Paříž a Francie opět v plamenech …
RSS

Paříž a Francie opět v plamenech …



JANA MARKOVÁ
Paříž a Francie opět v plamenech. Tohle je výsledek multikulturního soužití. Vždycky. Nefunguje to a vidět to musí každý. Jen někdo vidět pořád z nepochopitelných důvodů nechce.
Kolik dalších důkazů potřebujete, abyste vy všichni Piráti a další šílenci pochopili, že dvě po staletí a tisíciletí zcela odlišně formované společnosti nemohou být kompatibilní. Ono to funguje dokud se té agresivnější ta druhá podvoluje. Dokud ji vítá, platí, ustupuje, podlézá.
Jenže celou dobu tam ten doutnák je. Pak stačí škrtnout a je konec. A po čase, pokud je těch členů jiné kultury, a je úplně jedno jaké podotýkám, dostatečné množství, stačí opravdu málo.
Už to vidí i prezident Macron, který se ještě nedávno miliskoval s párem testosteronových hochů. Teď posílá tisíce policistů do kotle tohohle pekla a nepomáhá to. Už je jich příliš mnoho. Francie prohrála. Protože i kdyby se podařilo tyto protesty zastavit, aktéři zůstanou. A bude se čekat jen na další rozbušku. Nechtějme to tady. Nedovolme udělat z naší země druhou hořící Francii.
Nedovolme Fialovi nás pomocí přijetí migračního paktu zničit tak, jak Macron a jeho předchůdci zničili Francii. Některé věci se totiž už nikdy nedají vzít zpátky.
 
FB

The post Paříž a Francie opět v plamenech … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden