Další balzamovač bije na poplach kvůli podivným krevním sraženinám
RSS

Další balzamovač bije na poplach kvůli podivným krevním sraženinám


Již před časem se objevila první upozornění balzamovačů na podivné krevní sraženiny, které nachází u zesnulých lidí při balzamování. Postupně se k nim přidávají další s tím, jak počet případů roste, ale většina se přece jen stále bojí hovořit.
Také balzamovač a ředitel pohřební služby Richard Hirschman stále nachází bizarně dlouhé krevní sraženiny v tělech lidí.
Na Twitteru bije na poplach. „Vše, co mohu říci, je, že to není normální,“ řekl Hirschman. „Za 20 let před rokem 2021 jsem nikdy nic podobného neviděl. Něco to způsobuje a já to vidím často.“ Jeho tweet už oslovil téměř devět milionů lidí.
Hirschman vysvětluje, že při balzamování odstraňuje sraženiny z žil. „Krev je jiná. Od začátku roku 2021 vidím neobvyklé sraženiny během procesu balzamování. Od malých teček až po velké, bílé, vláknité sraženiny.“
Nyní pro srovnání zveřejnil jak podivné sraženiny, které v mrtvých nachází až poslední dva roky, tak běžnou krevní sraženinu, jaké nachází po celou svoji praxi (viz titulní obrázek – vlevo podivný útvar a vpravo běžná krevní sraženina).
V diskuzi občas někdo namítne, že sraženiny, které se dřív nevyskytovaly, mohl způsobit covid a ne tzv. „vakcína,“ ale těmto lidem balzamovač oponuje tím, že je poprvé viděl až v roce 2021. Pokud by za tím byl covid, zřejmě by je viděl už o rok dřív.
Zajímavé je, že i několik dalších balzamovačů či zaměstnanců pohřebních služeb také v diskuzi potvrdilo, že vidí totéž, jen se bojí o tom otevřeně hovořit.
Hirschman je v oboru již 22 let a nabalzamoval tisíce těl. Mluvil s dalšími balzamovači, kteří také nikdy nepozorovali takové sraženiny až do roku 2021.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 7 Průměrně: 5 ]







Článek Další balzamovač bije na poplach kvůli podivným krevním sraženinám se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden