Digitální identita EU schválena: Bruselští diktátoři ohlásili plán úplného dohledu (video)
RSS

Digitální identita EU schválena: Bruselští diktátoři ohlásili plán úplného dohledu (video)


Zavedení povinné ID je již dlouho v plánu. Před časem se k tomuto tématu hlasovalo v europarlamentu , kde drtivá většina europoslanců – včetně těch našich – hlasovala pro její zavedení.
Připomínám, že ID nebude pouhou náhradou za občanské průkazy, ale ID bude postupně sloužit také jako pas, očkovací průkaz, řidičák, zdravotní karta a jakýkoli doklad, který vás napadá.
ID má být propojitelná s digitální měnou centrální banky (CBDC) a lze ji případně propojit také se systémem sociálních kreditů (např. měření uhlíkové stopy).
ID bude povinná a nebude omezená věkem. Je možné, že bude vynechána jen u nejstarších občanů, kteří již mají doživotní občanku, ale takové detaily samozřejmě zatím nejsou známy.
Po schválení ID EU europarlamentem se na jejím zavedení nyní jednomyslně shodli zástupci všech členských zemí EU…
Celoevropská „digitální identita“ bude brzy zavedena. Poté, co budou pas a řidičský průkaz nejprve uloženy v centralizované aplikaci, bude se v příštích několika letech vydávat výhradně prostřednictvím tohoto rozhraní mnoho identifikačních karet, digitálních služeb, formulářů atd. – ale také digitální měna.
To otevírá dveře totálnímu dohledu elit nad Evropany.
Ve čtvrtek večer se delegace států EU a Evropského parlamentu dohodly na  takzvané „digitální identitě“ pro všechny občany EU, kteří nemají v tomto ohledu žádné demokratické slovo.
Biometrické údaje, které jsou již několik let shromažďovány pod záminkou „bezpečnosti“ (např. při vydávání nového EU), jsou údajně ukládány v digitální peněžence.
Plán EU spočívá v tom, že do roku 2030 bude alespoň 80 procent obyvatel EU používat tuto digitální identitu pro „základní veřejné služby“.
Kritici již varují před zneužíváním nového systému.
V aplikaci „peněženka“ vašeho ID bude prostor i pro digitální měnu. vše může být využito především pro sledování a kontrolu každého občana.
A to, jak umí být EU i politici, jimž je dána patřičná moc, diktátorští, jsme názorně viděli i za covidismu. Tehdejší covid pasy byly nakonec především testem, podle nějž mají být nyní vydávány mezinárodní očkovací pasy, jistě také napojené na ID.
Digitální svět je mnohem snazší ovládat než analogový. Pokud budou plány EU realizovány, každý nákup, každý váš pohyb a každá návštěva úřadů zanechá digitální stopu.
V této souvislosti je zajímavé i video, které propaguje digitální identitu a ukazuje, k čemu je dobrá.
Hovoří se o snadnějším způsobu, jak může vláda kontaktovat své občany.  Jako příklad je výslovně uvedeno stanovení data povinného očkování.
Další zmíněné služby: Registrace ke zkouškám na vysoké škole, otevření bankovního účtu, rezervace pronajatého auta, vstupné, rezervace v restauraci, daňová přiznání nebo pojištění a zdravotní údaje. Aplikace údajně poskytuje správným lidem správný přístup ke správným datům….
Účel, za jakým je ID zaváděno, si snad domyslíte sami…
 



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 4.8 ]







Článek Digitální identita EU schválena: Bruselští diktátoři ohlásili plán úplného dohledu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden