Prázdninové zprávy z Kocourkova aneb co je to ne-muž a sologamie
RSS

Prázdninové zprávy z Kocourkova aneb co je to ne-muž a sologamie


SYRZDARMA
Blíží se čas, kdy se lidé zblázní, a když uvidí někoho, kdo není blázen, napadnou ho, že je blázen, protože není jako oni. Tohle říkal svatý Antonín ve třetím století našeho letopočtu. Takže se historie možná opakuje.



Co se člověk dočte, když nemátkou otevře světový tisk. Kompletní šílená zpráva v odkazu na konci článku.
(1) Nová definice výrazu lesbický
Univerzita John Hopkins, tedy přesněji řečeno její oddělení diverzity, představila novou definici slova lesbický. Uvádí:
„Historické definice tak označovaly ženu, která je emocionálně, romanticky a sexuálně přitahována jinou ženou. Aktualizovaná definice zahrnuje i nebinární osoby a zní: ne-muž přitahovaný ne-mužem.”
Definice homosexuála zůstává podle univerzity stejná a i nadále se jedná o muže, kterého přitahuje druhý muž.
Pozn. redakce: Nejtěžší otázka z přijímacího testu na lékařskou fakultu: Co se stane, když má ne-muž styk s ne-ženou?
(2) CNN oslavuje sologamii
CNN publikovala článek, ve kterém propaguje takzvanou sologamii. Jedná se opět o nový výraz a podle slovníku cizích slov jde o „stav, kdy se člověk ožení nebo vdá sám se sebou”.
CNN hovořila se čtyřmi ženami, které se vdaly samy se sebou. Popisují svoji svatbu jako „symbolické vyjádření sebelásky a potvrzení hlubokého a smysluplného vztahu se sebou samým”. Ženy, se kterými CNN hovořila, byly různého věku a některé uspořádaly okázalé obřady své svatby samy se sebou včetně družiček.
Při obřadu se žena jménem Rist vdávala před zrcadlem. Svému odrazu řekla: „Přísahám, že se nikdy neopustím.” Poté si navlékla prsten.
Pozn. redakce: Pravicové kruhy toho okamžitě zneužily k tvrzení, že jde o jednoznačný důkaz zásadních rozdílů mezi mužem a ženou. Muže by nikdy nenapadlo vyjadřovat svůj hluboký vztah k sobě samému svatbou. Tak dlouho by nečekal. 
(3) Nové lékařské poznatky o obezitě
Dlouhou dobu si lékaři mysleli, že nadváha vede k různým zdravotním problémům. Nicméně s novými poznatky přišla univerzita v Chicagu, konkrétně výzkumnice v oboru zdravotnické spravedlnosti. Ve svém článku na univerzitním webu tvrdí:
„Je nutné oddělit zdraví a váhu. Důraz na prevenci obezity se v minulosti dramaticky zvýšil a s tím i negativní postoje vůči obézním lidem. Desítky let výzkumu ukázaly, že když někdo čelí negativním postojům z důvodu své nadváhy, zvyšuje se u něj riziko cukrovky, srdečních onemocnění a dalších problémů.”
Dále poznamenává, že důraz na nadváhu má kořeny v rasismu. Její nový lékařský přístup se jmenuje „Zdraví při jakékoli váze”.
Pozn. redakce: Marxistický princip zvaný obětologie. Nikdo za sebe nezodpovídá, pouze je třeba najít, čí je to vina. V tomto případě lidí, kteří říkají, že tloušťka zdraví neprospívá. Následovat bude nový lékařský přístup „Alkoholismem ke zdraví ” .
(4) Pravdivá satira
New York je známý svým laxním přístupem k potírání zločinu. V roce 2022 například oznámil nový státní zástupce , že ozbrojené loupeže v obchodech budou postihovány pouze jako přestupek, pokud při nich nebude nikdo zraněn.
V červenci minulého roku se v New Yorku natáčel další díl seriálu „Právo o pořádek”. Jeden z členů štábu, Johnny Pizarro, který měl na starosti bezpečnost na místě natáčení a dodržování parkovacích omezení, byl v časných ranních hodinách zastřelen neznámým pachatelem z auta. Natáčení seriálu Právo a pořádek bylo pro ten den přerušeno.
 
Pozn. redakce: Pravdivá satira je v normálním světě oxymoron, výraz, který popírá sám sebe, něco jako živá mrtvola. Ve světě progresivním se jedná o technický termín, který popisuje událost, o níž si každý myslí, že je to satira, a ona není. 




syrzdarma.cz

The post Prázdninové zprávy z Kocourkova aneb co je to ne-muž a sologamie first appeared on .


Nejčtenější za týden