250 hollywoodských celebrit podepsalo dopis požadující cenzuru Big Tech každého, kdo se staví proti trans operacím u dětí
RSS

250 hollywoodských celebrit podepsalo dopis požadující cenzuru Big Tech každého, kdo se staví proti trans operacím u dětí


Hollywoodské celebrity – podobně jako komedianti ve všech dalších zemích – slouží zejména pro účely propagandy, která je podprahově umístěna ve filmech, ale zároveň jsou i vzorem zejména pro mládež, která je ráda napodobuje.
Většina z těchto „prostitutek systému“ je ochotna propagovat cokoli. To jsme ostatně viděli i u naší umělecké angažované úderky, která před prezidentskou volbou agitovala za kariérního komouše dob minulých.
Tyto laciné prostitutky jsou schopny podpořit kohokoli a cokoli, byť jde o zvrácenost nejvyššího kalibru.
To nyní ukazují i americké rádoby celebrity, které vyjádřily podporu prznění dětí, indoktrinovaných transpropagandou.
Jak známo, tak zejména v západních zemích (ale již se tyto šílenosti objevují i u nás) probíhá delší dobu brutální genderová propaganda na všech úrovních vzdělávacích zařízení. Ta se soustřeďuje již i na nejmenší děti.
Začíná to v batolecím věku mazlením s většinou pedofilními Drag queen, pokračuje podáváním blokátorů puberty 9-10 letým dětem a končí podáváním hormonů a operacemi kolem 12. – 14. roku věku.
Mnoho takto indoktrinovaných dětí si v dospělosti uvědomí, že jsou vlastně normální, ale změny jsou již nezvratné. Nedávno jste si zde mohli přečíst o dívce, kterou v 10 letech přesvědčili k hormonální terapii a ve 13 pak k operaci.
Ta si ve svých 18 letech uvědomila, že vše bylo důsledkem soustavného vymývání mozku, jemuž byla vystavena od nejútlejšího dětství. Nyní žaluje „lékaře,“ kteří ji k prznění vlastního těla dovedli…
Toto týrání dětí nyní podpořil i Hollywood…
Asi 250 „woke“ hollywoodských celebrit z filmu, televize a hudby se podepsalo pod otevřený dopis, v němž vyzývají velké technologické společnosti, aby zakročily proti každému, kdo nezapadá do trans agendy, včetně obhajoby genderových operací na dětech, které mění život.
Dopis byl zaslán generálním ředitelům společností Meta, YouTube, TikTok a Twitter organizací GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) a Human Rights Campaign (HRC) a podepsaly ho stovky slavných jmen včetně Amy Schumer, Ariany Grande, Demi Lovato, Jamie Lee Curtis, Judda Apatowa, Patricka Stewarta a mnoho dalších.
Uvádí, že „ došlo k masivnímu systémovému selhání při zákazu nenávisti, obtěžování a škodlivých anti-LGBTQ dezinformací na vašich platformách a je třeba je řešit,“ a poukazuje na „nebezpečné příspěvky (jak obsah, tak reklamy)… Cílení na transgenderové, nebinární a genderově nekonformní lidi.“
„Tyto dezinformace a nenávist, nedostatečně moderované na vašich platformách, hrají obrovskou roli v prudkém nárůstu cílení a násilí v reálném světě zaměřeného na transgenderové osoby,“ pokračuje.
Dopis dále uvádí: „Vaše zásady a odpovídající vymáhání jsou nedostatečné, pokud jde o zmírnění škodlivého a nebezpečného obsahu proti LGBTQ. Musíte naléhavě podniknout kroky k ochraně trans a LGBTQ uživatelů na vašich platformách (včetně cenzury a ochrany před nadměrným obtěžováním).“
Celebrity konkrétně citují technologické společnosti, které umožňují lidem zapojit se do „deadnamingu“ a „misgenderingu“ jako „rozšířeného způsobu nenávistných projevů na všech platformách, který se používá k šikaně a obtěžování prominentních veřejných osobností a současně vyjadřuje nenávist a pohrdání.“
Dopis pak chce vědět, co se technologické společnosti chystají udělat, aby se vypořádaly s „ obsahem, který šíří škodlivé lži a dezinformace o lékařsky nezbytné zdravotní péči pro transgender mládež“.
V dopise se uvádí, že „musí být vypracována specifická zmírnění těchto dezinformací (například podobná volebním opatřením a opatřením a pravidlům pro zmírnění dopadů COVID-19)“.
Takže v podstatě cenzurovat každého, kdo úplně neobhajuje odebírání genitálií dětem a jejich sterilizaci.
Připomeňme si, že „zmírňování“ používané Big Tech proti lidem, kteří vyjádřili názory na volby v roce 2020 a COVID-19, které se jakýmkoli způsobem lišily od narativu establishmentu, znamenalo cenzuru a úplné odstranění z platforem.
Cenzuru zahrnovalo například i pouhé naznačení toho, že covid unikl z laboratoře, což je nyní uznávanou pravděpodobnou realitou…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek 250 hollywoodských celebrit podepsalo dopis požadující cenzuru Big Tech každého, kdo se staví proti trans operacím u dětí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden