Ukázkový kousek
RSS

Ukázkový kousek



LUBOMÍR VYLÍČIL
Minulý čtvrtek, 22. června,  zatkla  policie amerického státu New Hampshire úchyla. Hnusného chlapa, který distribuoval sexuální obrázky malých, nezletilých dětí. Ano, i takové věci se bohužel stávají… Ale tady nešlo o nějakého úchyla tuctového. S řetízky na rukou si policie odvedla transgendera a současně také řádně zvoleného poslance, zasedajícího za okres Hillsborough v parlamentu New Hampshire. Nominovaného, jak jinak, Demokratickou stranou.
Jde o natolik nevšední osobnost, že nebude od věci se na ni alespoň letmo podívat. Protože ten pohled může dost vypovědět o poměrech v současné progresivní části USA.  Oficiální  životopis   Stacie-Marie Laughtonové, začíná takto: „…americká politička, která v letech 2020 až 2022 zasedala ve Sněmovně reprezentantů státu New Hampshire za okrsek 31 v okrese Hillsborough. Členka Demokratické strany byla předtím zvolena také  ve volbách v roce 2012, aby zastupovala oddělení 4 v Nashua, ale rezignovala na svou pozici zvoleného zástupce kvůli minulému odsouzení za trestný čin.” Celá progresivní Amerika ji tehdy, za Obamy, v roce 2012. opěvovala jako první trangender poslankyni v USA. Jako veliké vítězství rovnoprávnosti, inkluse, pokroku a tak podobně.
Ve skutečnosti jde o odporného kriminálníka. Na design té osoby se  podívejte  sami, a pokud jde o kriminální minulost poslankyně Stacie-Marie Laughtonové, tak ta je opravdu nevšedně bohatá a sahá až k roku 2002. Tehdy byl Laughton, ještě jako chlap,  zatčen  za domácí násilí a obviněn ze sexuálního napadení ženy. Pak dal chvíli pokoj, aby to po deseti letech rozjel novou silou. V roce 2012, už jako transgender, se Laughton pokusil o podvod s kreditními kartami. Byl  chycen  a odsouzen. Ale trest jej nenapravil. Jen o 3 léta později, v únoru 2015, vyhrožoval bombou nemocnici Southern New Hampshire Medical Center. Byl chycen, obviněn z těžkého zločinu a potrestán. Pak si dal pauzičku. Ale v červenci 2021 byl opět zatčen a obviněn ze sedmi trestných činů, jejichž podstatou bylo šíření nepravdivé informace o jiné osobě a zneužití státního systému textových zpráv. V listopadu následujícího roku byl zase zatčen – tentokrát za stallking.
A jak to bylo s jeho současným deliktem? V současné době čelí obvinění z šíření obrázků nahých dětí předškolního věku v explicitně sexuálních pózách. Vyšetřovatelé  zjistili , že je obdržel od jisté, osmatřicetilé Lindsay Grovesové z Hudsonu, toho času pracovnice Creative Minds Early Learning Center v Tyngsborough. Což je jakási místní forma školky. Grovesová už taky sedí a vypověděla, že ke zhotovení těchto fotografií využívala koupání dětí a jejich přebalování před spaním. Fotky pak posílala Laughtonovi prostřednictvím mobilu. Byla Laughtonovou bývalou partnerkou….
A tohleto bylo podvakrát zvoleno poslancem. Nominovaným Demokratickou stranou USA. O čem to svědčí? Přinejmenším tedy o dvou věcech: za prvé – jde o názornou ukázku, jak si Demokraté Kamaly Harrisové (a ano, taky spícího Joea) představují onu pestrost, diverzitu a inklusi v nejvyšších orgánech států americké únie. Jakými personami chtějí „obohatit” zákonodárné sbory, soudy, školství a managementy. Je z toho dost dobře a názorně vidět, k čemu a kam hodlají Spojené státy směřovat. Ať už oni, nebo ti, kdo je řídí.
Za druhé pak jde o učebnicovou ukázku týpků, kteří se současných Demokratů drží jako… no však víte co. Protože v politice jejich pokrokářského křídla spatřují svou šanci. Úchylové, zneuznaní excentrici, protibělošští rasisté, revolucionáři, toužící vzít si z cizího, ekofanatici, usilující zničit průmyslovou civilizaci a nejrůznější další, nenávistné minority, které by mezi běžnými lidmi a v normálním životě neměli nejmenší šanci. Tak tohle jim zbylo. S tímhle materiálem musí pracovat. Jak oni, tak i jejich řídící „orgáni”. Nikdo normální si tam zjevně nechce zadat s progresivismem Kamalovského střihu.
A to je asi poučení nadčasové a nadstátní. Podívejte se jen kolem sebe, po Evropě, i po naší zemi. Prohlédněte si ty nejzapálenější bojovníky za liberální demokracii. S překvapením objevíte v ledasčem podobné typy. Takové nějak, jak to jen říci, jiné. Když to vezmete zdola, od nádeníků boje s dezinfoweby, od všelikých Cemperů, Kartouzů a Vrábelů (toho ze Semantic vision), až úplně nahoru, k nejvyšším postům Eurokomise. K apologetům všech těch Green dealů, multikulti a Istanbulských smluv…. Všechno jsou to lidé, nacházející se, mírně řečeno, mimo obvyklé mantinely.
Působí to (svým způsobem) optimistickým dojmem, jako by nikdo zdravý, normální a příčetný nechtěl mít se škůdcovstvím a  úchylárnami, co nám sem páníček tlačí, nic společného. Lze v tom spatřovat jakousi šanci do budoucna. V dlouhodobějším horizontu. Protože drtivá většina lidí je normální.

The post Ukázkový kousek first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden