Francie: Proti mariňákům, kteří v ulicích lovili běsnící muslimy a předávali je policistům, je vedeno vyšetřování (video)
RSS

Francie: Proti mariňákům, kteří v ulicích lovili běsnící muslimy a předávali je policistům, je vedeno vyšetřování (video)


Jak jste si zde mohli již před pár dny přečíst, tak třetí noc nepokojů se ve městě Lorient vydala do ulic skupina asi 30 mužů, kteří doslova lovili výtržníky, kteří ničili, rabovali a zakládali požáry.
„Ulovené“ muslimy a několik členů Antify pak – bez jakéhokoli násilí či zranění jediného zadrženého – okamžitě předali policii. Bylo zřejmé, že se už nemohli dívat na to, jak mnohdy policie jen nečinně přihlíží běsnění muslimů a ultralevice.
Protože muži byli maskovaní, nebylo zprvu jasné o koho se jedná. Již v té době však někteří Francouzi upozorňovali na fakt, že ve městě se nachází posádka mariňáků, kteří by mohli být těmito tajemnými lovci zločinců.
Záhy se potvrdilo, že se skutečně jednalo o skupinu tamních mariňáků, kteří jsou nyní většinou Francouzů považováni za hrdiny.
Na lov muslimů a Antifáků se můžete podívat ve videu:

Les mecs de Lorient qui les aident non plus. (Petite livraison) pic.twitter.com/N3PHFBaZIc
— Maréchal de Bretagne 〓〓 (@Matis_Marechal) July 1, 2023


Nicméně včera se v médiích objevila zpráva, která mnoho francouzských patriotů neskutečně naštvala. Mariňáci jsou totiž nyní vyšetřováni jako by byli zločinci oni a ne rabující a ničící bestie.
Nakonec se tak může stát, že skupina „lovců zločinců“ bude potrestána hůř než ti, kteří zakládali požáry, ničili a rabovali. Ostatně, průběžně se objevují informace z různých koutů Francie o tom, že mnozí zatčení výtržníci byli následně propuštěni.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Francie: Proti mariňákům, kteří v ulicích lovili běsnící muslimy a předávali je policistům, je vedeno vyšetřování (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden