kterou považoval za „novou demokratickou sílu“ a záměrně přehlížel její radikální islamismus, nebezpečnou ideologii a špatné zacházení s náboženskými menšinami.
Později, když vypukly protesty proti vládě v Eqyptě, Obamova administrativa rychle otočila a vyzvala k odstranění egyptského prezidenta Mohammeda Morsiho, podporovaného Muslimským bratrstvem. Dokumenty nyní odhalují, že americká vláda financovala  aktivity proti Mursímu.
Prezidentské funkční období Baracka Obamy bylo také  poznamenáno vzestupem obávané teroristické organizace – Islámského státu (ISIS) v Iráku a Sýrii.
Za doby jeho působení ISIS ovládl část Iráku a Sýrie a nezvykle prosperoval.
Závěr
Barack Obama stál u kormidla budování tajných základen bezpilotních letounů na Středním východě a v Africe a zvyšování rozmístění válečných lodí a vojáků v západním Pacifiku a východní Evropě.
Jeho první tři ministři obrany v Pentagonu ho  obvinili z řízení armády z Bílého domu. Zabitím Muammara Kaddáfího se Barack Obama postaral o to, aby se Libye ponořila do naprostého chaosu a zároveň umožnil rychlejší islamizaci Evropy.
Později se země bohatá na ropu stala magnetem pro teroristické skupiny. Navzdory jeho aktivnímu válečnému štvaní a masovému zabíjení civilistů ve jménu útoků bezpilotních letounů proti teroristickým skupinám mu byla v roce 2009  udělena  Nobelova cena míru.
S levicovými médii, která jednají jako jeho PR agenti, byl Obama schopen držet krok s falešným obrazem „velkého ex-prezidenta.“
V době návštěvy premiéra Modího v USA na pozvání úřadujícího prezidenta Joe Bidena káže Bidenův loutkovodič Barack Obama Módího administrativě o lidských právech a šíří zkreslený příběh o tom, že „muslimové jsou v Indii v nebezpečí.“
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Barack Obama, který by měl být prohlášen za válečného zločince, káže Indii o lidských právech se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden