Je francouzská multi-kulti společnost již na prahu občanské války? A německá také?
RSS

Je francouzská multi-kulti společnost již na prahu občanské války? A německá také?


ROMAN BEDNÁR
Nad Francií se stále více stahují mraky – schyluje se k občanské válce. Neustálé napětí v západoevropských společnostech, doslova prosáknutých cizími nepřizpůsobilými kulturami, vyvolává stále častěji brutální krvavé násilí.

Některé obrázky z Francie by mohly pocházet z Ukrajiny. Ale nejsou odtamtud. Jsou z francouzských metropolí, nad kterými visí závoj občanské války. Výtržníci a násilníci, z nichž většina jsou migranti, případně mají migrantské kořeny, už celé dny pustoší města.
Dochází k rabování, podpalování a ano, i k cílenému terorizování bílých lidí. Nebouří se zde znevýhodnění mladí lidé, kteří by rádi studovali medicínu a podobně, zuří zde paralelní společnost – podporovaná levicovými ideology.
Takové masové nepokoje nejsou ve Francii žádnou novinkou, ale jejich počet a intenzita se neustále zvyšují. 70 procent Francouzů si nyní přeje nasazení armády.
Multikulturní, různorodá společnost, kterou spojuje nenávist na francouzský stát a na jeho tradiční křesťanské hodnoty bílých mužů a žen, se už neumí dostat z permanentního stavu destruktivity a ničení evropských hodnot.  Ti, kdo ve Francii ještě nevolili Marine Le Pen, si to teď už dobře rozmyslí. Alespoň patří-li k té části Francouzů, kteří stále udržují chod tradičního státu.
Zatímco Francie zoufale zápasí s chaosem vyvolaným cizími kulturami, tak v Berlíně vládne k tomu jen mlčení.  Německá vláda, která je jinak okamžitě schopna kriticky komentovat třeba jen jednu strženou duhovou vlajku v Maďarsku, tak nepokojům ve Francii se nevěnuje ani slovem. Samozřejmě, že by to měla a či dokonce musela udělat, ale na to by se musela zbavit vlastní multikulturní lži. To samozřejmě nepřichází pro ni ani v úvahu.
A tato její lež už má velké následky i v Německu. V nejlidnatější spolkové zemi, v Severním Porýní-Vestfálsku (SPV) došlo v posledních týdnech k masivním nepokojům migrantů. Už to nebyly jen velké rodinné klany, ale celé arabské kmeny, které dokázaly zmobilizovat stovky mužů jediným stisknutím tlačítka. Policie měla s nimi obrovské problémy a jen stěží mohla kontrolovat násilí v ulicích.
Fakt, že exkancléřka Angela Merkelová, která je za tyto poměry osobně zodpovědná, dostala za své zásluhy (které?) z rukou německého prezidenta nejvyšší státní medaili o pár týdnů dříve, mluví za vše.
A nebyl to právní stát, co zastavil nebezpečné a krvavé nepokoje v SPV. Je velkou ironií a svědectvím neschopnosti německé vlády, že to udělal islámský smírčí soudce. Policisté se mohli na to dívat jen z pozadí.
Namísto zavření hranic katastrofální německá vláda vydává další pobídky pro imigraci.
Že integrace zde už dávno neprobíhá, to potvrzují i ​​starostové SPD.  Vždyť přece do čeho je třeba se integrovat v Německu? Do pestré, levicově-liberální společnosti Claudie Roth, prosystémového moderátora George Restla nebo Nancy Faeser a Annaleny Baerbock?
A proč by se také měli migranti integrovat? Přece ti, co v Německu vládnou, nad nimi drží ochrannou ruku, a to stále častěji na úkor vlastních občanů – proto se stále více z nich přidává k AfD.
A tak Německo kousek po kousku sklouzává do toho, co kritický nesystémový žurnalista Thorsten Hinz právem nazývá předobčanskou válkou.


roman-bednar.com

The post Je francouzská multi-kulti společnost již na prahu občanské války? A německá také? first appeared on .


Nejčtenější za týden