Herec o Rothschildech: „Je to chobotnice s mnoha chapadly, musíte jít po hlavě“ (video)
RSS

Herec o Rothschildech: „Je to chobotnice s mnoha chapadly, musíte jít po hlavě“ (video)


„Proč byste měli stále poslouchat média, která vám každý den lžou? Nemůžete použít slovo „adrenochrom“. Nemůžete kritizovat George Sorose.“
To řekl americký herec Jim Caviezel v Bannonově War Room. Poukázal na to, že Soros vlastní mnoho mediálních společností.
„Myslíte si, že víte, jaká je pravda. To není pravda. Zobrazí se vám výběr. Nejste svobodní,“ zdůraznil Caviezel.
Podle herce probíhá válka proti křesťanům. „Kde je náš papež? Proč nepromluví? Je to jakési chapadlo Rothschildů, chobotnice s mnoha chapadly. Musíte jít po hlavě chobotnice.“


„Kdo je to? Centrální banky, MMF, ECB, BIS; Rothschildovy banky. Máme Rothschildova papeže. Mnoho statečných Američanů nyní bojuje celým svým srdcem, ale nemají žádný hlas. Dávám jim hlas,“ řekl Caviezel.
Již zítra, tedy 4. července, bude mít premiéru film Sound of Freedom, ve kterém herec hraje hlavní roli. Film je založen na skutečném příběhu a pojednává o obchodování s dětmi.
V říjnu 2014 pomohl bývalý agent CIA Tim Ballard kolumbijským úřadům zachránit 123 dětí ve třech různých městech během jedné hodiny. V tomto odvětví je 150 miliard dolarů.
Obchodování s lidmi je nejrychleji rostoucí zločineckou organizací na světě. V případě Kolumbie jsou to často američtí turisté, kteří do těchto zemí jezdí zneužívat děti.

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Herec o Rothschildech: „Je to chobotnice s mnoha chapadly, musíte jít po hlavě“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden