WEF uzavírá „výroční setkání nových šampionů“ v Číně urychlenými plány na globální sociální kredit a digitální dohled
RSS

WEF uzavírá „výroční setkání nových šampionů“ v Číně urychlenými plány na globální sociální kredit a digitální dohled


Tento týden proběhl letní summit WEF v Číně, doplňující summit zimní, který se již dlouhé roky odehrává ve švýcarském Davosu.
Každoročně se tak budou scházet  loutky vládnoucích elit pod Schwabovým vedením v zimě v Davosu a v létě v Číně, kde je summit určen zejména pro nováčky ze stáje WEF.
Výroční zasedání nových šampionů Světového ekonomického fóra se sešlo v čínském Tchien-ťinu ve dnech 27. až 29. června, aby diskutovalo o nejnovějších nápadech na podporu „ globálního přechodu k zelené a obnovitelné ekonomice „.
Přibližně 1500 účastníků se zúčastnilo 14. výročního setkání s deklarovaným úsilím  „posílit multilateralismus a spolupráci v roztříštěném světě“.
Třídenní akce, kterou někteří oslavují jako „letní Davos“, začala bouřlivým potleskem pro samotného Klause Schwaba.

The World Economic Forum meeting in Tianjin, China kicked off with a round of applause for "Professor" Schwab
This event is called the "Annual Meeting of the New Champions" pic.twitter.com/MTbQchxMbh
— Vision4theBlind (@Vision4theBlind) June 27, 2023


Při představování předsedy KS Číny bylo nadšení předsedy Klause stěží potlačováno.
Pochválil Liovu „vynikající kariéru ve veřejné službě“ a ocenil jeho „instrumentální“ roli při otevírání čínského kapitálového trhu světu.

Klaus Schwab: "We must recognize China as the best superpower in the world"
World Economic Forum (WEF) founder Klaus Schwab ordered world leaders to accept China as the world's new leading superpower and hailed their tough "COVID measures" as a role model for other… pic.twitter.com/tKSWoxPNxI
— yalnız kurt (@MApodogan) July 1, 2023


Ústředním bodem debat na akci byl tlak na národy, aby akceptovaly digitální měnu centrální banky a nositelné senzory pro sběr dat.

At the World Economic Forum meeting in Tianjin China, Dr. Joseph Costantine: "It is very important to accept, or at least to understand the fact that we're going to have a lot of sensors – a lot of wearable sensors.”
I will not be wearing data-harvesting sensors. You? pic.twitter.com/F2pCJ9is5O
— Paul Mitchell (@PaulMitchell_AB) June 27, 2023


Generální ředitel společnosti Circle Jeremy Allaire  uvedl, že zatímco Kongres Spojených států nadále diskutuje o způsobech, jak regulovat americký digitální dolar, systém čelí dalším výzvám s úspěšnou implementací.

#China World Economic Forum – #Circle CEO says U.S Congress Is Making A New Set Of Regulations On Private Issuance Of Digital Dollars #USDC pic.twitter.com/6fQZHmzpbG
— XRPVILLE (@XRPVILLE589) June 30, 2023


Oslavy pro celosvětovou globalistickou elitu skončily výzvou k větší solidaritě k překonání globálních výzev.

Summer Davos Closes with Call for Greater Solidarity to Overcome Global Challenges The World Economic Forum (WEF)'s 14th Annual Meeting of the New Champions drew to a close in north China's Tianjin Municipality on Thursday, with attendees highlighting the need for greater… pic.twitter.com/FtWtv0bdxl
— Zhang Heqing (@zhang_heqing) June 30, 2023


S tak odvážnými vizemi technokratické budoucnosti světa je pochopitelné, proč WEF v současné době vyvíjí robustnější a inteligentnější metody eliminace nebezpečných dezinformací.
Cenzura tak byla dalším na summitu detailněji probíraným tématem. Závadné jsou zejména tzv. „dezinformace“ o klimatu a covidu (očkování).
NOVINKA – Světové ekonomické fórum Klause Schwaba navrhuje automatizovat cenzuru „nenávistných projevů“ a „dezinformací“ pomocí umělé inteligence krmené „odborníky na danou problematiku“:

Je to jen další den v práci v neúnavné misi Světového ekonomického fóra  hackovat lidského ducha a eliminovat svobodnou vůli prostřednictvím korporátně sponzorovaného nátlaku…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 3.7 ]







Článek WEF uzavírá „výroční setkání nových šampionů“ v Číně urychlenými plány na globální sociální kredit a digitální dohled se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden