Romové pochodují
RSS

Romové pochodují



JANA MARKOVÁ
A už nám tu pochodují Romové na protest proti dalšímu pobodanému. Jako ještě to není úplně Francie, ještě se tu nic nezapaluje, ale nějak nám to mírumilovné soužití úplně nefunguje, že?

Ale samozřejmě to nesouvisí s tím, že tu máme tisíce příchozích s jinou “kulturou” soužití s menšinami a jistě je to jen ojedinělý incident. Tak možná by se Vítek mohl zabývat tímto místo toho, aby se nám sem snažil narvat ještě migranty z Afriky a Asie, ne? A nebo by mohl ideálně vylézt ze svého kanclu a jít to těmto lidem vysvětlit osobně. Pokaždé, když se to stane. Zapálená auta kvůli tobě bysme tu totiž Vítku Rakušane úplně nechtěli.
Demonstranti, kteří se sešli u pardubického nádraží, se vydali na pochod městem. Skandovali hesla jako „Bezpečnost“, „Ukrajina domů“, případně „My jsme tady doma“. To by bylo skoro na kriminál, kdyby to řekl bílý Čech, že? Ale co s tím udělají naše libtardí multikulti elity, když to řekne takový Rom, to jsem zvědavá.
Přítelkyně pobodaného Roma si postěžovala, že “Ten den tam byli odpoledne, začali řvát, že nám zabijou děti, že nás probodaj, že nás podřežou. Kluci šli do vchodu, aby drželi dveře, aby k nám nešli,“ vypověděla.
Takže tak. Nechceme říkat, že jsme to říkali. To by samozřejmě byla proruská dezinformace.
 
fb

The post Romové pochodují first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden