Začátek občanské války ve Francii? Po zastřelení mladého muslima policií se nepokoje a požáry šíří po celé zemi
RSS

Začátek občanské války ve Francii? Po zastřelení mladého muslima policií se nepokoje a požáry šíří po celé zemi




SLOVANKA


Jistě jste se již doslechli o zastřelení 17letého muslima policistou. Ten střílel na auto řízené mladíkem bez řidičáku, který byl již policii znám za různé delikty, včetně opakovaného nezákonného řízení auta.





Mladý muslim odmítl zastavit a namísto toho začal před policejní kontrolou ujíždět. Teprve pak policista vystřelil, přičemž mladíka za volantem zabil.
Podobných potyček mezi policií a tamní obohacující rozrůstající se menšinou valem přibývá a dalo se očekávat, že jeden takový incident spustí rozsáhlejší nepokoje, které by mohly vést až k takřka válečnému stavu.
Už záhy po zastřelení mladíka došlo k útokům na policejní stanice, byla vypálena škola nedaleko místa, kde byl 17letý muslim zastřelen a došlo i na potyčky mezi naštvanými muslimy a policií.
Nicméně tyto nepokoje se nyní rozšířily po celé Francii. Požáry hořely v noci na dnešek na mnoha místech a lze říci, že situace ve Francii se nadále vyostřuje.
Dochází také k ničení a rabování a nelze očekávat, že by se v příštích dnech situace zklidnila.
Hoří především policejní stanice, státní budovy (úřady, školy, knihovny,..), auta, ale i obytné domy, barikády na silnicích a obchody.
Ve Francii aktuálně nenajdete město, kde by byl klid. Čím více je dané místo islamizováno, tím horší jsou i nepokoje….

V noci na dnešek došlo k nepokojům na vyznačených místech, jen v Paříži a na jejím předměstí bylo požárů bezpočet. Nepokoje kontinuálně pokračují a i ráno došlo k dalším novým požárům a rabování.


Slovanka





The post Začátek občanské války ve Francii? Po zastřelení mladého muslima policií se nepokoje a požáry šíří po celé zemi first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden