VIDEO: Bývalý velitel ruských vojsk v Čečenské válce prohlásil o ukrajinské armádě, že nedisponuje silou k porážce ruských vojsk a začíná se odpočítávat čas k zinscenování jaderné události na Ukrajině, která se stane záminkou pro vstup vojsk NATO na Ukraj
RSS

VIDEO: Bývalý velitel ruských vojsk v Čečenské válce prohlásil o ukrajinské armádě, že nedisponuje silou k porážce ruských vojsk a začíná se odpočítávat čas k zinscenování jaderné události na Ukrajině, která se stane záminkou pro vstup vojsk NATO na Ukraj


VIDEO: Bývalý velitel ruských vojsk v Čečenské válce prohlásil o ukrajinské armádě, že nedisponuje silou k porážce ruských vojsk a začíná se odpočítávat čas k zinscenování jaderné události na Ukrajině, která se stane záminkou pro vstup vojsk NATO na Ukrajinu! Na Krétu přiletěl americký Doomsday letoun na odběr radiačních izotopů z atmosféry! Ukrajinská armáda zaútočí na Záporožskou jadernou elektrárnu a obviní z toho Rusko, varuje poradce šéfa Rosenergoatomu!
V úterý 11. července začne ve Vilniusu v Litvě vrcholný summit NATO, který bude rozhodovat nejen o rozšíření NATO o Švédsko, což je zatím nejisté vzhledem k odporu Turecka, ale zejména o budoucnosti a osudu Ukrajiny. Podle původních plánů měl Volodymyr Zelenský na tomto summitu prezentovat famózní a triumfální úspěchy z fronty, obsazení Melitopolu, Mariupolu a Krymu.
Úspěšná ofenzíva se měla stát impulsem pro daleko větší vyzbrojení Ukrajiny s cílem úplně porazit Ruskou armádu a tím přivodit pád Putinovy vlády v Kremlu. Namísto toho se osud Evropy vydá úplně jiným a mnohem nebezpečnějším směrem. Ukrajinská armáda nemá sílu k porážce ruských vojsk rozmístěných na Ukrajině. A současná ofenzíva není ofenzívou, spíše náhražkou, protože ke skutečné ofenzívě chybí Ukrajině technika, výzbroj, letadla, munice a především vojenský personál.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2vj070","div":"rumble_v2vj070"});
V rozhovoru pro ruská média to uvedl generálporučík Konstantin Pulikovský, bývalý velitel ruských vojsk ve válce v Čečensku. Podle jeho názoru nemá Ukrajina dostatečnou sílu na to, aby porazila ruská vojska, protože k úspěchu ofenzívy by musela ukrajinská armáda provést průlomy celé fronty a musela by zlikvidovat minimálně 30 až 40% ruských vojsk na frontové linii. To by byla ofenzíva. Tohle je ale něco jiného. AFU se podle Pulikovského snaží najít na frontě nějakou mezeru, nějaké slabé místo v ruské obraně a tímto místem proniknout do hloubi Novoruska a tam něčeho velkého a fantastického dosáhnout.
Summit ve Vilniusu přinese zvrat v osudu Ukrajiny
To už samo o sobě zní velice nepravděpodobně, ale přesně na tomto je založena ta slavná ukrajinská ofenzíva. Podle generála trvá ofenzíva obvykle několik hodin, během kterých úderné oddíly prorazí obranné linie a poté se řítí do hloubky nepřítelova týlu. Jenže, k tomuto nedošlo. Již měsíc, od 4. června, se ukrajinská armáda snaží s malými skupinami o velikosti čet a rot provádět průzkumy fronty bojem, což se děje po celé frontové linii, a to je ta slavná ofenzíva. Za celý měsíc se dosud nepodařilo AFU najít na frontě žádné slabé místo v ruské obraně.
Summit NATO A vzhledem k tomu, že summit ve Vilniusu začne již za týden, tak to znamená, že Kyjev už nemá čas na to, aby zařídil zázrak, právě naopak. Po summitu bude hrozit konec a ochladnutí podpory ze strany Západu k dalšímu vyzbrojování Ukrajiny, protože toto vyzbrojování nepřináší výsledky. Ta vojenská algebra je velmi jednoduchá. Pokud nejsou výsledky na frontě, nejde prostě pokračovat ve vyzbrojování země, která neumí s těmi zbraněmi dodat výsledky na frontě.
A není to tím, že by měla Ukrajina jenom málo zbraní. Ukrajině chybí to nejdůležitější, a to je personál. Kyjev před pár dny spustil na Ukrajině ve 4 regionech celoplošnou mobilizaci obyvatelstva. Už nejde o vybrané ročníky, ale o celoplošnou mobilizaci. Jedná se o poslední mobilizační krok, po kterém obvykle následuje krach fronty a kapitulace.
Ukrajině zůstane jen volba mezi kapitulací a nasunutím cizích vojsk ze západu na Ukrajinu
Vedení NATO je už jasné, že Ukrajina se nedokáže osvobodit a ukrajinská armáda nedokáže Rusy z Ukrajiny vytlačit. Ve Vilniusu se proto bude řešit, co dál? V podstatě existují 3 možné scénáře. Ten první spočívá v tom, že NATO donutí Ukrajinu k jednání s Ruskem a k přistoupení na rozdělení Ukrajiny podle etnického klíče, tedy podle toho, k jaké národnosti se hlásilo obyvatelstvo v posledním regulérním sčítání obyvatelstva, které pochází z roku 2001. Tato varianta by znamenala, že Ukrajina by musela Rusku postoupit další regiony. Konkrétně Nikolajevskou oblast, Oděskou oblast, Charkovskou oblast, Dněpropetrovskou oblast a zřejmě i několik dalších. Tato varianta je ale zatím nejméně pravděpodobná. Válku nechce ukončit ani Kyjev, ani Brusel.
Národnostní mapa posledního sčítání lidu z roku 2001 Druhou variantou je model, který před pár týdny odhalil [ 1 ] Zelenského poradce a bývalý generální tajemník NATO Anders Rasmussen, že v Evropě by vznikla koalice ochotných zemí, čímž je myšlena koalice zemí NATO, které by separátně a nezávisle na NATO poskytly Ukrajině vojenskou pomoc v podobě mírových sborů, zřejmě pod záštitou nějaké nadnárodní struktury, a to buď Evropské unie, anebo pod patronátem OSN.
Tuto koalici ochotných by vedla polská armáda a zúčastnily by se jí armády dalších pro-ukrajinských zemí, především Česká republika, Slovensko a všechny 3 státy v Pobaltí. Není vyloučena ani participace německé armády, pokud by se jednalo o akci pod patronací EU. Tato varianta by ale ohrozila celistvost NATO, protože by došlo ke štěpení na pro-ukrajinskou část NATO a na tu druhou, která chce spíše konflikt s Ruskem ukončit.
Američané poslali na Krétu letadlo Soudného dne, bude monitorovat radiaci v atmosféře nad zeměmi NATO v Evropě
Američané se totiž na tento scénář jaderné události na Ukrajině připravují. Na Krétě totiž přistálo americké letadlo soudného dne, tzv. Dommsday plane WC 135-R určený ke sběru vzorků izotopů těžkých kovů a radionuklidů z atmosféry. Jedná se o zjevnou synchronizaci s výroky Zelenského a amerického senátora Lindsey Grahama. Letoun přistál na letišti Chania a nelze si nevšimnout, že Kyjev neustále mluví o tom, že Rusové prý do Záporožské jaderné elektrárny navezli náklaďáky s výbušninami, a že chtějí vyhodit elektrárnu do povětří stejně, jako prý vyhodili do vzduchu Kachovskou přehradu.

Z tohoto teroristického útoku ukrajinské armády je paradoxně obviňováno Rusko a je prakticky jisté, že po útoku ukrajinské armády na sklad vyhořeného paliva v Záporožské JE, který je umístěný pod otevřeným nebem, dojde ke stejnému obvinění, tedy útok bude opět svalen na Rusy. Varoval [ 2 ] před tím v pondělí poradce šéfa ruského Rosenergoatomu Renat Karča. Doslova uvedl:
Protiofenzíva ozbrojených sil Ukrajiny uvázla. Západní páni Ukrajiny pochopili, že tamní vládnoucí režim se už nesnaží situaci natahovat. Pro ně je porážka Kyjeva v tomto konfliktu jejich porážkou. Západ zvedal sázky od samého začátku, a to až do bodu, ze kterého není návratu v tomto smyslu, bod byl překročen, řekl Karča. Chápou, že Ukrajina nepřežije ani s šíleným přísunem munice a všemožné vojenské techniky, která přichází zvenčí. Agresivní západní politici jsou připraveni udělat cokoli, zorganizují speciální operaci a útok na elektrárnu, což povede k jadernému incidentu a podle jejich názoru to vytvoří legální “bránu” k legalizaci účasti NATO v konfliktu.
Proto se začíná v posledních dnech čím dál tím více mluvit o tom, že NATO ve spolupráci s Kyjevem chystá na Ukrajině jaderný incident, ze kterého bude obviněno Rusko a NATO následně vyšle jako celek na Ukrajinu bezpečnostní a mírový sbor, jehož cílem bude zajistit bezpečnost Ukrajiny, aby radiace neproudila nad členské státy NATO. O této variantě hovořil před více jak týdnem americký senátor Lindsey Graham, který varoval [ 3 ], že pokud Rusko na Ukrajině použije jadernou zbraň, tak členské země NATO vstoupí se svými vojsky na Ukrajinu , protože nedovolí, aby radiace z Ukrajiny proudila nad členské země aliance. A právě proto se začíná hovořit o této třetí variantě jako o potenciálně největší hrozbě, protože se ukazuje, že NATO se již opravdu na tento scénář připravuje.
Nasunutí NATO na Ukrajinu povede buď ke Korejskému scénáři, nebo k redukci populace planety ve III. sv. válce
Opravdu je to jediná cesta pro Ukrajinu, jak zabránit vlastní kapitulaci. Ukrajinská armáda prostě nedokáže Rusy z Ukrajiny vytlačit a rozdělení Ukrajiny podle Basilejského klíče (podobně jako po 1. sv. válce) je prakticky nevyhnutelné. Jedinou možností, jak tomu zabránit, je vstup NATO na Ukrajinu pod nějakou premisou, pravděpodobně pod záminkou mírového, humanitárního nebo ekologického záchranného sboru. To samo o sobě ale nepovede k vytlačení ruských vojsk z Ukrajiny. Naopak se dá očekávat, že to urychlí ukončení, resp. zmrazení války na Ukrajině podle Korejského modelu. Nepůjde o mírové uspořádání, ale o příměří, které povede k ostré rozdělovací linii mezi Západem a Ruskem přímo na linii doteku na Ukrajině.
Úder na Záporožskou JE by se stal největším jaderným incidentem v Evropě Ovšem pouze za předpokladu, že na vojska NATO nedopadne ruská raketa, anebo obráceně na ruská vojska nezaútočí stíhačky NATO. V tom okamžiku by se už nejednalo o Korejský model, ale o vypuknutí III. světové války. Globalisté mají různé cesty k vytyčenému cíli. A redukci obyvatel planety lze dosáhnout X různými způsoby. Válka mezi NATO a Ruskem by vedla k tomu, že podle modelů nukleární zimy by jediná obyvatelná zóna na planetě zůstala okolo rovníku. Podobně jako za poslední Doby ledové.
A přežilo by asi jen 500 milionů lidí. Shodou okolností přesně tolik, kolik bylo doporučeno na Georgijských poradních kamenech. Reset světa spojený s novým řádem a s novým přerozdělováním majetků a zdrojů po vyvražděných miliardách obyvatel. Otázkou teď je, jaká by byla reakce Syndikátu na takový vývoj situace na povrchu planety. Každopádně počet obyvatel je pro Syndikát nepřijatelný. A posunování k jaderné eskalaci se neděje samovolně. Je to součást procesů řízení. O to děsivější je to zjištění.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden