Francie: Ve městě Lorient vytáhli proti rabujícím muslimům místní občané, výtržníky svázali a předali policii
RSS

Francie: Ve městě Lorient vytáhli proti rabujícím muslimům místní občané, výtržníky svázali a předali policii


A podle mnoha dalších informací nejde zdaleka o jediné město, kde se místní rozhodli vzít spravedlnost do vlastních rukou. I v dalších místech již podle informací vytáhly do ulic skupiny naštvaných občanů, kteří se snažili chránit svůj majetek.
V Lorientu , jako téměř všude ve Francii, zažila noc z pátku na sobotu svůj díl nepokojů a svévolného ničení. Kdysi poklidné bretaňské město se zase stalo obětí násilí ze strany toho, čemu se skromně říká „mladí lidé ze čtvrtí“, protože v politicky korektní mluvě nelze na rovinu říci, že jde převážně o muslimy.
V noci z pátku na sobotu se na policii dostavilo asi pětadvacet mužů bez určeného vůdce, aby jim pomohli. “ Kdo jsme ? Nemůžu to říct. Ale jsme na dobré straně…“  řekl jeden z nich policii.
Tito dobrovolní hlídači zatkli a zneškodnili několik násilníků, které pak pokojně předali policii.
Byli maskovaní a uspořádáni ve tvaru V, běželi rychle a pohybovali se v kompaktní skupině. Mimochodem, město Lorient je domovem 4 000 vojáků francouzského námořnictva. Že by to byli oni?
Ať už jsou tito „lovci násilníků“, kteří tvrdí, že se shromáždili spontánně, vojáci nebo ne, tato spontánní a účinná pomoc je velmi dobrým i velmi špatným signálem.
Je to velmi dobrý signál, protože ukazuje, že existují Francouzi, kteří se snad už nenechají ponižovat a okrádat.
Ale dokonce se najdou i velmi odvážní jedinci. Živnostníci byli viděni jak spí ve svých obchodech a snaží se lovit  s pouty  divochy, kteří přišli ničit a vzít si všechno zdarma.
Tento signál sebeobrany je tedy pozitivní ve více ohledech.
Na druhou stranu to znamená, že v myslích rostoucího počtu francouzských občanů je stát již není schopen chránit, a že to tedy musí udělat sami.
To zase znamená, že tváří v tvář lidem, kteří Francii nenávidí, existují lidé, kteří jsou připraveni ji bránit. Ve zkratce to znamená bankrot slavného „republikánského paktu“. 
Tváří v tvář zmatku se lidé začínají zvedat a jdou bojovat proti útočníkům. Většina z nich však ví, že budou za to, že suplují policii, považováni za zločince, což je důvod, proč se tím veřejně nechlubí a maskují se.
Lze si představit, že kterýkoli člen Syndikátu soudců provede vyšetřování, aby našel tyto lidi, kteří se už nechtěli jen tak se založenýma rukama v tichosti koukat, jak jejich město hoří.
Lorientská příhoda by nás měla přimět k zamyšlení. Byla to profesionální práce, na podporu policie, bez přetlaku a politického poselství. 
Prostě poctiví občané, které už nebaví se jen dívat, jak se jejich země v nasycené lhostejnosti daňových poplatníků (do kdy?) stává obrovskou popelnicí v plamenech….
Tolik zhodnocení situace přímo z Francie, které jasně ukazuje důvod, proč se mnoho etnických Francouzů bojí bránit svá města. Jednoduše to nakonec budou oni, kdo bude považován za zločince.
Proto ti, kdo vyráží na „lov“ řádících muslimů, bývají maskováni. A pokud budou identifikováni, pak budou nejspíš potrestaní hůř než ti, kteří rabovali, zakládali požáry a útočili na policisty, hasiče i kolemjdoucí.
Ano, to je dnes běžná „spravedlnost“ v zemích, kde se neustále ohání antirasismem, aby pak samotná justice předvedla příkladný dvojí metr a doslova koncentrovaný rasismus, zaměřený proti původnímu obyvatelstvu.
Stačí si také povšimnout rozsudků nad muslimskými vrahy, kteří převážně končí na psychiatrii.
Současné nepokoje tak možná nakonec odkryjí nejen problémy s komunitami soustředěnými v muslimských ghettech, ale také se systémem jako takovým, který je nastaven tak, aby tyto zločince bránil proti slušným lidem…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Francie: Ve městě Lorient vytáhli proti rabujícím muslimům místní občané, výtržníky svázali a předali policii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden