Společné toalety v českých školách mají údajně vyjít vstříc nebinárním dětem
RSS

Společné toalety v českých školách mají údajně vyjít vstříc nebinárním dětem


Tak už i u nás se zavádí ona šílenost, podle níž nemusí být toalety rozděleny na dívčí a chlapecké. Společné toalety, které mají za cíl vyjít vstříc LGBTQI dětem, se zavádějí v „pokrokářských“ zemích v rámci protlačování genderové výchovy.
Začíná to vymýváním mozků dětem již od školky, aby si nebyly jisté, jakého jsou pohlaví. V článku, který k tématu přinesly Novinky , se uvádí, že „nebinárních dětí přibývá.“
Ne. Nepřibývá nebinárních dětí. Jen se rozjela brutální genderová propaganda, která se v mnoha západoevropských zemích tlačí již od školky. Tedy od doby, kdy rodič svěří dítě „výchovnému a vzdělávacímu“ zařízení.
Jenže tato zařízení již nemají za úkol děti v případě těch nejmenších zejména pohlídat a zabavit a v případě těch starších již pak především  vzdělávat. Ne. K tomu již dnes v pokrokových zemích školy sloužit nemají.
Jejich hlavním cílem je již roky výchova „správného euroobčana.“ A správný euroobčan by měl být vychováván genderově neutrálně.
To znamená, že k dětem se musí přistupovat tak, aby nebylo například z oslovování nebo nabídky hraček patrné, jaké je biologické pohlaví daného dítěte.
A nyní si představte, co to udělá v hlavě dítěte, které je od rána do večera ve školce, rodiče vidí jen o víkendu (a to se dnes mnozí rodiče s dětmi ani moc nebaví) a zásadní výchovu pak čerpá právě ze školky, později ze školy.
Dítěti je vštěpováno, že pohlaví je jen konstrukt a může si ho libovolně měnit. Navíc má na výběr více než 100 genderových identit. Dítě, jehož výchova není posléze usměrňována doma, začne mít v hlavě zmatek.
Následuje školkou či školou doporučené vyšetření u psychiatra – a posléze (v 8-10 letech) doporučení k aplikaci blokátorů puberty. Kolem 12. -13. roku nastupují první operace, podávání hormonů, atd.
Kolem 18. roku si pak daný jedinec uvědomí, že je vlastně „normální.“ Jenže to už dojde k mnoha nezvratným změnám, včetně vyřazení z možnosti další reprodukce.
Jde tedy o jednu ze součástí depopulační politiky.
V USA, Austrálii a Velké Británii je takových případů spousta. Ohledně těchto případů se také řeší mnoho žalob.
Ovšem někdy se v mnohdy až nucené změně pohlaví aktivně angažují sami rodiče dítěte, často neméně „zblblí“ LGBTQ propagandou.
V některých zemích pak lze legálně odebrat dítě rodičům, kteří odmítají akceptovat změnu pohlaví dítěte. To platí například v některých státech USA, Německu, Švédsku, Španělsku či Velké Británii.
Většinou jde o děti, kterým byl odmala vymýván mozek a rodiče včas nedokázali indoktrinaci předškolních a školních zařízení korigovat.
Nechvalně známý britský Tavistock institut takto vymyl hlavy tisícům dětí. Několik let tam všechny psychické problémy diagnostikovali jako „genderovou dysforii“ – a to bez jakéhokoli vyšetření.
Tisíce dětí pak podstoupilo procedury vedoucí ke změně pohlaví.
Nyní je na institut podáno již několik tisíc žalob. Část od obětí (dnes již dospělých) a část od rodičů, kteří si po skandálu uvědomili, že své dítě nevědomky nechávali prznit.
Přesně k tomu spějeme i takovými zdánlivými maličkostmi jako jsou společné toalety či produkce Drag queen. Šílené je, že se již systém ani netají s tím, že počítá s „nebinárními „dětmi.
Nicméně zatím společné toalety povinné nejsou. Ale jsou doporučené. Jistě se však brzy první vlaštovky najdou, zejména ve velkých městech na školách, které mají „pokrokové“ vedení.
Pak už bude blízko k tomu, aby se společné toalety zavedly povinně.
Hygieniky prý bude ve školách zatím zajímat jen obsah CO2 ve vzduchu.  Zajímavé je, že podobnou péči hygienici neměli, když i nejmenší školáky ještě poměrně nedávno nutili nosit celý den škodlivé roušky.
Ty jistě dostatek kyslíku nezajistily, spíš naopak.
Přesně to ovšem ukazuje, že o zdraví a pohodu dětí ve školách nikomu nejde.
Nyní jen můžeme čekat, kdy se i  u nás objeví případy znásilnění školaček vyšších stupňů škol chlapci, kteří se prohlásí za dívky.
Jisté je, že zatím vše směřuje k zákonu, podle kterého bude možné si 1x ročně měnit pohlaví. Také u nás obsadí ženské sporty muži a v ženských věznicích bude docházet ke znásilňování vězenkyň.
Ale hlavní je, že ve všem následujeme ten skvělý Západ….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Společné toalety v českých školách mají údajně vyjít vstříc nebinárním dětem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden