Hunter Biden si odepisoval z daní i náklady na prostitutky
RSS

Hunter Biden si odepisoval z daní i náklady na prostitutky


Vyšetřování zločinů Huntera Bidena pokračuje, nicméně zdá se, že mainstream veškeré již odhalené zločiny nijak nezajímají. V současné době vychází na povrch zejména jeho daňové úniky a korupce.
Mnohé se podařilo prokázat díky jeho notebooku, ve kterém je i dostatek důkazů proti jeho otci. Nicméně vyšetřování je mařeno Bidenovým ministerstvem spravedlnosti, což zrovna pokroku nepřispívá.
Za zločiny, z nichž je obviňován Hunter Biden, by jakýkoli řadový Američan seděl dlouhé roky ve vězení. Je všeobecně známo, že masivní daňové úniky jsou v USA považovány za jeden z největších zločinů – o korupci nemluvě.
Nyní se vyšetřovatelům podařilo odhalit, že Hunter Biden si z daní odepisoval i náklady na prostitutky a členství v sexuálním klubu…
Informátor IRS (daňový úřad) z kriminální vyšetřovací jednotky agentury odhalil výboru House Ways and Means, že Hunter Biden nezákonně odečetl desítky tisíc dolarů vynaložených  na prostitutky a sexuální klub  ze svých daní, podle svědectví z 1. června, které bylo zveřejněno republikány ve Sněmovně reprezentantů ve čtvrtek.
Podle  NY Post , informátor – anonymní kriminální vyšetřovatel IRS – řekl, že Hunter šel do krajnosti, aby se vyhnul placení asi 106 000 dolarů na daních, včetně odepsání svých sexuálních aktivit.

„Takže některé položky, které odečetl, byli neexistující osobní zaměstnanci.
Odečetl platby, které byly vyplaceny ženě, o které říkal, že je jeho asistentka na západním pobřeží, ale ona byla v podstatě prostitutka ,“ řekl whistleblower, který pracoval přímo na vyšetřování IRS ohledně daňových záležitostí Huntera, když mluvil o návratu mladšího Bidena v roce 2018.
Další informátor , dohlížející agent IRS Gary Shapely, řekl výboru 26. května, že našel  několik případů, kdy Hunter vydával letenky prostitutkám .
„Existovalo několik příkladů prostitutek, které byly v podstatě objednány – a máme veškerou komunikaci o tom, když zaplatil za tyto prostitutky, rezervoval jim let, kde i letenka ukázala jejich jméno.
A pak je zaplatil,“ řekl Shapely, který poznamenal, že Hunter Biden udával, že tyto peníze byly vynaloženy na Bidenovu poradenskou firmu Owasco, PC.
A co víc,  Hunter zaplatil zálohu pro elitní sexuální klub v Los Angeles (ze kterého byl vyhozen za to, že chytal ženy za zadek a choval se jako rozmazlené dítě).

„Udělal platby – je tam 18 000 dolarů, které byly provedeny za sexuální služby, ale v odpisech je napsáno 8 000 dolarů mzdy a 10 000 dolarů za golf – vklad člena golfového klubu.
A víme, že těch 10 000 dolarů šlo na zaplacení sexuálního klubu,“ vypověděl anonymní vyšetřovatel IRS.
„Šli jsme do sexuálního klubu a mluvili jsme s osobou, která vlastnila ten sexuální klub, a potvrdila, že tam byl.
A ten chlap musel zaplatit 10 000 dolarů a dívka – kdokoliv ho tam odkazuje – nemusí platit nic. Takže to bylo odečteno v daňovém přiznání,“ pokračoval.
Podle Shapelyho při svém návratu v roce 2018 Hunter také zaplatil jedné ze svých „přítelkyň“ a zaznamenal to jako „golfové členství“.
„Šli jsme ven a sledovali ty peníze, bylo to za členství v sexuálním klubu v LA,“ řekl Shapely.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Hunter Biden si odepisoval z daní i náklady na prostitutky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden