Nový rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou o lásce ke zvířatům a o tom, co je člověku přirozené
RSS

Nový rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou o lásce ke zvířatům a o tom, co je člověku přirozené



ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN



Rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou, Ph.D.

S molekulární genetičkou MUDr. Soňou Pekovou jsme si povídali o její obrovské lásce ke zvířatům a k přírodě a logicky pak zabrousili i na téma, co je přirozené pro člověka a k čemu bychom se měli jako společnost vracet. „Je nutné zaměřit svou pozornost k tomu dobrému a využívat všechny dobré lidské vlastnosti na svoje každodenní fungování,“ říká Soňa Peková. Zároveň si uvědomuje, že to není vždy snadné, protože „starý systém se rozpadá a ještě pořád kope kolem sebe“. Cestou je podle ní laskavý vzdor, laskavé odmítnutí veškerého nátlaku. „Najděte v sobě tu duši, která ve vás je, protože kvůli ní jste přišli na tento svět. Ptejte se jí, co máte dělat, kudy máte jít a vězte, že ona vám poradí. Vždy vám dobře poradí,“ vyzývá.


Jsou tomu přesně dva roky, kdy jsme s molekulární genetičkou a mikrobioložkou MUDr. Soňou Pekovou, Ph.D. natočili první rozhovor. Byla tehdy jednou z prvních, kdo se na základě svých odborných znalostí odvážili veřejně zpochybnit informace šířené mainstreamem o „vy víte čem“. Dnes, po dvou letech od prvního rozhovoru, vnímá Soňa Peková tehdejší téma jako přežité a zároveň i jako něco, co dobře ukázalo, jak si jako společnost stojíme. Aktuální rozhovor jsme rozdělili do dvou částí, první zveřejňujeme dnes a na druhou se můžete těšit za týden v neděli 9. července.
Kdo je MUDr. Soňa Peková, Ph.D.
Soňa Peková vystudovala medicínu, ale už během studia jí to táhlo do laboratoře a po studiích si dále doplňovala vzdělání a začala se naplno věnovat mikrobiologii a molekulární genetice. Letité zkušenosti z vědy, výzkumu a laboratorní praxe v současnosti uplatňuje ve své soukromé laboratoři. MUDr. Peková se dostala do širšího povědomí veřejnosti na jaře 2021, kdy ve své laboratoři jako v prvním nestátním zařízení vyvinula test a testovala na SARS-CoV-2. Stát jí to zakázal a ústy ministra zdravotnictví ji veřejně dehonestoval.
Další vlna dehonestace Soni Pekové se strhla po jejím prohlášení, že virus SARS-CoV-2 je pravděpodobně laboratorního původu, což je dnes v mainstreamu celkem běžně přijímaný závěr. Pekovou za něj nekritizoval jen mainstream, ale hrubě se o ní na sociálních sítích vyjadřovali i někteří zfanatizovaní příznivci teorie, že žádné viry neexistují, protože nebyly nikdy izolovány, a celá virologie je podvod.
Události posledních tří let přivedly Soňu Pekovou, jejímž letitým koníčkem je mimo jiné kvantová fyzika, k četbě knih a zkoumání informací mimo mainstremovou vědu z mnoha společenských oblastí. Mimo své práce v laboratoři, kterou má ráda mimo jiné proto, že díky ní pomáhá milovaným zvířatům, se nechce již vědě příliš věnovat. Svou pozornost zaměřuje raději k duchovnímu rozvoji.



#gap-812891706 {
padding-top: 30px;
}










#image_775074485 {
width: 100%;
}







#gap-913180791 {
padding-top: 30px;
}





Informace o sdílení tohoto videa :

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee





#gap-2019738638 {
padding-top: 30px;
}





Přepis rozhovoru :

Redakce NFSN: Dobrý den paní doktorko, vítáme Vás zase po čase u nás ve studiu.
MUDr. Soňa Peková: Dobrý den všem, děkuji moc za pozvání a jsem opravdu moc ráda, že jsme se tady dnes sešli, protože už nějakou dobu hrozně moc cítím v kostech, že doba se zlomila a zlomila se k lepšímu. A myslím, že sice nevím, jaké otázky budou, ale věřím, že i o těch dobrých a pozitivních věcech si dnes budeme povídat.
Děkuji za pozvání.
Redakce NFSN: Měli by lidé v dnešní době plné stresových faktorů více chodit do přírody?
MUDr. Soňa Peková: Samozřejmě, příroda je vlastně nabitá hrozně pozitivní energií a jsou to věci, které jsou zcela mimo lidský dosah, takže jsou nezměněné tímto zásahem člověka. Jsou to ty přirozené, tím stvořitelem dané věci. A to je to, co dnes musí člověk na maximální absorbovat a nasávat všemi póry.
Takže všichni do lesa a nejenom houbaři, ale jenom tak chodit a bloumat a přemýšlet a. A hlavně přemýšlet a být zticha a nemluvit pořád. Není důležité, aby člověk někam šel a neustále něco řešil. Jděte s někým, ale buďte zticha a jen poslouchejte to krásné ticho a tu přírodu.
Redakce NFSN: Slovo přirozené má stejný kořen jako slovo příroda.
Jak vy sama konkrétně praktikujete vztah s přírodou a s tím, co je přirozené?
MUDr. Soňa Peková: No vlastně já jsem nikdy nebyla příliš taková vyumělkovaná a nezvykla jsem nosit vrstvy makeupu, takže to bylo jaksi odjakživa. Ale od té doby, co jsme se vlastně přestěhovali na vesnici, což se stalo v roce 2010, mám pocit, prostě najednou přišel takový pocit, s té Prahy, musíme pryč.
My jsme. Žili v Praze. Takže to abych poznala, že je jaro jenom podle toho, že babičky prodávají sněženky v metru, tak mi přišlo absurdní a všude jenom množství lidí a a beton a asfalt. A přišla ta myšlenka, že musíme pryč. A to byla tak vlastně naléhavá myšlenka, že to nešlo, že to je nějaká náhoda, nápad, prostě.
A začali jsme hledat. A našli jsme takové místo, které jsme potom dva roky rekonstruovali. To místo je staré, to tam ještě dědci žili a je to báječné. A postupně, ještě pořád několik let jsme žili jako ti sterilní Pražáci a nevěděli jsme, že ráno vychází slunce a večer zapadá, protože v Praze se to téměř ani poznat nedá.
Ale časem jsme najednou začali vnímat ten rozdíl. A teď? Já jsem na cestě. Jsem pořád na cestě, ale mám zahradu krásnou, zahradničím. Pořídila jsem si zvířátka, která chovám, mám prostě dva psy, dvě kočky, teď skoro dvacet králíků a slepice a já každé ráno jdu a všechny pozdravím a. Maminy, samičky ty moje pozdravím.
Ahoj maminky a tatínky, pozdravím ahoj taťkové, ty malé pozdravím: ahoj děti moje. Jdu potom otevřít slepicím a pozdravím se s kohoutem. Ahoj Horacio, a vezmu si takhle do náruče. Hrozně se milujeme a prostě ho hladím takhle na bříšku a je to tak intenzivní. Hrozně. Oni se nechají, oni vnímají prostě to. Toto tu přirozenost člověka, že to není nic umělého, falšovaného nebo tak.
Takže ty králíci se mě nebojí a já si můžu vzít a prostě ten kohout. Přičemž je to plemeno, které má být zlé a má klovat vůbec. Prostě my se milujeme hrozně každé ráno, takže já se snažím žít úplně jako v kontaktu s přírodou, s přírodou, maximálně. A vlastně. Jak pracuju se zvířaty, tak jsem si uvědomila, že jsem třeba přestala používat parfémy mám ráda jako i přirozenou, takovou jakože třeba i hygienu úplně přirozenou, bez těch různých chemikálií, protože těm zvířatům to vadí. Oni mají rádi můj přirozený pach. Nemyslím tím jako týden starý, ale prostě snažím se a ne že se snažím nějak. Projektově, ale ono to jde samo. Já se skutečně vracím k té přírodě a najednou vidím a vidím ty barvy a vidím prostě, že ta příroda je krásná.
Ty zvířata jsou úžasný a já za to děkuji, že se to stalo, protože kdybychom zůstali v té Praze, tak nic z toho by mi nebylo dopřáno.
Redakce NFSN: Kde se v lidech bere láska ke zvířatům?
MUDr. Soňa Peková: Já myslím, že to je vrozené. To je. Já jsem odjakživa milovala a nikdy jsem to myslím, že i říkala. Jednou můj muž prostě špatně. Měl plný zuby a tak udělal takový seznam mých dobrých a špatných vlastností a seznam špatných vlastností byl asi metr dlouhý. Seznam dobrých vlastností měl jenom jednu položku a to bylo láska ke zvířatům.
A to je skutečně to skutečně upřímné a já jsem někde četla, že Stvořitel říká Nepřehánějte to s tou láskou ke zvířatům, že mějte rádi lidi a prostě hlavně tu svoji lásku zaměřte k lidem. Dobře zaměřím to, co dokážu, ale moje láska ke zvířatům je prostě obrovská a nemůžu to přehánět, protože žádná láska ke zvířatům není dostatečná.
Prostě oni jsou tak milí, oni jsou tak vnímaví. To jsou prostě duše. Je to jako když se člověk dokáže podívat do očí třeba tomu psovi, té krávě nebo té lamě nebo té laní, nebo já nevím. Prostě k tomu kohoutovi prostě reaguje. A jakmile to reaguje, jakmile to reaguje na tebe a na vás. Tak tam je za tím něco skryto a je to hrozně upřímné.
Je to prostě přirozené a ta láska k těm zvířatům je vlastně láska k něčemu, co je upřímné. Oni jsou opravdu upřímný.
Redakce NFSN: Bere věda ještě i dnes zvíře jen jako nevědomý souhrn pudů, programovaného chování za účelem nažrat se a přežít.
MUDr. Soňa Peková: Já jsem zklamaná vědou, já jsem vlastně vědou žila, tak je mi téměř padesát, příští rok bude padesát.
No tak ve svých dvaceti letech třicet let jsem jenom baštila tu vědu a já jsem tomu hrozně věřila, že je to pravda. Všechno, co se tam říká. No a bohužel za poslední roky jsem zjistila, že je to ve velké míře faleš, klam. Jsou to věci, které třeba vůbec nejsou ani pravda. Jak jsme teď za covidiánství mohli vidět.
Nebo jsou to věci, které jsou na půl cesty a nepustí nás dál. Takže my vlastně jsme se nedostali nikdy k podstatě věcí. Pořád, někdo to před náma skrývá. Takže co se týče vědy, tak pro mě to je slepá cesta. Tato věda, kterou já považuju za napůl cesty nebo faleš, lež, troufnu si takhle říct, tak ta tvrdí, že zvíře není nic jiného než jakýsi organismus, který se třeba používá v laboratoři na nějaké experimenty nebo se používá jako.
V zemědělství, na výrobu masa, produkci masa apod. Považuji to za hrubé barbarství a zvíře je prostě zvíře, není člověk. Zvíře je úplně jiná entita, ale je to extrémně citlivé, hluboké, je to duše. Nemá samozřejmě svědomí, ale má ty pocity umí být smutné. Umí se těšit, umí se, soužit, když toho pána nevidí. Takže zvíře je věc, která.
Není vůbec žádnou věcí, ale je to živá bytost, které je potřeba si vážit. A já myslím, že lidé mají přehodnotit svoje postavení ke zvířatům. A možná bych si dovolila tady takovou drobnou odbočku. Když se podíváme na program Světového ekonomického a ekonomického fóra, jak říká budete jíst hmyz a tady vymlátíme krávy, protože s prominutím prdí apod.,
Tak. Tady je vlastně myšlenka, kterou evidentně lidstvo před sebou má, že má opustit asi konzumaci masa z těch živých zvířat, že nemůže se živit člověk něčím, co souvisí se smrtí někoho jiného. To má ohromnou konotaci negativní energie a dá se to ale podat samozřejmě tato myšlenka i jinak. Dá se to podat tak, že.
Máme technologie, které umožní, aby se nepěstovaly zvířata na farmách v nějakých nelidských podmínkách, aby ty slepice nebyly v těch klecích nebo i na podestýlce. Ona nechce a chce běhat po zahradě. Takže umíme to udělat tak, aby to bylo pěkné a aby to těm, abysme těm zvířatům jako umožnili. Ale tu krásnou myšlenku, která se dá rozvinout, že opravdu o ty zvířata se můžeme postarat a když, dá se leccos prostě i laboratorně vyrobit a nemusí to být něco, z čeho se jim bude zvedat žaludek, ale tuto myšlenku.
Jeden rozpracuje krásně a druhý rozpracuje tak odporně jako Světové ekonomické fórum a Schwabovci, že se mi z toho zvedá žaludek. Takže je hrozně zajímavé a myslím, že by si lidé mohli uvědomit, že všechno, co vnímají třeba z toho Světového ekonomického fóra, tak to jsou myšlenky, které dle mého stojí před lidstvím, před lidstvem.
A můžeme jít klidně jednu po druhé. Ale oni to zpracovávají tím nejodpornější způsobem, přičemž ta myšlenka se dá rozpracovat překrásným způsobem, který posune tu humanitu, posune lidstvo dál. Takže stojíme na křižovatce, evidentně stojíme na rozcestí. Každý to cítí, ale zatím tam jenom tlačí. Prostě myšlenky, které jsou odporné, přičemž existují myšlenky, které jsou překrásné a je potřeba se odpoutat od toho a ignorovat tyto odporné myšlenky.
Nebo ty projevy, ty realizace té původní překrásné myšlenky. A věnovat se hlavně tomu. Tomu, jak se to řešit dá. Takže zvíře není žádná věc. Zvíře je prostě úžasná entita a ten, kdo nezažil kontakt se zvířetem, tak asi těžko bude chápat to, co se tady snažím sdělit. Ale to je hloubka. A pokud je ten kontakt upřímný a máte ta zvířata rádi, tak oni to okamžitě vycítí.
Oni se nechají chovat nebo třeba do laboratoře nám choděj zvířata, když vyšetřujeme třeba genetiku. A je to německý ovčák, typický kousavý pes a já potřebuju mu vytřít pusinu. No a majitel říká Ne nesahat, on kouše a já Proč mě kousal? Ahoj, pojď sem, miláčku. A ten nejkouzelnější pes jde přijde za mnou, olizuje mě, nechá ze sebe udělat všechno, co potřebuje a pak mu nandaj ten náhubek a zase jde, ale já mám k nim úplně jasný vztah.
A to je bez kliček, to je prostě. Ahoj, já jsem volat domů, já jsem ten a ty jsi ten A teď tady musíme něco udělat, Pojďme to udělat. Ani jeden neublíží druhému a prostě to funguje.
Redakce NFSN: Současný systém založený na moci a ovládání se hroutí. Nicméně pořád se ještě hraje o to, jak bude vypadat ten nový. Co kdybychom dali původně odpornému termínu New World Order nový význam, který tento nový světový řád bude sémanticky i v realitě vyjadřovat zcela jiné uspořádání společnosti, opravdu založené na hodnotách, které jsou přirozené pro lidskou duši, jako je láska, svoboda, pravda.
MUDr. Soňa Peková: Ano, je to přesně, jak jsem říkal, že před lidstvem stojí nějaké kroky, které musí učinit. A jeden z těch kroků je Nový světový řád, skutečně Nový světový řád.
Ale to, co nám tady podsouvají jako jedinou alternativu toho Nového světového řádu, je to, co vane z toho světového ekonomického fóra, od těch schwabovců a Billgatovců a podobně a nikdo nám neukazuje tu druhou variantu tohoto tady. Prostě téma, které má lidstvo rozpracovat a zatím ho uchopili pouze ti to nebo nejvíc křičí, protože mají média, mají moc, mají peníze, tak to tlačí jako všem do hlav, ale přitom tento námět lze.
Úplně všichni cítíme, že je nutné rozpracovat úplně jiným způsobem, že člověk je prostě jakýmsi velice důležitým prvkem ve společnosti. Nelze ho zotročit. Všechny ty ekonomické parametry, které jsou tak dá se to zpracovat úplně odpudivým způsobem a zotročujícím způsobem, Nebo se dá zpracovat tak, že to bude fajn a nikomu třeba nebude ani vadit nějaká CBDC ta centrální kontrolovaná měna, Když nikdo nebude krást, nikdo nebude prát špinavé peníze. Nebude to sloužit k tomu, že když nebudu poslušná, tak mi zatnou můj účet. Když to bude jenom proto, že bude nějaká transparentnost ve věcech, to bychom taky přeci všichni chtěli. My tady ani nepotřebujeme politiku, protože. Politik jaksi z principu. Už pomalu, když otevře pusu, tak lže.
A my to tady přeci nepotřebujeme, my potřebujeme aby se věci řešili tak, že problém tak ho budu řešit na základě objektivních faktů a nepotřebuji, aby mi někdo lhal překrucoval, zatajoval. Takže. Lhaní, překrucování, zatajování je ten nový světový pořádek co chce Světové ekonomické fórum, přičemž lhaní světu, lhaní, překrucování a zatajování je nekompatibilní s tím novým světovým řádem, který je možné a na něm musíme pracovat, abychom ho vytvořili.
Ale na nás je to na nás a oni se nám snaží to sem podsunout tu jejich verzi, kterou oni chtějí, že bude skupinka privilegovaných. Potom nějací poskoci jako Shwab a Gates a podobně. A potom už jenom nějací otroci, ze kterých toto bude žít. Ale my to nechceme, protože my vnímáme, že na této zemi je místo pro každého, pro každého ale dobré vůle, nikoli těchto, pro každého dobré vůle.
A to je všechno možné, ale to se stane pouze naší silou. Toto je první revoluce v dějinách lidstva, že tu revoluci nevedou revolucionáři, ale revoluci vedou lidé samotní. A souvisí to naprosto, naprosto a naprosto se změnou jejich vnímání světa. Přestanou prostě krmit negativní egregor, který tady je to světové ekonomické fórum a to zotročování a že vás vyhodí na ulici? Proč vám zvednou daně za dům a vezmou vám toto a vezmou vám toto a udělají 15ti minutová města podobně a vy jste neustále ve stresu. A tvoříte negativní emoce, které krmí tento egregor a oni to potřebují. Oni to potřebují, aby žili.
Ale jakmile si zakážete tvořit tyto negativní emoce a budete říkat to se mě vůbec netýká. Proč by někdo zavíral do 15ti minut toho města? Já s tím nebudu souhlasit. Proč by mi někdo tady přikázal, abych se nechal násilně očkovat, už máme za sebou. Nebudu s tím souhlasit, aby mi někdo přikázal, že musím zavřít slepice.
Nezavřu! Já jsem je nezavřela Horácio běhal tři týdny po zahradě a nic se nestalo. Takže vyvzdorovat všechno, ale v dobrém, pozitivně, žádná agrese a vyvážit to negativní, co se nám sem neustále snaží nasunout, protože to negativní živí ten systém, to živí ten matrix. My musíme prostě. Pochopit, že to tak je a řada z vás, co toto poslouchají, tak to poslouchají proto, ne aby se tomu smáli, ale protože hledají, hledají.
Prostě to jsou ti hledači, jste ti hledači pravdy. Takže musíme se úplně oprostit od tohoto já dá tu práci. Já vím, že to dá práci, ale prostě je potřeba se absolutně nahnout, prostě zaměřit tím směrem k tomu dobrému a využívat všechny dobré lidské vlastnosti na svoje fungování, každý na svoje každodenní fungování.
Velkorysost. Odpustit. Pomoct. Prostě tyto dobré vlastnosti a ne závidět, bát se mít nějaké prostě strachy podivné, nějak žárlit a podobně. Prostě všechny ty, ty ty vlastnosti těch barev, které nejsou modré až bílé, pak zahodit a prostě věnovat se tomu hrozně pozitivnímu ve svém životě. Protože za prvé vám to samotným hrozně pomůže a jakmile začne v té společnosti pulzovat ta pozitivní energie, tak pulzuje víc a víc a víc a víc. A jak se říká, že to světlo vždycky přebije tu tmu a toto je tak. Může vám to připadat jako nějaká pohádka, ale není to pohádka. Prostě jsme ve spirituální válce. To, co se teď děje a cesta z toho ven není, Že tady přijde nějaký Napoleon, který vás povede jako nějakou armádu někam a bude tam zase, poteče krev a tak nic.
Musí to být. Právě naopak. Žádná krev, žádné negativní, žádné násilí, nic. Musí být dobrým, pozitivním směrem, všechno prostě snažit se každou situaci, která prostě přijde ve vašem životě. Tak když nevíte, jak ji máte řešit, tak vlastně. Někde jsem řekla četla, že Stvořitel řekl Když nevíš, jak máš řešit tu situaci, tak se zeptej, jak by to vyřešila láska. A láska není ten růžovej cit, jak se nám to snažili. Tedy to není ani sex, ani to. Prostě láska jsou ty nejlepší lidské vlastnosti, které každý v sobě máte. Jenom je vydolujte. A když nevíte, jak máte vyřešit nějakou situaci, tak sdílejte prostě tyto dobré lidské vlastnosti a použijte je. Prostě si napište na papír, pokud je už neznáte a použijte je.
Vlastně tímhle rozbijete jakoukoli agresi, která proti vám přijde, protože ten systém jak kope z posledního, tak ještě vysílá…On vidí, že se lidé tzv. probouzejí a probouzejí se k tomu dobrému, prostě k tomu pozitivnímu pohledu na svět. Jak on vidí ten systém, že se to děje a pořád nám bude posílat do cesty někoho, kdo vás bude chtít rozčílit, vynervačit či něco vám ukrást.
Prostě řekne vám nějaké věci, které vás zabolí. Musíte se naučit. To neslyšet, nevidět. Prostě nesmí se vás to týkat. A jinými slovy je to jako kdyby rozdíl mezi 3D, tou realitou tohoto zvířecího světa a zvířecího teď nemyslím těch hodných zvířátek, o kterých jsme si. Ale o to o tom. Zub za zub, oko za oko, ostrý lokte.
To je ta 3D. A to je rozdíl mezi 3D a 5D. A jakmile se začnou ty branže těch nůžek rozevírat, že nás bude víc a víc na té straně 5D toho dobra. A tady na té 3D budou zůstávat tady ti prostě co šíří to zlo, negativitu, strach, špatné pocity ve společnosti. Tak jakmile se toto stane a to už se stalo, už se ty nůžky rozevírají, tak nakonec se to prostě nůžky se zlomí a ty branže od sebe odpadnou A toto už na vás vůbec nebude mít žádný dosah, protože.
Ty nízké energie, to zlo prostě nedosáhne na to dobré. Je to tak a zase opak. Může vám to znít jako nějaká pohádka, ale bohužel žijeme v iluzi. Tento 3D je iluze. To, že to takto vnímáme, tak to Stvořitel zařídil. Už i ta 3D věda o tom mluví. To není prostě žádná novinka v této iluzi. Prostě vám to neustále.
Tato iluze bohužel je kontaminována nějakým velkým zlem, které není jako lidského původu. A s tím my těžko si umíme vlastně poradit, takže asi nějaká. Prostě myslím, že velké odhalení a velké zlomy jsou před náma a že to není daleko. Ale v tuto chvíli to bude potřeba a každému se uleví, když přestanete žvýkat a kvasit v sobě to negativní.
I pracně se zvednete k tomu pozitivnímu a potom vlastně všechno kolem vás se zvrtne k tomu pozitivnímu, protože pokud vy nebudete dělat špatného druhému, tak ani on vám. To je takovej vlastně zákon akce, reakce.
Redakce NFSN: Západní věda se na domorodé kmeny žijící v souladu s přírodou dívá jako na primitivní. Když pomineme ty, které se opravdu zasekly v době kamenné, máme se od nich ve vztahu ke světu co učit?
MUDr. Soňa Peková: Myslím si, že ano, protože oni určitě dokázali v sobě udržet to ticho, to ticho ve své duši, které je naprosto nutné k tomu, aby člověk vlastně vnímal, aby aby nebyl….
současný člověk je zahlcen médii ze všech stran. Hluk, hudba neustále. Prostě vám to člověku zatemňuje nebo prostě zahaluje receptory, uši, oči. Pořád jsou prostě pod nějakým vlivem a a těžko potom člověk najde takovou tu chvilku v sobě na promítání. Co se vlastně stalo, aby analyzoval ty události, které se mu staly, aby se potenciálně dokázal vymanit z drápů toho 3D matrixu?
A je to nutné se vymanit. A tyto tzv. primitivní kmeny. Ale říká se jim primitivní tímto derogativním způsobem jenom proto, aby se zase lidem vložila myšlenka, že to je primitivní. Ale to není primitivní, to je přirozené. A oni vědí, že když je tma, tak se jde spát. A když prostě leje, tak se zaleze a nic se nedělá.
A když jsou prostě nějaké věci, tak se drží půst. Anebo když je něco, tak se tančí a nejsou v tom zahlcení těmi vlastně artificialními umělými vjemy, které nejsou blízké člověku a vnímají to, co je přírody. Takže to není vůbec primitivní. Naopak, je to velmi přirozené a je to. kam by člověk se měl snažit sám sebe nějak dostat do tohoto stavu přirozenosti a schopnosti najít v sobě ticho i kolem sebe ticho a poslouchat svoji duši.
Protože vlastně to, co je důležité A nesmíme na to dneska zapomenout v tomto rozhovoru, když budete se rozhodovat. V této spirituální válce. Je to jako je to strašně těžké. Je to faleš ze všech stran a musíte vlastně používat svoji intuici, abyste se rozhodovali, co je správně. Nikoli mozek. Mozek pracuje se stereotypy, které jsou prostě z minulosti.
Jak jste se naučili nebo snažíte se předjímat nějakou budoucnost, ale nemůžete vědět ani, co bude za vteřinu. Takže předjímat budoucnost je vlastně směšné. Takže musíte vlastně pracovat. Nikoli s mozkem, ale se svojí duší. A za prvé, musíte tu duši v sobě najít, což je hrozně těžké. Každý se do této iluze přišel jako inkarnace nějaké duše, která se tady má naučit nějaké věci.
Prostě má se povznést dál. Zkuste se zamyslet nad tím, co je váš úkol, co je úkolem vaší duše, nikoli mozku. Nebo těla. Ale co je úkolem vaší duše? A toto chce to ticho, které musíte najít v sobě a kolem sebe, abyste prostě pospojovat ty tečky, co se vám za života kdy stalo. Abyste si uvědomili, že žádné náhody neexistují.
Prostě to je potřeba vzít jako premisu, kterou nebudeme zpochybňovat. Prostě žádné náhody neexistují. Proč se mi stalo tamto? Proč se mi stalo toto? A najednou zjistíte, že to asi bylo. Po jaké cestě jste měli jít? Tam vás někdo tlačil. Takže ptejte se svojí duše, co na této zemi má učinit, co je její úkol. A potom najednou, když zjistíte, když se kontaktujete, tak najednou zjistíte, že když nevíte, co máte dělat, zeptejte se, co by udělala láska, když nevíte, co máte dělat.
Vlastně to skoro ani není možné, protože ta duše vám neustále a bude šeptat do uší. Tudy takto, toto udělej, toto ne a úplně tichým hlasem to bude dělat. Jenom vy musíte otevřít prostě tu cestu a to teď je nutné. Prostě musíte zjistit, proč jste na této zemi internováni, Že to prostě řeknu tak úplně na placato, co je tady váš úkol.
Najděte v sobě tu duši, která ve vás je, protože kvůli ní jste přišli na tento svět, tady v tomto těle a. Ptejte se jí, co máte dělat, kudy máte jít a vězte, že ona vám poradí. Vám vždy dobře poradí, protože ona ví ona, Ona zná svůj plán, Ona ví, co tady chce udělat. Takže ona vás nepošle někam do jámy lvové, když to není v souladu s tím plánem.
Takže v tuto chvíli, v tuto chvíli, této spirituální války skutečně, nedá se to nazvat jinak. Je to válka extrémně temného s extrémně dobrým. A my jsme tady. Prostě my jsme ty figurky, my jsme ti chudáci na té Ukrajině, kterých se to netýká. Tak my jsme rovněž ty figurky na této na této šachovnici a abychom věděli, co máme udělat, tak prostě tady nám nepomůže náš mozek, prostě tady mozek končí a mozek je produkt 3D systému.
Takže samozřejmě mozek vám řekne, když vám duše řekne jeď tam, tak mozek vám řekne dochází ti benzín, musíš zastavit na pumpě. Mozek vám řekne máš žízeň, tak si kup si kafe, dej si kafe. Toto jsou prostě úkoly, které mu dovolte, aby vám takto pomáhaly navigovat se tím životem. Ale to, co v tuto chvíli naprosto možná myslí smrtelně vážně.
Vy. Nesnažte se zjistit na základě Vzpomeňte si, co se stalo vaší historii. Prostě zvláštní události, které vás zahnaly nebo zavedly na nějakou hrozně neobvyklou. Do nějaké neobvyklé pozice jste si říkali to nemá žádný, to nemá žádné racio, to nemá žádný smysl. Mělo to smysl a snažte se teď. Možná ten komu je patnáct to ještě nedokáže. Nám, komu je padesát, tak si určitě dokážete vzpomenout ve svém životě.
Že jste měli nějaké podivné zážitky, že jste někam na nějaké místo se dostali nebo najednou to po vás chtělo, abyste něco udělali, Vy jste to udělali a zkuste si pospojovat tzv. ty tečky a jaký obraz vám to dá. A tam, pokud budete mít štěstí, jste na tom zapracovat. Teď je ta doba, teď to musíte udělat.
Nemůžete být bílý. Nemůžete být šedý. Musíte být bílý nebo černý. Teď je nutný se polarizovat. To je prostě jasná zpráva. A ta duše Vám v tom pomůže, řekne. Já chci bejt tady prostě s tím temným, Já chci s těmi schwabovcema, oni mi prostě imponují pozorujte to, perfektní, Běžte tam, běžte tam. Ale nezevlujte tady a, neotravujte ten vzduch.
A nebo když zjistíte, že ta duše vám říká ne, prostě pomoz těm lidem. Jako nemysli jenom na sebe, ale prostě pomoz. Pomoz těm lidem pomoct jim třeba pochopit nějaké věci, protože ty jsi měl to štěstí, že to pochopil. No tak se jasně polarizujte tímto směrem a s tím vám pomůže vaše duše, která má tady jasný svůj plán.
A navíc jsou tady nějaké prostě cykly starých Mayů a nebudeme nikdo říkat, že Mayové byli primitivní, byli přírodní a věděli, že potřeba nějakých dvaceti pěti tisících letech a podobně se země dostává. Na té své ohromné pouti vesmírem někam tak podle všech a tisíce indicií ze všech možných stran. To všechno vede k jedné pointě.
Že ta naše země a tato iluze se prostě dostává svojí evolucí. Jak se všechno posouvá k tomu Stvořiteli a Země je stvořitelovo dílo, nikoli dílo Temné strany. Tak se posouvá. Chce k němu, chce k němu se vrátit a každý se k němu. Chce ke Stvořiteli vrátit stejné země, takže ve 3D se posouvá do 5D a 5D je společnost lásky, dobrotivosti.
Pomoci. Nebudu myslet pouze na sebe. Konec nějakého egocentrismu. Všechny tyto vlastnosti, vlastně ty všechny dobré lidské vlastnosti, patří tam a všechny ty špatné lidské vlastnosti patří tomu patřící tomu matrixu. Zůstanou za náma v 3D. Takže to je vlastně to, co je před náma a ta duše vám pomůže. To duše vám pomůže, kam se máte přitulit.
Zdali na tu špatnou stranu. Fajn, je to možné. Třeba to tak ta duše chtěla. Anebo vám jasně řekne, že se máte přitulit na tu dobrou stranu, ale musíte to poslouchat v tichu a ne pořád. Nějaké rádio vám bude hrát televize. Hlouposti mainstream odignorovat, protože to je 3D, to je 3D, který vás se snaží táhnout tady na tu negativní stranu.
Ale prostě jděte do toho lesa, sedněte si s tím psem svým, prostě obejměte ho a přitulte se k němu. A najednou zjistíte, jak to rezonuje, jak je to úžasné. A to jsou. A nemluvte, já teď prostě neustále mluvím, ale já normálně celý den třeba neřeknu ani slovo. A tady se potkáme s Viktorem a s Markétou. Pak jsem k nezastavení, Ale protože vám chci sdělit nějaké věci.
Takže. Sedněte si, v klidu nemluvte, poslouchejte maximálně tu přírodu, ty ptáčky, ten hmyz. Prostě a a dýchejte čistý vzduch a hledejte tu duši v sebe, v sobě. A ona ta duše ví, že jestliže je teď, že jsme na bodu zlomu. To já mám úplně husí kůži. A to cítím každým dnem, že se něco stalo, že už se to stalo.
Takže ona se bude snažit, abyste ji našli. Ona bude v rámci svých možností křičet tady jsem, tady jsem, Slyšíš mě? Tady jsem. Ale vy musíte za prvé chtít hledat a musíte to dělat v klidu zvenku a v klidu v sobě. Takže to je ten úkol, který teď jeden z vás musí udělat. Protože pokud na. V této chvíli té křižovatky, na které stojíme, to není.
Já to nevnímám jako nějakou křižovatku, která je hypotetická. Já to prostě hrozně vnímám, že jsme tady v nějakém bodu zlomu a vidíte to i vy sami, jak se akcentuje a prostě zvyšuje ta absurdita toho systému víc a víc jako neuvěřitelných příkazů od vlády. Vláda zcela jistě proti svým lidem. Vláda vůbec nehájí naše zájmy, takže.
To, co se tady děje. Sami, když přijmete tuto myšlenku, pak sami vidíte, že ten systém kope z posledního a jsou úředníci. Nějakým zmateným způsobem se snaží ještě jako plnit úkoly svých páníčků, svých nadřízených. Ale vás to nesmí trápit. Vy se nesmíte trápit politikou. Budete samozřejmě křičet na tu demonstraci, ale pozitivně a budete prostě podporovat toho, kdo tu demonstraci třeba zorganizoval.
Ale pozitivní egregor, pohyb, všechno pozitivní. A nebudete prostě vykládat, brblat, že co tady ten Rakušan, na co tady prostě tady ta fialová pětikolka ať si dělají co chtějí, oni prostě skončí v propadlišti dějin. Pozitivně. Ale zase se jen vracím k tomu. Prostě musíte jasně najít, zdali jste. Na straně bílé nebo straně černé.
Na té šachové partii už nelze zevlovat uprostřed. Prostě jde o vaši duši. A to duše jsem z nějakého důvodu přišla. V tuto chvíli prostě ona potřebuje, abyste jí pomohli, aby splnila svůj úkol. Takže zaberte. Vypněte všechny rádia, televize a jenom prostě zaposlouchejte se do sebe. Třeba to potrvá týden. Já nevím, jak to dlouho potrvá, ale podle mého je to docela rychle, když chcete, když upřímně chcete.
Ona vám řekne a pak už jenom ten mozek používáte k tomu aby vám řekl, že máte jít natankovat a že máte ráno vstát z postele. Prostě na levé straně.
Redakce NFSN: Každý člověk na své cestě se potýká s falší, a to jak z falší svých vnitřních tónů, tak s tou externalizovanou, kterou vidí kolem sebe. Jak se na faleš díváte vy?
MUDr. Soňa Peková: Nesnáším faleš. Vlastně tu, jak jsem dělala tu retrospektivu svého života, Když jsem rovněž pochopila, že musíme k sobě najít tu duši a musím zjistit co. Možná, ještě nevím to úplně, ale prostě mám pocit, že jsem jako zjistila, co ta duše po mně chce, abych tady dělala. A vím, že od malička prostě faleš bylo něco, co jsem jako toto nešlo.
Vlastně to byla jedna z věcí, které jsem jako upřímně to byla nekompatibilní se mnou. Takže jakmile jsem vycítila, že je někde. Toto ve vzduchu. Já jsem šla mu toho a já jsem byla a vlastně jsem pořád jako hrozně velký introvert a jako nějaká komunita lidí kolem mě je vlastně hrozná zátěž z toho důvodu, že já vlastně nevím, co je pravda a co není, protože v této 3D realitě.
Na rozdíl od té 5D, kde už Bude to jako transparentní a nebude potřeba klamat a prostě obelhávat nikoho. Tak tady vlastně lidé hodně moc dbají na to, jak vypadá ta jejich vnější fasáda a než člověk zjistí, co za tou vnější fasádou je, tak je to hrozně vyčerpávající. Je to prostě množství kroků, které udělá.
A vlastně spotřebujete hromadu energie, která se nevrátí. Jenom zjistí, že se zklamal. A to moje introvertní založení odjakživa vlastně mě i v tomto podporovalo, že jsem nikdy jako nabádala, abych se snažila odhalovat, kdo je falešný, kdo ne, ale cítila jsem, že je toho příliš mnoho. Prostě v té společnosti. A to měli od těch lidí jako kdyby odtahovalo.
Proto jsem šla do té laboratoře, třeba, což je takový totální introvertní, introvertní svět. Takže ta faleš. Prostoupila tento 3D svět, prostoupila úplně prorostla jako nějaká plíseň a rovněž to, co je nutné, aby člověk udělal. Aby tu faleš odkryl. Za prvé v sobě prostě žádné směšné nalhávání si něčeho prostě sám před sebou jsem jak nahý, Takže nebudu přeci lhát, že já nevím co, když sám dobře vím, že ne.
Takže v sobě musím prostě tu čistotu najít a jakmile najdu v sobě tu čistotu, no tak myslím si, že potom dokážu i vidět tu čistotu v těch svých kontaktech, protože. Jaksi ta faleš a čistota, to se pere, to prostě nemůže jaksi dýchat stejný vzduch. Takže já myslím, že to se snadno potom vyvrbí i vyvrbí i ty charaktery

Článek Nový rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou o lásce ke zvířatům a o tom, co je člověku přirozené se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden