Co vám média neřeknou o požárech v Kanadě (video)
RSS

Co vám média neřeknou o požárech v Kanadě (video)


Už v době, kdy se v Kanadě objevily první velké požáry, se také ukázalo, že vznikly zároveň, což tehdy potvrzovaly i satelitní snímky. To jen podporuje verzi o jejich úmyslném zapálení.
Nicméně informace o jistém žhářství byly jako vše, co se nehodí do „oficiálního příběhu,“ odhozeny do oblasti konspiračních teorií. A tak jako cokoli, co se nyní na naší planetě přihodí – včetně inflace a džihádu – byla jako jediný možný viník požárů zmíněna údajná změna klimatu.
Nicméně oficiálním příběhům již věří stále méně lidí a ti tak spíš než cokoli jiného hledají další důkazy o tom, co skutečně za požáry stojí.
Od května byla v Kanadě zničena plocha milionů hektarů lesa. Desítky tisíc lidí byly evakuovány a kouř způsobil nepříjemnosti mnoha lidem v zemi a na severovýchodě Spojených států.
„Vidíme stále více a více těchto požárů kvůli změně klimatu,“ prohlásil kanadský premiér Justin Trudeau. Slíbil, že jeho vláda je i nadále odhodlána bojovat proti globálnímu oteplování a jeho důsledkům.
Lidé si stěžují, že vzduch, který dýchají, páchne jako hořící plast a vede k bolestem hlavy a krku a pálení očí. Zemědělci se obávají, že jejich úroda bude poškozena. Mnozí také říkají, že ze vzduchu cítí bělidlo a chlor.
V kanadských lesích nyní zuří asi 500 požárů, z nichž 250 se vymklo kontrole. Kouř se do USA dostává už více než měsíc. Pozoruhodné je, že kvalita ovzduší v USA je horší než v Kanadě.
Je to ještě podivnější: minulou neděli lidé v americkém státě Indiana cítili v kouři zápach síry. Stovky lidí volaly 911, protože si mysleli, že někde došlo k úniku plynu.
Lidé se ptají, jestli vláda tajně nespaluje různé věci. „Útočí na nás?“ V populárním kanálu se také rozkrývá nejen původ, ale zejména pravděpodobný účel těchto požárů.

„Nesouvisí tyto požáry s 30 tunami dusičnanu amonného, které zmizely v dubnu?“
Jak řekl Trudeau, věří, že požáry jsou důsledkem změny klimatu. Dláždí lesní požáry a varování před kvalitou ovzduší cestu pro omezení volného pohybu osob v oblasti klimatu?
„Zdá se, že odpovědí jsou klimatické lockdowny,“ říká Grace ve videu.
„Jejich válka proti uhlíku není nevinnou zelenou politikou k vytvoření utopické budoucnosti. Válka proti uhlíku je jejich válkou proti nám, jejich válkou proti lidstvu. My jsme uhlík, který chtějí zlikvidovat.“





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Co vám média neřeknou o požárech v Kanadě (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden