VIDEO: Zelenský varoval světovou veřejnost, že Ruská armáda prý rozmístila na střechách energobloků v jaderné elektrárně v Záporoží výbušniny a z teroristického útoku má být obviněna Ukrajina! Kyjev už nemá jinou možnost, jak pokračovat ve válce proti Rus
RSS

VIDEO: Zelenský varoval světovou veřejnost, že Ruská armáda prý rozmístila na střechách energobloků v jaderné elektrárně v Záporoží výbušniny a z teroristického útoku má být obviněna Ukrajina! Kyjev už nemá jinou možnost, jak pokračovat ve válce proti Rus


VIDEO: Zelenský varoval světovou veřejnost, že Ruská armáda prý rozmístila na střechách energobloků v jaderné elektrárně v Záporoží výbušniny a z teroristického útoku má být obviněna Ukrajina! Kyjev už nemá jinou možnost, jak pokračovat ve válce proti Rusku, než je intervence vojsk Severoatlantické aliance na Ukrajině! Dmitrij Medveděv nepochopitelně vyšel Zelenskému na ruku a prohlásil, že válku na Ukrajině lze rychle ukončit buď mírovou smlouvou, anebo jadernými zbraněmi jako Američané v Japonsku!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský varoval v úterý večer ve vystoupení světovou veřejnost, že Ruská armáda prý podle informací zpravodajských služeb rozmístila na střechách energobloků jaderné elektrárny v Záporoží jakési předměty, které se podobají výbušninám a Rusko prý chce zinscenovat teroristický útok ukrajinských povstalců, které Moskva obviní jako pachatele útoku na jadernou elektrárnu. Ve skutečnosti ale půjde o inscenaci a útok provede Ruská armáda. Tyto informace prý Kyjevu poskytly nejmenované zpravodajské služby, což samo o sobě potvrzuje, že  se nejedná o proces, který by vycházel čistě z Kyjeva.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2vp1q2","div":"rumble_v2vp1q2"});
Rusko bude dopředu obviněno, že chystá provokaci, takže když potom ve skutečnosti ukrajinská armáda na elektrárnu zaútočí, tak světová veřejnost bude věřit tomu, že za útokem stojí Ruská armáda. Ruská média v úterý varovala, že k útoku AFU na elektrárnu dojde asi v nocí z úterý na středu, což se ale nepotvrdilo. Snaha Kyjeva o vyvolání jaderné události na Ukrajině pochází z dílny amerického ministerstva zahraničí, když před 14 dny americký senátor Lindsey Graham varoval [ 1 ] Rusko, že pokud provede na Ukrajině jaderný úder jakéhokoliv formátu, třeba i provokaci, tak to bude znamenat, že Rusko bude od toho okamžiku ve válce s NATO, protože aliance nepřipustí, aby Rusko ohrožovalo členské země NATO radiací, která bude proudit z Ukrajiny.
Kyjev varuje před útokem Rusů stejně v předstihu, jako před zničením Kachovské přehrady
Podle Grahama by se země NATO nemohly už dále dívat na to, že Rusko ohrožuje Ukrajinu radiací, protože radiace by z Ukrajiny ohrožovala i členské země NATO, takže by došlo k vyslání vojsk aliance na Ukrajinu, vyjádřil své přesvědčení Lindsey Graham. A přesně tento model teď razí Zelenský. Jeho vystoupení v úterý večer bylo možné považovat za Corpus Delicti , tedy za dopředu publikovaný důkaz proti Rusku, že bude viníkem takového radiačního incidentu. To vystoupení bylo veřejným ukázáním prstu na Rusko. Úplně totéž provedl Kyjev před zničením Kachovské přehrady, k čemuž podle informací byly použity ukrajinské vodní drony, které byly odpáleny u hráze přehrady.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2tcb06","div":"rumble_v2tcb06"});
Kyjev také dopředu a dlouho varoval, že Rusové si chtějí přehradu zničit sami, aby z toho potom obvinili Kyjev. Přitom zničení přehrady zaplavilo především ruské opevňovací systémy a minová pole na levém břehu Dněpru, takže šlo o škody způsobené Ruské armádě, přičemž ihned po zničení přehrady začala AFU přesunovat vojáky z Chersonu do Záporoží na pomoc zpackané ofenzívě, kde nutně AFU potřebovala posily. Proto AFU zničila Kachovskou přehradu, aby mohlo dojít k uvolnění vojáků AFU z Chersonu a k jejich okamžitému přesunu do Záporoží bez strachu, že Rusové na Cherson zaútočí. Když byla totiž oblast zatopená, byla ruská invaze do Chersonu vyloučená. Přesto ale Kyjev tvrdil a tvrdí, že přehradu si Rusové zničili sami a západní média ten narativ ochotně převzala. To samé teď probíhá před zničením Záporožské JE.
NATO potřebuje k intervenci na Ukrajinu záminku vlastního ohrožení, a tím má být radiace proudící z Ukrajiny do Evropy
Ukrajinci nepotřebují nijak velké ozáření, stačí jim jenom malý unik radiace, který bude měřitelný v Evropě, a to bude záminka k obvinění Ruska z útoku jadernými prostředky na země NATO. Celé je to pouze o jedné jediné věci: O vytvoření záminky pro intervenci vojsk NATO na Ukrajině! A k tomu je potřeba vytvořit záminku v podobě útoku na země NATO, což proudící radiace z Ukrajiny, z čehož by byly obviněni Rusové, by byla záminka naprosto pádná a neoddiskutovatelná. Pouze ohrožení atmosféry zemí EU by bylo dostatečně razantní záminkou pro intervenci NATO na Ukrajině! A právě o to se teď hraje! Jsem přesvědčen, že do summitu NATO ve Vilniusu na Ukrajině k ničemu nedojde.
Záporožská jaderná elektrárna Ukrajina do poslední chvíle bude doufat, že dostane od NATO vojenskou pomoc jinak, bez nutnosti jaderné provokace, takže dokud nebude jasno, je vysoce pravděpodobné, že k ničemu nedojde. Ovšem pokud na summitu zazní negativní informace, že Ukrajina už dostala dost zbraní, ale nic s nimi nedokázala, nevytlačila Rusy, pokud zazní návrhy na jednání s Ruskem, tak Američané dají Ukrajině povel a je možné, že ještě před skončením summitu NATO dojde v Záporoží k jadernému incidentu, který všechno změní. Jenže naprostým šokem je středeční výrok z Kremlu.
Medveděv prohlásil, že válku na Ukrajině lze rychle ukončit mírovou smlouvou, anebo jadernými údery
Dmitrij Medveděv jako zástupce šéfa Bezpečnostní rady Ruské federace prohlásil [ 2 ] , že válka na Ukrajině by mohla klidně skončit během několika dnů, pokud bude podepsána mírová smlouva, anebo pokud dojde k použití jaderné zbraně, jako to udělali Američané v roce 1945 v Japonsku, což ale stálo 300 000 lidských životů. Medveděv pro ruský TASS uvedl:
Kdyby NATO, především USA a jejich vazalové, zastavili dodávky zbraní a munice na Ukrajinu, ruská speciální vojenská operace by skončila za několik měsíců nebo dokonce dnů. Válka by mohla skončit velmi rychle, pokud by byla podepsána mírová smlouva, nebo pokud by někdo udělal to, co udělali Američané v roce 1945, tedy použil své jaderné zbraně a bombardoval (japonská) města.
Tento neuvěřitelný Medveděvův výrok přišel doslova jako na objednávku od Zelenského z Kyjeva, protože tím je doslova naznačeno, že v Kremlu se uvažuje o dvou variantách, o mírové smlouvě, anebo o té variantě, kterou použili Američané v roce 1945 v Hirošimě a v Nagasaki. Takhle skandální výrok od Medveděva je doslova vodou na mlýn ukrajinské propagandě, protože tohle si i ten nejtupější člověk jasně vysvětlí jako výhrůžku Ukrajině , že když nepodepíše mírovou smlouvu, rozsvítí se nad Ukrajinou vodíková Slunce. Tohle opravdu není normální, aby pouhý den po výstupu Zelenského vystoupil ruský a vysoce postavený kremelský politik s takhle neuvěřitelným výrokem.
Jaderný úder na Ukrajině by válku neukončil, ale zatáhl by NATO a Rusko do III. sv. války!
Naznačení rychlého konce války skrze použití jaderných zbraní, tedy kromě mírové smlouvy, je potvrzením výroků Volodymyra Zelenského, že Rusko připravuje útok na jadernou elektrárnu. Kdo by teď Zelenskému nevěřil, když Medveděv pronese pro TASS takový šílený výrok? Valerij Pjakin to říká pořád dokola, že v Kremlu je tolik Vlasovců a vlastizrádců, kteří jdou na ruku Západu a Kyjevu, že se stačí dívat a uvidíte je. No, to je svatá pravda, protože tento výrok opravdu uvidí hodně lidí. Použití jaderných zbraní proti Ukrajině by nejen neukončilo konflikt během měsíců nebo dnů, ale vedlo by to ke III. sv. válce a k jaderné výměně mezi Ruskem a zeměmi NATO. V roce 1945 to vedlo ke konci války s Japonskem, protože za ním tehdy nestály jaderné mocnosti.
Dmitrij Medveděv Dnes je Ukrajina prodlouženou válečnou pěstí NATO a pokud by Rusko použilo na Ukrajině jádro, NATO by v tom okamžiku provedlo intervenci na Ukrajinu a v té chvíli by nás měsíce nebo spíš dny dělily ne od konce války, ale od jaderného Armageddonu. Opravdu nevím, jestli je Medveděv jenom tak tupý, že tyto výroky vypouští bez domýšlení důsledků, anebo to dělá úmyslně.
Prostě pouhých 24 hodin po Zelenského výstupu v televizi, že Rusko chystá jadernou hrozbu v Záporoží, vyleze do médií a řekne ruským novinářům, že válku lze ukončit mírovou smlouvou, anebo jadernými zbraněmi. Ty vole, to snad není pravda! Prigožin i Pjakin mají pravdu od samého počátku: Okolo Putina je banda Vlasovců, která chce přivodit porážku a zničení Ruska. Tohle prostě je nejlepší ukázka toho, co měli na mysli. Kyjev teď začne ječet, že Moskva chystá dvě varianty: mírový diktát pro Ukrajinu, anebo jaderný útok.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden