Rok před eurovolbami EU vyrazila s goebbelsovskou propagandou
RSS

Rok před eurovolbami EU vyrazila s goebbelsovskou propagandou




SLOVANKA


Za pouhých 11 měsíců budou volby do EU. Současná situace v některých zemích – a jde především o velké země – nám jasně ukazuje odklon voličů od EU.






Tento odklon je asi nejvíce patrný v Německu, kde měsíc po měsíci nabírá preference AfD, v jejímž programu je vystoupení Německa z EU. Argumentuje zcela správně tím, že EU je v pozadí výměny obyvatel, ale Němci slyší i na to, že jsou největšími plátci.
Odpůrci EU také značně posilují v muslimskými nepokoji zmítané Francii. I tam si je stále více lidí vědomo toho, že za islamizací není pouze koloniální minulost, ale také samotná EU. Různé průzkumy již naznačují, že v případném referendu by většina Francouzů hlasovala pro vystoupení.
Na prvním místě v preferencích je strana, která žádá referendum o vystoupení z EU, například v Rakousku, což ovšem znamená, že tato strana vyhraje zřejmě i tamní eurovolby.
V Nizozemsku se pak prozatím jeví jako posilující  hned 3 protibruselské strany, které by mohly vstoupit do EP. Tyto strany dále posiluje především politika, která likviduje tamní potravinovou soběstačnost, ale i problémy související s pokračující invazí.

Velmi rychle také roste protibruselská strana v Belgii, kde dokonce v rámci Vlámska v preferencích vede.

Odpůrci EU získávají na oblibě i v Polsku, kde právě strana žádající odchod z EU nabírá na preferencích zdaleka nejvíc a stává se třetí nejsilnější silou v zemi.
A tak by se dalo jistě pokračovat i s dalšími příklady.
V tomto kontextu patříme k velmi malé hrstce zemí, které dávají zcela jasně přednost eurohujerům. De facto jsme se stali jednou z nejvíce eurohujerských zemí v EU.

Možná právě proto, že patříme k lépe manipulovatelným národům, na nás nyní v televizi den co den chrlí reklamu, ve které nám tvrdí, jak moc nám údajně EU pomáhá.

Pokud si alespoň občas zapnete televizi, tak vám nemohla uniknout.
No, nevím. Já osobně neznám nikoho, komu by EU jakkoli pomohla (nepočítám-li pobírače dotací). Naopak, EU je příčinou většiny problémů – a to jak stávajících, tak především těch budoucích.
Nyní to vidíme například na migračním paktu EU nebo na politice zeleného údělu, jejímž cílem je zničení životní úrovně většiny Evropanů.
Pokud bych měla detailněji vypsat vše, čím nám EU škodí, vydalo by to ne na článek, ale na knihu. Kdo není slepý a sleduje  tamní hlasování , ten moc dobře ví, v čím zájmu EU funguje.
Rozhodně ne v zájmu Evropanů, kteří mají být vyměněni za Afričany, Araby, Afghánce, Pákistánce apod. Tento proces je právě v běhu a to za vydatné pomoci podvratné EU.

Korupcí prolezlá EU, jejíž samotná politika je založena na korupci, se dnes a denně projevuje jako vysoce totalitní uskupení.

Nyní chce ve jménu klimatického náboženství a výměny obyvatel zlikvidovat Evropu a přeměnit ji v Afriku a Blízký východ.
EU se zásadně  nezajímá o názory Evropanů, jak jsme mohli názorně vidět například v době, kdy i přes statisíce negativních reakcí občanů se rozhodla zavádět segregační covid pasy, které jsou nyní základem pro budoucí mezinárodní očkovací pasy WHO.
EU se nám nyní v orwellovské  reklamě  snaží namluvit, že otroctví je svoboda a válka je mír. Zatímco svojí politikou zeleného údělu a podporou výměny obyvatel decimuje původní Evropany, propagandisticky se nám snaží namluvit, jak EU pomáhá.
Není mi známo jak dalece probíhá tato propaganda také v jiných zemích. Předpokládám, že tam bude ještě úpornější, neboť – na rozdíl od našich EU poslušných občanů – jinde se eurohujery volit v tak velké míře nechystají.

EU neuznává suverenitu jednotlivých zemí, doslova nenávidí původní Evropany a jejich pronárodní smýšlení, neuznává svobodu slova, přímo se jí hnusí demokracie a miluje totalitu. To ukazuje na každém dalším rozhodnutí.

Přesto ji stále ještě většina Evropanů podporuje. Jenže ona podpora v některých zemích, kde již začalo „přituhovat“,  silně upadá. A bruselští byrokraté mají strach.
Bojí se především občanů v těch zemích, kde dávají jasně najevo, že EU odmítají.
V zemích, kde již „obohacování“ přesáhlo únosnou mez, či tam, kde již dochází k vyvlastňování a zavádění dalších údajně „klimatických opatření,“  lidé konečně chápou, že setrvání v EU je cestou do pekel.
Horší varianta budoucnosti pro Evropany neexistuje. S EU totiž Evropané žádnou budoucnost nemají …

 
Slovanka

The post Rok před eurovolbami EU vyrazila s goebbelsovskou propagandou first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden