Jde o úplné popření slušnosti
RSS

Jde o úplné popření slušnosti


VÍT SKALSKÝ
Pekarová Adamová se rozplakala v Senátu kvůli manželství pro všechny, za potlesku extrémní levice utírala slzy . Manželství pro všechny představuje rozpad manželské instituce. Manželství nemá být svazkem muže a ženy za účelem plození a výchovy dětí. Má jít o volnou instituci na základě dohody. Diktát závazku a účelnosti je takto negován.
Extrémní levice vnímá vše, co mravně zavazuje, jako nepřijatelný fašistický útlak. Není nic objektivně daného, co by měl člověk dodržovat. Libovolnost extrémní levice pojímá jako vyšší humanitu. Je možné libovolně volit partnery, není třeba dodržovat slib. Díky tomu dochází k mravnímu rozpadu osobnosti. Je možné krást a podvádět. Proč by měl někdo poslouchat objektivní morální zákon? Vymysleli ho kněžouři, aby mohli utlačovat.
Pekarová asi stejně pláče, když nevyužije nějakou příležitost ke krádeži. Vyšší pseudo-mravnost levicových extrémistů spočívá v popření objektivního závazku. U těchto jedinců se vytváří bludné svědomí. Jsou z nich morální kreatury. Přesto se cítí povýšeně. Svojí pokrokovou anti-morálkou chtějí formovat celou společnost.

FB

The post Jde o úplné popření slušnosti first appeared on .


Nejčtenější za týden