Eric Zemmour: Dvojí metr médií při informování o zastřelení alžírského teenagera a o znásilnění a vraždě 12leté Loly (videa)
RSS

Eric Zemmour: Dvojí metr médií při informování o zastřelení alžírského teenagera a o znásilnění a vraždě 12leté Loly (videa)


Možná jste si také všimli toho, jak mainstream záměrně glorifikuje zastřeleného 17letého mladíka francouzsko-alžírského původu. Stejně tak jsou omlouvány nepokoje a rabování jeho souvěrců, kteří již 3 noci řádili v ulicích měst nejen ve Francii, ale nově i v Belgii.
Ve francouzském Národním shromáždění byla za mrtvého chlapce vyhlášena minuta ticha, ale totéž se nedělo třeba po nedávné vraždě 12leté Loly, která byla unesena Alžířankou a následně znásilněna jejími krajany, zavražděna a rozčtvrcená odhozena v kufru.
Lidé, kteří po její brutální vraždě pokojně demonstrovali proti vládní politice otevřených hranic v ulicích, byli médii i vládou nazýváni rasisty a fašisty. Nic nezapalovali a nerabovali, jen pokojně demonstrovali.

Nicméně přístup k ničícím a rabujícím davům muslimů je všeobecně odlišný. I když došlo i k zatýkání, jednalo se jen o zlomek těch, kdo ničili a rabovali. Drtivá většina zůstane bez trestu.
Právě na tento dvojí metr nyní upozornil Eric Zemmour…
Mnoho zpráv v médiích omlouvá masové nepokoje, které v posledních třech dnech ničí Francii kvůli „vzteku“ nad policejní střelbou, která zabila 17letého teenagera.
Stejná média však podle vůdce strany Reconquête Erica Zemmoura označila ty, kteří protestovali proti znásilnění a vraždě 12leté školačky Loly alžírským migrantem v roce 2022, za „fašisty“ a „rasisty“.
„Smrt mladého muže je vždy smutná, ať se děje, co se děje. Ale nebyl to „anděl“, jak říká Kylian Mbappé. Ve věku 17 let měl již velmi rozsáhlý trestní rejstřík.
Na druhou stranu, když klidně demonstrujete za dítě, které bylo rozřezáno na kusy ilegálním Alžířanem, za malou Lolu, jste nazýváni ‚vzbouřenci‘, ‚fašisty‘ a ‚rasisty‘,“ řekl Zemmour během vystoupení na televizní stanici Evropa 1.
Mnoho zpráv v médiích mlčí o kriminální minulosti Nahela M. a místo toho mnoho z nich lže tím, že tvrdí, že střelba byla založena na „rasismu“.
Například France 24 poukázala na to, že úřad OSN pro lidská práva byl po střelbě „znepokojen“ policejním rasismem.
Naproti tomu, když byla 12letá Lola znásilněna a zabita alžírským migrantem, který již měl být deportován, stejná média tvrdila, že migranti jsou „ohroženi“ rostoucím hněvem kvůli této záležitosti.
Ti, kteří pochodovali na Lolinu počest, byli označeni za rasisty a fašisty, přestože vedli pokojné demonstrace a neuchýlili se k rozsáhlému rabování a násilí.
V té době byly dokonce i strženy památníky zavražděné školačky, zatímco Nahel M., známý zločinec, je oslavován migrantskými komunitami po celé Francii.
Damien Rieu, který je politikem Zemmourovy strany, pravidelně zveřejňuje záběry probíhajících nepokojů a podrobně o nich informuje. Včera večer však napsal, že rozsah nepokojů je ohromující.
„Je to poprvé za 15 let, co sleduji zprávy, že už nemůžu vůbec sledovat, protože je tolik nepokojů. Pokud noc neskončí tragédií, bude to zázrak,“ napsal na Twitteru.
Ve Francii se nyní hovoří o vyhlášení výjimečného stavu, přičemž francouzský prezident Emmanuel Macron se údajně až dosud jeho vyhlášení vyhýbá.
Videí z minulé noci jsou skutečně stovky, ne-li tisíce. Dnes jsem již nějaká videa zveřejnila v tomto článku , kde je také více o zastřeleném mladíkovi, níže najdete další videa z noci na pátek:

Civil qui c manger un gros ko à Marseille dodo bibi par terre #emeutes #Marseille pic.twitter.com/Gm6mu1E5I2
— Manyy13 (@KenzyManyy) June 30, 2023



Ils ont peta un car mdrr #emeutes pic.twitter.com/5PZN9CUHNW
— KD’dowsky (@demirnhoo) June 30, 2023



Pierrefitte-sur-Seine en Seine-Saint-Denis, toutes les cités de la ville se sont unis pour attaquer la police municipale dont les policiers étaient enfermés à l'intérieur. La police a tiré à balle réel. #Nanterre #emeutes #ViolencesUrbaines #ViolencesPolicieres #Nael #nahel pic.twitter.com/8T2fT2FjwR
— Mourad (@Mourad_DxB) June 30, 2023



FLASH | Une grue est en feu à #Toulouse .
#emeutes
pic.twitter.com/gYL5ykKBtx
— Cerfia (@CerfiaFR) June 30, 2023



#emeutes #Bagneux pic.twitter.com/VPqjHrigZu
— Bwn’wdnnxwl (@wdnnxwl77321) June 30, 2023



pic.twitter.com/jVEzS6LaQJ
— clément (@Escrobart1) June 30, 2023



FLASH – Un camion a été volé par des émeutiers à Drancy, avant d’être utilisé comme bélier pour forcer l’entrée d’un centre commercial. (témoins) #émeutes pic.twitter.com/296yd1BRTt
— Mediavenir (@Mediavenir) June 30, 2023



Après Yamaha et Citroën ça va être quoi ? Bientôt ça va braquer Ryanair #émeutes pic.twitter.com/L5OvyrDkhq
— zelt.8k (@Zeltarow) June 30, 2023



Y a l'air d'avoir un gros incendie vers le Londeau à Noisy Le Sec #emeutes pic.twitter.com/VFddscCQ3q
— Jaz Bond (@JazBond7) June 28, 2023



Noisy le sec londeau #emeutes pic.twitter.com/miYwJwA7eP
— rayane931 (@rayanelnd93) June 28, 2023



Marcq-en-Baroeul (59) le lycée Alfred Mongy incendiée ! #emeutes pic.twitter.com/C0fbYNnRKb
— Pierre-Antoine Watremez (@WatremezPA) June 29, 2023



FLASH | Un lycée prend feu à Marcq-en-Baroeul (59) ! #émeutes pic.twitter.com/4YPFxtB95x
— ßlåck åmbå (@dreadkobe24) June 29, 2023



Fameck (57) – 15.000 habitants : la mairie prise d'assaut #emeutes pic.twitter.com/5YfDmkyvoV
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) June 30, 2023



mais c’est la jungle là #emeutes pic.twitter.com/cucvAZB3Ic
— ????????????????’ (@plvstonyquesosa) June 30, 2023



| Montereau image exclusive les émeutiers volent les PS5 ! #emeutes pic.twitter.com/mmsgjwnPzi
— • Reportage (@Moonc04) June 29, 2023



[Émeutes Jours 3] Un hôtel de #Roubaix vient d’être incendié par des émeutiers . . #Nanterre #emeutes #nahel #Police #Jeune #actualité #Video #Quartier #Paris #France pic.twitter.com/Wzj2UviCiM
— Clique Actu (@CliqueActu) June 30, 2023



Il le voulait son sandwich #émeutes pic.twitter.com/GvASiomVYc
— المهدي (@Mehdi_ohbi) June 30, 2023



Les #FDO se font sauvagement attaquer dans le 15ème arrondissement de #Paris alors que les pompiers tentaient d’éteindre des feux de voitures.
Des scènes de guerre en plein cœur de la capitale. J’ai mal à ma #France . #emeutes #Nael pic.twitter.com/CNdHsvy0JJ
— Tim Bouzon (@TimBouzon) June 30, 2023



PTDRRR il va bien mangé lui #emeutes pic.twitter.com/jKqCFQnWWi
— (@yysllkk) June 30, 2023



FLASH – Un immense incendie est en cours au magasin Action de Sevran. Tout le bâtiment est en proie aux flammes. (témoins) #emeutes pic.twitter.com/NJcyt6ET25
— Mediavenir (@Mediavenir) June 30, 2023



[ FRANCE ]
Un dépôt de bus de la RATP est en feu à Aubervilliers. pic.twitter.com/il1H3umajd
— (Little) Think Tank (@L_ThinkTank) June 30, 2023



Εθνοτικές #ταραχές στη #Γαλλία : εικόνες από το προάστιο Pantin που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι pic.twitter.com/5j8i8j79re
— Αλέξανδρος (@AlexandreKSGT) June 30, 2023



ALERTE – Pillage en cours dans un Zara, rue de Rivoli à Paris. (témoins) #emeutes pic.twitter.com/mdNBRZ7A6C
— FOCUS (@FocusFR_) June 29, 2023


A je toho samozřejmě mnohem víc. Rabování, požáry a krádeže – dějem těchto nepokojů jsou různá místa ve Francii – a to vše za potlesku korporátních médií a politiků.
Podobnost s řáděním BLM a Antify před 3 lety „čistě náhodná“…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Eric Zemmour: Dvojí metr médií při informování o zastřelení alžírského teenagera a o znásilnění a vraždě 12leté Loly (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden