Madonna nalezena v bezvědomí, odkládá světové turné
RSS

Madonna nalezena v bezvědomí, odkládá světové turné


Nyní je již mimo jednotku intenzivní péče a zotavuje se se svou dcerou Lourdes Leon po boku. (Foto: Flickr)









Americká zpěvačka Madonna byla v sobotu převezena na jednotku intenzivní péče newyorské nemocnice poté, co byla nalezena bez reakce, informoval Page Six.



Podle zprávy musela být čtyřiašedesátiletá zpěvačka po převozu do nemocnice nejméně jednu noc na jednotce intenzivní péče intubována.



Madonnin manažer Guy Oseary ve středu prostřednictvím prohlášení na Instagramu potvrdil, že se u zpěvačky „objevila vážná bakteriální infekce, která vedla k několikadennímu pobytu na jednotce intenzivní péče“. Dodal, že její zdravotní stav se zlepšuje, ale stále je v péči lékařů.




Madonna obviněna z pornografie a obchodování s dětmi v jižní Africe

Pan Oseary rovněž oznámil, že všechny Madonniny současné závazky, včetně jejího světového turné, byly uprostřed naléhavé zdravotní situace „pozastaveny“.



„V tuto chvíli budeme muset pozastavit všechny závazky, což zahrnuje i turné. Jakmile budeme mít k dispozici další podrobnosti, včetně nového data začátku turné a přeložených koncertů, sdělíme vám je,“ dodal.



Page Six dále uvedl, že nyní je již mimo jednotku intenzivní péče a zotavuje se se svou dcerou Lourdes Leon po boku.



Pozoruhodné je, že zpěvačka na začátku tohoto roku oznámila turné „Celebration“, které má připomenout 40. výročí její hudební kariéry. Turné mělo začít 15. července ve Vancouveru, poté mělo zamířit do USA a následně do Evropy a skončit 1. prosince v Amsterdamu, uvedla BBC.



Zdroj: ndtv.com
Článek Madonna nalezena v bezvědomí, odkládá světové turné se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden