Rakousko: Vorarlberští studenti se musí na konci školního roku povinně zúčastnit bohoslužby v mešitě
RSS

Rakousko: Vorarlberští studenti se musí na konci školního roku povinně zúčastnit bohoslužby v mešitě


Jen málokdo ví, že Rakousko patří k nejvíce islamizovaným zemím Evropy, V zemi již počet muslimů dávno překročil oněch magických 10%, což je počet, který znamená, že islamizace je de facto nezvratná.
Země, jejíž metropole vždy byla příkladem boje proti islamizaci Evropy, se tak zcela dobrovolně ubírá cestou směrem k dalšímu z evropských chalífátů.
Přesto jsou stále muslimové v menšině a stát se prezentuje jako křesťanský. Nutit tak studenty, aby se účastnili bohoslužby v mešitě, je podobné, jako kdyby v některé muslimské zemi s podobným procentem křesťanů nutila škola jít studenty do kostela.
To by se nikdy stát nemohlo a nikdo by to v těchto zemích ani neočekával. Nicméně podlézání islámu v případě některých evropských progresivistů již přesahuje únosné meze.
Paradox je, že titíž jedinci zpravidla stejně nadšeně vyvěšují duhové vlajky, Neštěstí pak je, pokud někdo takový vede školu…
Vzrušení mezi rodiči ve Vorarlbersku. Bohoslužba na konci školy se nebude konat jako tradičně v katolickém kostele, ale v mešitě.
Jedna matka se obrátila na novináře a napsala:
Představte si, že můj 15letý syn navštěvuje polytechnickou školu v Bludenzu. V posledním školním týdnu je závěrečná bohoslužba, která je naprosto v pořádku, ale bohoslužba nebo cokoli jiného se koná v místní mešitě. Nemám nic proti mezinárodnímu porozumění, ale podle mého názoru to v křesťansko-sociálním státě zachází příliš daleko.
Vzdělávací institucí je Polytechnická škola v Unterfeldstraße v Bludenzu. Její ředitelka potvrdila matčinu výpověď a učinila následující prohlášení:
Na začátku školy se podle ředitelky konala masová oslava v katolickém kostele – s imámem jako hostem. Tento imám pak pozval katolického kněze na opětovnou návštěvu jediné mešity v Bludenzu – tak vznikla tato závěrečná bohoslužba. Odezva podle školy byla dobrá.


Ne však zřejmě u všech rodičů, kteří nechtějí pochopit, proč by se jejich děti s katolickým vyznáním měly modlit v mešitě, i když imám bude sloužit mši společně s katolickým knězem. Podle ředitelky školy se tak stane ve čtvrtek 6. července.
Ředitelka nechtěla prozradit, jak vysoký je podíl islámské mládeže v její škole. V roce 2021 zveřejnil rakouský statistický úřad údaje, které ukazují, že 12,2 procenta obyvatel Vorarlberska se hlásí k islámu a 68,3 procenta ke křesťanství.
 









Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Rakousko: Vorarlberští studenti se musí na konci školního roku povinně zúčastnit bohoslužby v mešitě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden