Libye: Invazisté se mezi sebou pobili o místo na lodích do Itálie, skupina černochů zabila Tunisana (video)
RSS

Libye: Invazisté se mezi sebou pobili o místo na lodích do Itálie, skupina černochů zabila Tunisana (video)


Zde je názorně vidět, jaké „dárečky“ míří do Evropy. Samozřejmě ze všech zemí sem míří ten největší odpad, což ostatně potvrzují i domovské země ilegálů mířících do Evropy.
Jak již víte, tak v Libyi dochází ke střetům mezi místním obyvatelstvem a mnohasettisícovými masami džihádistů z různých koutů Afriky, kteří míří do Evropy.
Nejhorší je situace ve městě Sfax, odkud také vyráží nejvíc pašeráků do Evropy. Jenže invazních jedinců je příliš mnoho a zájem o převoz do Evropy velmi výrazně převyšuje kapacity pašeráckých lodí.
I když jsou pašeráci – včetně těch placených z EU – v nejvyšší pohotovosti, jsou schopni uspokojit jen malou část zákazníků.
Poté dochází ke vzájemným bojům jednotlivých invazních skupin – nejčastěji ve stylu Arabové vs. černoši. Při těchto potyčkách zabili černoši jednoho z Arabů.
Po zabití 38letého Tunisana zastavili občané Sfaxu několik subsaharských ilegálů, kteří byli připraveni odjet na lodích do Itálie. Situace ve Sfaxu je stále výbušnější.

In seguito all’uccisione di un tunisino di 38 anni, i cittadini di #Sfax hanno fermato diversi clandestini subsahariani, pronti a partire per l’Italia sui barconi.
La situazione è sempre più esplosiva a Sfax. #migranti #Tunisia pic.twitter.com/UOr4vdRcpM
— Francesca Totolo (@fratotolo2) July 5, 2023


Situace ve Sfaxu, který je obsazený hordami džihádistů, mířících do Evropy, se vymkla kontrole:

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/07/ssstwitter.com_1688557882469.mp4

https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/07/ssstwitter.com_1688557855983.mp4
Brzy také po celé obohacované Evropě?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Libye: Invazisté se mezi sebou pobili o místo na lodích do Itálie, skupina černochů zabila Tunisana (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden