Pyramidy v Antarktidě? Uniklé záběry z přistání americké armády
RSS

Pyramidy v Antarktidě? Uniklé záběry z přistání americké armády


Záběry z dubna roku 2017, na kterých je vidět přistání americké armády v Anatarktidě, na pozadí jsou vidět pyramidy. (Foto: Twitter)














V Súdánu je přes 300 neporušených pyramid

Pravdou je, že příběh o pyramidách v Antarktidě není nový, protože téměř před sto dvaceti lety, konkrétně v roce 1910, kdy odjela řada průzkumníků Britové, v počtu 65 mužů, pod vedením důstojníka, průzkumníka „Robert Falcon Scott“, na expedici s názvem „Terra Nova Expedition“, a také členové této mise byli vybráni z 8000 tisíc uchazečů, a zahrnoval důstojníky, navigátory, lékaře, průzkumníky, geology a vodní biologové.



A tedy i divočiny, a byla sponzorována Britskou královskou geografickou společností, aby prozkoumala Antarktidu.




Co se skrývá uvnitř slovenské „pyramidy“? Youtuber natočil úžasné záběry

Scott a jeho společníci dosáhli Antarktidy 17. ledna 1912, tedy asi 72 dní předtím, než všichni zemřeli na zpáteční cestě, kde zemřeli 29. března téhož roku v Antarktidě, a jejich těla byla nalezena až asi o 200 dní později, konkrétně 12. listopadu téhož roku, přičemž nejdůležitější věcí, kterou mise objevila, byly tyto hierarchické útvary pokryté ledem, a navzdory jejich smrti napsali do svých pamětí, co pozorovali za tvary, o nichž se domnívali, že jsou pozůstatky starověké civilizace, civilizace, která je velmi podobná téměř staroegyptské civilizaci, nebo to bude starověká civilizace, které se Egypťanům podařilo dosáhnout Antarktidy před tisíci lety.



Více než sto let Britové tyto informace a fotografie pořízené Scottem a jeho společníky skrývali, a pokud se objevily nějaké informace a zvěsti o tom, co tam našli od starověké civilizace a pyramidy pokryté sněhem, a v roce 2016 skupina těchto fascinovaných podivných jevů oživila hypotézu antarktických pyramid, poté, co na Google Earth ukázali řadu snímků Antarktidy Zdá se, že poukazují na pyramidy pokryté ledem, a že svou hypotézu zveřejnili v časopise „Ancient Origins“, který prohledává zemi a prozrazuje hranice překračující výzkumy kolem starověkého světa.



Zdroj: egyptiangeographic.com




Tajné technologie. Pomocí frekvencí dokážou kameny levitovat?

Článek Pyramidy v Antarktidě? Uniklé záběry z přistání americké armády se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden