Německo: Lékař, který vydával lidem falešné potvrzení o covid očkování, stráví téměř 4 roky ve vězení
RSS

Německo: Lékař, který vydával lidem falešné potvrzení o covid očkování, stráví téměř 4 roky ve vězení


Poté, co byly již dvě lékařky odsouzeny do vězení za vydávání výjimek z nošení roušek (na 2 a 3 roky), nyní soud poslal do vězení lékaře, který se rozhodl pomáhat těm, kdo odmítali poskytnout své tělo všanc experimentu.
Jednalo se zejména o občany, po nichž aplikaci genových jedů požadoval zaměstnavatel, takže pokud nechtěli přijít o práci a tím také o obživu, neměli příliš na vybranou.
Dr. Heinrich Habig , lékař z Recklinghausenu, lidem vystavoval očkovací průkazy, když je potřebovali. Lidé, kteří za ním přišli, se příliš báli genových injekcí, které měly mnoho vedlejších účinků.
Pro mnoho občanů zbavených možnosti volby během takzvané pandemie je Habig hrdinou. Okresní soud v Bochumi ho považuje za zločince: dnes byl vyhlášen dílčí rozsudek – Dr. Habig byl odsouzen ke dvěma letům a 10 měsícům vězení, které mu budou přičteny k dosavadnímu pobytu ve vazbě.
Lékař byl ve vazbě více než rok. Nadále mu bude odepírána svoboda. Právník Christian Moser dnes kolem 13:00 na svém kanálu Telegram oznámil:

V případu Heinrich-Habig okresní soud v Bochumi právě oznámil částečný rozsudek ve 207 případech.
Heinrich Habig byl odsouzen na 2 roky a 10 měsíců odnětí svobody, zatykač měl být okamžitě vykonán.
Byla vznesena pouze obvinění, nebyla uvedena jediná polehčující okolnost. Dle názoru soudu neexistují důvody pro omluvu. Místo toho soud obviňuje Heinricha Habiga z protiprávních postojů.
Z pohledu právníka mohu pouze říci, že tento rozsudek představuje v německé justici úplné dno.
RA Chris Moser

Skutečnost, že dr Habig poskytl nouzovou pomoc, tedy přispěchal na pomoc lidem, kteří se v důsledku nelegálního útoku dostali do problémů (zde byli nuceni podstoupit potenciálně rizikové očkování), je tedy negována.
Tvrzení, že pacienti byli donuceni k přiznání vyhrožováním fyzickým vyšetřením za účelem zjištění stavu očkování, se popírá. Neexistuje žádné zpochybňování očkování.
Cynik by se mohl zeptat: Kdyby zákonodárce předepsal jed na krysy a nazval to očkováním, bylo by Habigovo jednání potrestáno stejným způsobem? 
Nebo to odráží pouze naprosté odmítnutí konečně legálně zpracovat covidovou politiku – zejména vnucované očkování – a pohnat zodpovědné osoby k odpovědnosti?
Lékař, který podle své přísahy chtěl vždy jednat v zájmu svých pacientů, musí nyní zaplatit tím, že stráví téměř čtyři roky ve vězení.
Ostatní lékaři, kteří své pacienty – bez svědomí a bez jakýchkoliv informací o vedlejších účincích – očkovali experimentálními preparáty, které jejich pacienty v až příliš mnoha případech stály zdraví a dokonce i život, zůstávají bez trestu .
Je to spravedlnost?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Lékař, který vydával lidem falešné potvrzení o covid očkování, stráví téměř 4 roky ve vězení se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden