Průlomová studie v časopise Lancet objasňuje: COVID vakcína je zodpovědná za většinu úmrtí u lidí, kteří zemřeli brzy po aplikaci injekce
RSS

Průlomová studie v časopise Lancet objasňuje: COVID vakcína je zodpovědná za většinu úmrtí u lidí, kteří zemřeli brzy po aplikaci injekce


Vakcíny proti COVID zabily velké množství lidí a všechny vlády to kryjí. Práce, publikovaná jako předtisk, ukazuje, že nejméně 74 % postvakcinačních úmrtí je způsobeno očkováním.

Vakcína COVID-19 je viníkem většiny úmrtí lidí nalezených mrtvých po injekci.
Systematický přehled 325 pitev přináší přesvědčivé důkazy. Více o tom odborník Peter A. McCullough:

Autor Peter A McCullough, MD, MPH
Zatímco se vládní a zdravotničtí činitelé kroutí nad denně hlášenými úmrtími, poslední výmluva – „Nemůžete dokázat, že smrt způsobila vakcína“ – byla právě vyvrácena!
Hulscher a kol. zveřejnili největší sbírku výsledků pitev po očkování COVID-19. Z celkového počtu 325 případů nezávislý přezkum zjistil, že vakcína COVID-19 byla příčinou úmrtí v 73,9 % případů. 
V naprosté většině případů byl jediným smrtelně poškozeným orgánovým systémem kardiovaskulární systém.
Tato data jsou v souladu s dříve publikovanými studiemi Schwaba a Chavese, které neměly výhodu nezávislého přezkumu.
U náhlých nevysvětlených úmrtí hlášených v tisku je rozumné usuzovat na příčinu smrti jako na smrtelné poškození vakcínou COVID-19, dokud se neprokáže opak. 
Pro zproštění vakcíny z viny na smrti je nyní vyžadován důkaz, že zesnulý byl neočkovaný nebo musí být uvedena alternativní diagnóza.
Při absenci těchto informací by koroneři, lékaři a vládní úředníci měli připsat úmrtí očkování proti COVID-19.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Průlomová studie v časopise Lancet objasňuje: COVID vakcína je zodpovědná za většinu úmrtí u lidí, kteří zemřeli brzy po aplikaci injekce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden