Němečtí vědci odhalují co zjistili o vakcíně Pfizer: Jedna skupina šarží nejspíš byla placebo (video)
RSS

Němečtí vědci odhalují co zjistili o vakcíně Pfizer: Jedna skupina šarží nejspíš byla placebo (video)


Již několik různých studií (naposledy dánská ) postupně upozornilo na to, že genové injekce – zejména Pfizer – se velmi lišily podle jednotlivých šarží.
Už delší dobu je tedy prokázáno, že každý, kdo si nechá tyto injekce aplikovat, doslova hraje ruskou ruletu.
Poslední z mnoha studií, která byla nedávno provedena v Dánsku, tuto již nějakou dobu známou skutečnost potvrdila. Němečtí vědci se nyní pustili do detailnější analýzy této dánské studie a došli k velmi zajímavému závěru:
Některé ze šarží byly s největší pravděpodobností pouhým placebem…
Němečtí vědci zjistili, že významná část šarží vakcíny Pfizer zavedených v Evropské unii se zdá sestávat z placeba. Ještě pozoruhodnější je, že Paul-Ehrlich-Institut, německý Lareb, nepodrobil tyto šarže kontrolním zkouškám kvality. Ústav se domníval, že to není nutné.
Němečtí vědci se  opírají o dánskou studii , která ukazuje, že šarže Pfizeru lze rozdělit podle škodlivosti. Rozlišovali mezi třemi skupinami: jedna skupina šarží (modrá) způsobila extrémně mnoho nežádoucích účinků (jedna zpráva na každých 10 injekcí), druhá skupina (zelená) způsobila poměrně málo nežádoucích účinků (jedna zpráva na 400 injekcí) a jedna skupina šarží (žlutá) nezpůsobila vůbec žádné vedlejší účinky.
 


To by mohlo znamenat, že jedna ze tří dávek Pfizeru byla placebo. Polovina všech zpráv o úmrtí pochází z pěti procent šarží vakcíny, modré skupiny.
Kim Iversen  ve svém pořadu uvedla , že existují dvě možnosti: obzvláště špatné šarže byly v tichosti staženy z trhu úřady nebo bylo lidem od začátku záměrně podáváno placebo jako součást velkého experimentu s vědomím regulátorů. Myslí si, že je to zločinné. „Na lidech se experimentovalo.“
Dr. Anton Theunissen zmiňuje další možné vysvětlení: snažili se optimalizovat výrobní proces, ale ne vždy to dopadlo dobře. Nejškodlivější šarže pak byly v tichosti staženy z trhu.
To je dostatečný důvod k bližšímu pohledu na čísla šarží, která byla podávána v jednotlivých zemích.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Němečtí vědci odhalují co zjistili o vakcíně Pfizer: Jedna skupina šarží nejspíš byla placebo (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden