Švédsko: „Ty běloško zasraná, tohle je můj autobus“ – aneb africké obohacení v praxi (video)
RSS

Švédsko: „Ty běloško zasraná, tohle je můj autobus“ – aneb africké obohacení v praxi (video)


Ve Švédsku nyní koluje video, na kterém se v autobuse na pravidelné lince rozčiluje černoška, která jasně dává najevo, že coby černá je zbytku cestujících nadřazená, když tvrdí, že to je autobus pro Afričany.
Jisté je, že její rasistické výroky nebudou nijak potrestány a vlastně po ní ani nikdo nebude pátrat. Pokud by však na místě urážených cestujících seděli černoši a stejně by na ně pokřikovala běloška, tak by již hnila ve vazbě.
Nebo si představte, co by se stalo, kdyby nějaká Evropanka podobně řádila někde v autobusu v subsaharské Africe a stejně by se vyslovovala směrem k černochům. Předpokládám, že takovou jízdu by nepřežila.
Na sociálních sítích se rozšířil videoklip z autobusu v Uppsale. V klipu je vidět, jak žena kope řidiče autobusu a křičí, že je to její africký autobus.
„Jsi zasraná běloška,“ říká žena bílé cestující v autobuse.
Videoklip z meziměstského autobusu se tento víkend rozšířil na TikToku, ale není jasné, kdy k výstupu došlo.
Žena:  Jdi do prdele, sráči. To je náš autobus. Jsme Afričané. Tohle je náš zasraný autobus. Seru na vás. Cestující: Hej! Halo? Haló? Uklidněte se. Jen se posaďte. Žena:  Jdi do prdele. Cestující:  Jaký je váš problém? Žena:  Jdi do prdele. To je náš autobus. Tohle je kurva náš autobus. Tohle je můj autobus. Jedná se o africký autobus. Do prdele, musíš zaplatit. Žena: (mumlá cosi nesrozumitelné)…. Afričané. Myslíte si, že je to v pořádku? Jsi zasraná běloška…. Fuck you….
 



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Švédsko: „Ty běloško zasraná, tohle je můj autobus“ – aneb africké obohacení v praxi (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden