Léto je tu a uprchlíci opět terorizují návštěvníky německých veřejných plováren
RSS

Léto je tu a uprchlíci opět terorizují návštěvníky německých veřejných plováren




ČV
Léto začalo a s ním i provoz na německých veřejných plovárnách. Jenže v posledních letech jde na veřejných plovárnách doslova o život. Jejich prostory ovládly bandy barevných uprchlíků, které obtěžují přítomné bílé Němce, ošahávají bílé ženy a občas se i mezi sebou porvou. Speciálně rvačky mezi tlupami barevných uprchlíků jsou letos drsné. Někdy dojde i na nože.
Představte si to, jdete se vykoupat a berete si sebou „pro jistotu“ kudlu! Jednou je to Berlín, jindy Mannheim, nebo Essen… Plavčíci jsou bezradní a uprchlíci jim vyhrožují smrtí a tak vždy musí být nasazena policie. Bílí Němci se začínají bát na plovárny chodit . Přitom tradice veřejných plováren je v Německu od roku 1945 velmi rozšířená. Politici předstírají, že problém neexistuje, policie se bojí zasahovat kvůli obviňování „z rasismu“.
K orunu tomu  nasazují oficiální media.  Tak píší o „mladících“ a rozumují, co je k násilí na plovárnách vede. Prý je za tím velké vedro! Výsledkem tedy nejspíš budou nové granty pro imigrantské neziskovky, které budou vinit terorizované bílé německé obyvatelstvo z údajného rasismu. Globální finanční oligarchie, která je za masovou imigrací do Evropy, se tomu bude vesele chechtat.
 
ceskavec.com

The post Léto je tu a uprchlíci opět terorizují návštěvníky německých veřejných plováren first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden