Co stojí za setkáním Bergoglia s Billem Clintonem a Alexandrem Sorosem? (video)
RSS

Co stojí za setkáním Bergoglia s Billem Clintonem a Alexandrem Sorosem? (video)


O tom, co skutečně bylo za tímto setkáním, se lze jen dohadovat. Všichni tři jsou v čele prosazování globalistické agendy, což má jistě nemalou souvislost.
Bergoglio byl na svůj post dosazen mimo jiné i proto, aby dopomohl islamizaci Evropy.
Je proto až symbolické, že ho Bill Clinton navštívil na cestě z Albánie, kde převzal medaili za zásluhy o založení Kosova – potažmo již brzy plánované Velké Albánie, která má být prvním velkým chalífátem na území Evropy.
Clinton, který měl velmi blízko k Epsteinovi, jehož služby často využíval, je stejné mravní bahno jako Alexander Soros, který nedávno převzal impérium svého otce.
Alexander Soros u Bergoglia nechyběl Je známo, že Sorosovy neziskovky patří k hlavním sponzorům potratů a potratových klinik a obhajují i potraty až do porodu, tedy ve vysokém stádiu těhotenství.
Sorosovy neziskovky patří i k hlavním sponzorům evropských promigračních a pašeráckých neziskovek, tedy mají nemalou zásluhu na pokračující islamizaci Evropy.
V tom si dlouhodobě Soros plně souzní s Bergogliem.
Alex Soros, syn George Sorose, již předem deklaroval, že bude ve všech směrech mnohem radikálnější než jeho otec.
Pozvání globálních zločinců Clintona a Sorose do Vatikánu je tedy více než symbolické, jasně nám ukazuje, co ve skutečnosti Bergoglio podporuje a jaký je jeho úkol na postu, kam byl poněkud nezvyklým způsobem dosazen.
Podle  Národního katolického rejstříku:

Papež František se ve středu setkal s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem na soukromé audienci v papežské rezidenci Casa Santa Marta. Delegace Billa Clintona zahrnovala několik prominentních Američanů, včetně Alexe Sorose z Open Society Foundations.
Clinton, který nyní zaměřuje své úsilí na filantropii a veřejné záležitosti, navštívil Albánii 3.-4. července a obdržel od albánského premiéra medaili veřejného poděkování za jeho podporu Albánie a za intervenci NATO v kosovské válce, hlásí zpravodajský server  Euractiv .
Syn George Sorose, doprovázel Clintona jak v Albánii, tak ve Vatikánu. Soros je novým předsedou nadace Open Society Foundations, kterou založil jeho otec.

Zde je video, které Vatikán zveřejnil, ukazující Clintona a papeže, oba v dobré náladě, jak si vyměňují dary. Mezi hosty můžete na chvíli zahlédnout i Alexe Sorose:

Pope Francis met Wednesday with former US President Bill Clinton, along with a delegation, at the Pope's residence at the Casa Santa Marta. pic.twitter.com/jMOSfP0RuN
— Vatican News (@VaticanNews) July 5, 2023


Clinton je zkorumpovaný zvrhlík, jehož přátelství s Jeffreym Epsteinem vedlo k mnoha návštěvám nechvalně známého pedofilního ostrova, zatímco Clintonova nadace zřejmě sloužila k praní peněz.
Soros je spekulant hedgeových fondů   a ateista, kterému je po celém světě spíláno za jeho vměšování do voleb a barevné revoluce.  Je také největší propagátor a sponzor potratů po celém světě, zejména v oblastech, kde jsou potraty odsuzovány.
Na světě není větší antikatolík, než Alex Soros.
Papež posílá mizerný vzkaz věřícím a všem ostatním, když veřejně pozdravil tuto dvojici a jejich doprovod, jehož součástí byl i Clintonův zeť, spekulant hedgeových fondů, Mark Mezvinsky, na jehož svatbě byla Epsteinova zločinecká partnerka Ghislaine Maxwellová jedním z mála pozvaných hostů.
Zatímco globálním zločincům a těm, kdo se chystají zničit Evropu, se Bergoglio klaní, ke svým ovečkám se chová pohrdavě:

pic.twitter.com/lxUSS4mxhj
— EsFernando (@NandoArriechi) July 5, 2023


Koho si Bergoglio pozve příště? Skupinu satanistů??
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Co stojí za setkáním Bergoglia s Billem Clintonem a Alexandrem Sorosem? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden