TOP09 jako prý pravicovou stranu trápí, že soukromá firma zvedla zisk
RSS

TOP09 jako prý pravicovou stranu trápí, že soukromá firma zvedla zisk


JANA MARKOVÁ
TOP09 jako prý pravicovou stranu trápí, že soukromá firma zvedla zisk. Co jí netrápí vůbec je, že třeba téměř státní ČEZ znásobil zisky mnohem víc.

Na úkor českých lidí a klidně i likvidace českého průmyslu, kteří tím dotují německé energetické zelené šílenství. Vše pod záminkou minoritních akcionářů, kterými jsou různé zahraniční fondy místo toho, aby vlastním občanům v této oblasti ulehčil. A tak se řádná valná hromada společnosti rozhodla vyplatit těmto akcionářům ČEZu dividendu ve výši 145 Kč na jednu akcii před zdaněním, což odpovídá celkovému podílu na zisku k rozdělení pro akcionáře ve výši 78 mld. Kč.
Ano, 78 mld., o které jste mohli mít levnější energie. 78 mld. a žádný dementní Stanjurův balíček nemusel být. Ale o to se Markéta starat nebude, na to nemá kapacity. Ona pořád pojede antibabiš, protože to bude asi její mentální maximum.
Jinak samozřejmě Andy využil situace, kdy nás tu zahraniční korporáty odrbávají na kost, a přizpůsobil se tomu. Jak moc to koreluje s jeho účastí na demonstracích proti drahotě je samozřejmě věc jiná. Tam je to o tom, že když morálku nemáš, tak ji prostě nemáš. Nicméně na rozdíl od téměř státního ČEZu, za který má odpovědnost vláda, je to jen jeho věc.
 

FB

The post TOP09 jako prý pravicovou stranu trápí, že soukromá firma zvedla zisk first appeared on .


Nejčtenější za týden