Britské covid vyšetřování odhaluje, jak rozsáhlé může být mezinárodní komunistické spiknutí
RSS

Britské covid vyšetřování odhaluje, jak rozsáhlé může být mezinárodní komunistické spiknutí


O víkendu se bývalý britský ministr zdravotnictví Matt Hancock, který obhajoval a vedl používání teroristických zpráv k podpoře a dodržování uzavíracích opatření v roce 2020, dusil slzami, když oficiálnímu vládnímu vyšetřování COVID řekl, že je mu „hluboce líto“ každého úmrtí v důsledku COVID a doufá, že během příští pandemie budou uzavírky „mnohem dřív“ a „přísnější“ . (Foto: Flickr)










„Všechny války jsou založeny na podvodu. Proto, když jsme schopni zaútočit, musíme vypadat, že toho nejsme schopni; když používáme své síly, musíme vypadat nečinně; když jsme blízko, musíme nepřítele přesvědčit, že jsme daleko; když jsme daleko, musíme ho přesvědčit, že jsme blízko. Když jsi silný, jevi se jako slabý, když jsi slabý, jevi se jako silný.
Sun Tzu, Umění války




Člověk nemusí mít zkušenosti s vymáháním práva, aby poznal, že se jedná o slova naprosto bezohledného sociopata. Hancockovo svědectví jako by potvrdilo nejhorší obavy skeptiků, že vyšetřování COVID je využíváno jako záminka k institucionalizaci uzavírek, a znamenalo pro vyšetřování COVID nové ohromující dno, které zatím odhalilo jen málo hodnotných informací a vytrvale se vyhýbalo otázkám úředníků, proč považovali hrůzné rozhodnutí okopírovat čínskou politiku uzavírání budov za vzdáleně vhodné – ačkoli úředníci otevřeně přiznali, že uzavírání budov nebylo součástí pandemického plánu žádné západní země, a uvažovali o tom, zda by to některá země udělala, kdyby nebylo Číny.



Nejhorší ze všeho může být skutečnost, že 17 členů nátlakové skupiny „Independent SAGE“, která je pro uzamčení, bylo požádáno, aby podali svědectví při vyšetřování COVID. Pro ty, kteří dávali pozor, je to na hony vzdálené tomu, jak optimisté doufali, že se následky reakce COVID nakonec projeví.




Británie se musí připravit na tvrdší lockdowny, říká bývalý britský ministr

„ Nezávislá SAGE“ není legitimním politickým orgánem. ‚Independent SAGE‘ není nic jiného než pochybně financovaná skupina extremistů bez relevantních referencí, která prosazuje pochybný cíl ‚Zero Covid‘, přičemž se zmocnila názvu oficiálního vládního orgánu, aby veřejnosti namluvila, že má nějakou legitimitu.



Stručně řečeno, „nezávislá SAGE“ není nic jiného než dezinformační organizace, která způsobila nedozírné škody tím, že přesvědčila občany a úředníky, aby sledovali iluzorní cíl pomocí neliberálních metod s velmi reálnými a katastrofálními náklady. To, že organizace Independent SAGE vypovídala v rámci vyšetřování COVID, znamená, že potenciální zločinci doslova získali roli v trestním stíhání. Právě členové Independent SAGE by měli čelit vyšetřování; vzhledem k rozsahu škod by Spojené království udělalo hůře, než kdyby je všechny nechalo zavřít do londýnského Toweru – alespoň do doby, než se dozvíme více.



To, že vláda Spojeného království obsadila oficiální vyšetřování COVID členy zjevné dezinformační skupiny, je hlubokou urážkou inteligence veřejnosti a znepokojivým pohledem na to, jak dlouho se vláda snaží manipulovat s vnímáním veřejného mínění od začátku reakce na COVID. Veřejnost ji nežádala, aby do vyšetřování dosadila všechny tyto členy „nezávislé SAGE“, a toto rozhodnutí nelze ani odepsat jako omyl.



Spíše odhaluje, že mnozí poslanci záměrně pracují na manipulaci s veřejným míněním, aby zabránili tomu, aby byla otázka, zda mělo Spojené království zavést výluku, vůbec položena – a vyvolává znepokojivou otázku, kolik z těchto poslanců není pouhými nekompetentními, ale spíše vědomými spoluviníky zločinu. Upřímně řečeno, svědčí to o tom, jak rozsáhlé může být ve skutečnosti komunistické spiknutí, které mohlo dát vzniknout západním výlukám.




WHO varuje: Přijde další pandemie „ještě smrtelnější“ než covid

To, že tolik poslanců může být vědomými spolupachateli zločinu výluky, pomáhá vysvětlit, proč se tak průhledně pochybné postavy, jako je čtyřicetiletá členka britské komunistické strany Susan Michieová, obdivovatel Číny Neil Ferguson, šéfredaktor časopisu Lancet Richard Horton, který napsal, že „veřejné zdravotnictví“ je „porodní bábou marxismu“; ‚ hlavní poradce pro uzavírku Chris Whitty; a hlavní vědec pro uzavírku Jeremy Farrar – ti všichni mohli hrát hlavní roli v reakci na COVID a výrazně si polepšit v kariéře v jeho katastrofálních důsledcích, aniž by byli kontrolováni.



Vidět, že vedoucím iniciátorům lockdownu to všechno prochází, alespoň zatím, je sice poněkud skličující. Nakonec však existuje objektivní realita a ta je taková, že tato politika zničila bezpočet milionů životů a převedla biliony bohatství od pracujících k těm nejbohatším prakticky bez jakéhokoli lidského užitku.



Jak krásně popsala Hannah Arendtová, takhle v reálném světě funguje zlo: masové vzdání se reality ve prospěch fantazie, která vyhovuje vlastnímu pohodlí a prudérním zájmům. Široké přijetí této fantazie těmi, kdo jsou u moci, jen prohlubuje morální imperativ trvat na přiznání objektivní reality devastace, kterou uzamčení ve skutečnosti způsobilo.



Navíc to, že tolik poslanců vědomě jedná jako spolupachatelé zločinu uzamčení, nemusí nutně znamenat, že vědomě prosazují zájmy Číny. Jistě, propaganda lockdownu byla nesmírně účinná a stačí si promluvit s obyčejnými lidmi v liberálních městech, abychom si uvědomili, že mnozí z nich si zřejmě upřímně myslí, že tato politika byla hunty dory. Někteří poslanci tak mohou racionalizovat své jednání tak, že prostě říkají veřejnosti to, co chce slyšet.




Plánovaná zdravotní diktatura WHO dostává konkrétní podobu

Když tvrdím, že vytvoření tohoto rozkolu mezi vlastním zájmem vládnoucí třídy a objektivní realitou mohlo být od samého počátku cílem čínské propagandy uzamykání, někteří kolegové komentátoři, jako například Will Jones, dobrý chlapík z Daily Sceptic, rádi odpovídají, že to všechno zní „příliš chytře od poloviny“.



Ale ve skutečnosti to není nijak zvlášť originální. Organizace organizovaného zločinu takhle verbovaly vždycky – i když v mnohem větším měřítku. Obecně platí, že zločinecké organizace nenabírají lidi prostřednictvím žádostí a pohovorů, ale spíše prostřednictvím manipulace a nástrah, kdy se jednotlivci postupně odcizují tomu, co považovali za jejich hodnoty, dokud jim nezůstane jen nihilismus, sobectví a naprostá loajalita vůči organizaci.



A nikdo nemá se svou stoletou historií s tímto procesem větší zkušenosti než Komunistická strana Číny. V tomto smyslu lze reakci na COVID považovat za největší náborovou akci ČKS v její historii. A Si Ťin-pching bezpochyby nemůže být na výkony nováčků více hrdý.



Zdroj: brownstone.org
Článek Britské covid vyšetřování odhaluje, jak rozsáhlé může být mezinárodní komunistické spiknutí se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden