Podána žaloba na Jana Cempera a jeho dezinfo web Manipulátoři.cz
RSS

Podána žaloba na Jana Cempera a jeho dezinfo web Manipulátoři.cz




MATOUŠ BULÍŘ
Cca. před týdnem byla podána žaloba na Jana Cempera a jeho dezinfo web Manipulátoři.cz za jeho lživé a manipulativní články, skrze které se mě ve veřejném prostoru snaží delší čas poškozovat.
Už mám dost těchto samozvaných arbitrů toho, co je ta jediná správná a ideologicky uchopitelná “pravda”.
Vadí mi, že tyhle zmetky a jejich lži následně používají ještě větší zmetci jako zdroje svých ještě větších lží, ano, jako třeba Česká televize, která se ráda ve svých dehonestujících reportážích odvolává na to, že daný člověk je špatný, protože to píší Manipulátoři.cz a tím, zda je to pravda se nezabývají, protože proč, když jim to zapadá do schématu, jakým chtějí o dané osobě informovat.
Takže VYHLAŠUJI “VÁLKU” PROUNIJNÍ DEZINFORMAČNÍ SCÉNĚ a nehodlám zůstat jen u tohoto člověka. Pokud mi to finanční a časové možnosti dovolí, rád bych pokračoval dále a dostal před soud další takové. Možná vyhraji, možná prohraji, to je život, ale je třeba jim ukázat, že jim to lhaní nebude procházet bez povšimnutí a bez odporu.
Děkuji každému, kdo mi kdy poslal byť jedinou korunu na realizaci mých projektů, jelikož přesně do těchto věcí ty peníze jdou, byť to někdy trvá, jelikož bych potřeboval tým lidí, který by mi u toho asistoval, což mě přivádí k poděkování Jana Marková, která aktuálně zastává pozici asi tak pěti lidí v mém týmu.
A v neposlední řadě děkuji Radek Suchý (advokát), který se této a nejen této kauze věnuje.
Takže po husitsku: Hrrrr na ně….
 fb M. Bulíř

The post Podána žaloba na Jana Cempera a jeho dezinfo web Manipulátoři.cz first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden