Spolupráce EU s Pfizerem pokračuje: EU zajišťuje rychlou hromadnou výrobu vakcín pro příští „nouzový stav“
RSS

Spolupráce EU s Pfizerem pokračuje: EU zajišťuje rychlou hromadnou výrobu vakcín pro příští „nouzový stav“


Na další řízenou pandemii se očividně připravují všichni. WHO chystá nová pravidla Mezinárodních zdravotnických předpisů a pandemickou smlouvu, což této organizaci umožní vládu takřka nad celým světem.
Gates, Tedros i Fauci stále vyhrožují další údajnou „pandemií“ a EU je samozřejmě v plném souladu v očekávání příští pandemické „apokalypsy.“
A také se na to potřebuje připravit – jak jinak než vakcínami, které budou pohotově připraveny, takže jakmile se jakákoli náhlá pandemie objeví, budou k dispozici.
Vznikla tak síť výrobců vakcín, kteří dokážou vakcíny vyrobit rychle a ve velkém množství, pokud by došlo ke „zdravotní krizi.“  EU už podepsala smlouvu se čtyřmi výrobci na čtyři různé typy vakcín. Nechybí ani starý známý, totiž Pfizer – jako výrobce mRNA vakcín.
Covid vakcíny nechrání před infekcí nebo závažným průběhem onemocnění, naopak, mohou způsobit masivní poškození zdraví (včetně smrti). Nejen, že to chtějí zamést pod koberec, chtějí se také držet dotyčných technologií.
Evropská komise zřídila „EU FAB“, aby zajistila, že budou připraveny dostatečné a flexibilní výrobní kapacity pro různé typy vakcín, které lze rychle aktivovat v případě nouzových situací v oblasti veřejného zdraví.
Vakcíny by proto měly být rychle dostupné ve velkém množství, „EU FAB“ může vyrobit až 325 milionů dávek vakcíny ročně.  Odpovídající  tisková zpráva  byla zveřejněna 30. června.
Pro projekt byli vybráni výrobci vakcín Bilthoven Biologicals BV (vektorové vakcíny), LABORATORIOS HIPRA SA, CZ Veterinaria SAU a Laboratorio Reig Jofre SA (proteinové vakcíny) a Pfizer Ireland Pharmaceuticals a Pfizer Manufacturing Belgium (mRNA vakcíny). 
Každá z těchto společností se zavázala rezervovat minimálně 50 milionů dávek ročně. Ty jsou vyráběny v EU, konkrétně v Belgii, Irsku, Nizozemsku a Španělsku.
„EU FAB“ má fungovat ve třech fázích: V preventivní fázi jsou rezervovány potřebné výrobní kapacity. V krizové fázi se Evropská komise po zjištění stavu nouze v oblasti veřejného zdraví rozhodne nakoupit vakcíny, které se pak mají do roka vyrobit v předem dohodnutém počtu „EU FAB“.
„EU FAB“ je financován Evropským úřadem pro reakce na mimořádné události v oblasti zdraví (HERA) a Evropskou agenturou pro zdraví a digitální technologie (HaDEA) v celkové výši  160 milionů eur ročně.
„EU FAB vzniká jako ponaučení z covidové pandemie, aby se zlepšila schopnost Evropy rychle reagovat na takové krize a aby byly vakcíny dostupné evropským občanům,“ tvrdí komisař EU pro vnitřní trh Thierry Breton.
Ten byl z projektu nadšený: „Tento skvělý projekt posílí průmyslové kapacity EU, zajistí, že budeme schopni reagovat na budoucí pandemie a posílí strategickou autonomii EU. “
Koneckonců, vakcíny se mají vyrábět tak, jak by se neměly vyrábět – a to takovou rychlostí, že už je jasné, že bez seriózních bezpečnostních studií se injekce stanou pro lidi extrémně nebezpečnými. 
Vzhledem k tomu, že se ignorují zdravotní následky očkování, o zdraví Evropanů zde jistě nejde. Pro farmaceutický průmysl by se budoucí pandemie mohla stát opět zlatým dolem. Výroba vakcíny je zajištěna – chybí jen nemoci…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Spolupráce EU s Pfizerem pokračuje: EU zajišťuje rychlou hromadnou výrobu vakcín pro příští „nouzový stav“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden