Svědek úplatkářství rodiny Bidenových: „Možná budu muset žít na útěku po zbytek svého života“ (video)
RSS

Svědek úplatkářství rodiny Bidenových: „Možná budu muset žít na útěku po zbytek svého života“ (video)


Důkazů o konání zločinecké rodiny Bidenových je nepřeberně, nicméně Deep state nemá zájem na tom, aby se tyto informace dostaly mezi širší veřejnost.
To je i důvod proč o důkazech zarytě mlčí mainstream, který jde tradičně na ruku Bidenově klice. Klíčový svědek, který je o úplatcích zkorumpované „nejvyšší“ americké rodiny velmi dobře informován, nedávno zmizel.
Nyní je na útěku, odkud vzkazuje, že jeho život coby svědka, který může zcela přeměnit politické klima zejména mezi demokratickými voliči v USA, je v ohrožení.
Dr. Gal Luft, izraelský informátor, který je od dubna na útěku, podrobně popsal svá obvinění z úplatkářství proti Bidenově rodině v mimořádném novém videu, které získal  New York Post.
Jak již dříve  informoval  American Greatness,  Luft byl loni v únoru na Kypru zatčen za obchodování se zbraněmi a další obvinění a zmizel poté, co byl propuštěn na kauci .
Po svém zatčení bývalý důstojník izraelské armády tweetoval, že  Bidenova administrativa ho chce „pohřbít“.
Bidenovo ministerstvo spravedlnosti nechalo Lufta, zakladatele a výkonného ředitele washingtonského Institutu pro analýzu globální bezpečnosti (IAGS), zatknout pro podezření z pašování zbraní do Číny a Libye, lhaní FBI a porušení zákona o registraci zahraničních agentů (FARA).
V případě odsouzení mu hrozí až 96 let vězení.
Z neznámého místa uprchlík ve 14minutovém videu tvrdil, že byl zatčen, aby mu zabránili svědčit před republikány ovládaným výborem pro dohled nad Sněmovnou reprezentantů o pochybných obchodních transakcích Bidenovy rodiny v Číně.
„ Já, který jsem se dobrovolně přihlásil informovat americkou vládu o možném narušení bezpečnosti a o kompromitujících informacích o muži, který se uchází o post příštího prezidenta, jsem nyní pronásledován stejnými lidmi, které jsem informoval a možná budu muset žít na útěku po zbytek svého života ,“ posteskl si whistleblower.
Luft řekl, že byl nucen zanechat kauci na Kypru, zatímco čekal na vydání, „protože jsem nevěřil, že se mi dostane spravedlivého procesu u soudu v New Yorku.“
Whistleblower  údajně spolupracoval s CEFC-USA – neziskovou odnoží čínského energetického konglomerátu CEFC China – mezi lety 2015 a 2018, ve stejném období, kdy CEFC začala ovlivňovat své vlivové operace s Bidenovou rodinou.
Navzdory tomu, že Luft je na útěku, předseda Sněmovny reprezentantů, republikán James Comer, řekl, že Izraelec zůstává „potenciálním svědkem“ ve vyšetřování Bidenovy rodiny.
Whistleblower vysvětlil, že jeho právní problémy začaly poté, co učinil „fatální rozhodnutí“ předložit usvědčující důkazy o Bidenových šesti úředníkům z FBI a ministerstva spravedlnosti na tajné dvoudenní schůzce na americkém velvyslanectví v Bruselu v březnu 2019.
„Delegace ministerstva spravedlnosti,“ řekl, „se skládala ze dvou prokurátorů z jižního okresu New Yorku a čtyř agentů FBI.“
Luft řekl, že věří, že důvodem, proč ministerstvo spravedlnosti vyslalo tolik úředníků, bylo to, že věděli, že je „důvěryhodným svědkem“ a má „zasvěcené znalosti“ o finančních transakcích Bidenovy rodiny s čínským energetickým konglomerátem CEFC, včetně konkrétních čísel v dolarech.
Federálům prý také řekl o spolupracovníkovi Bidenovy rodiny Robu Walkerovi, kterého označil za „pytlíka Huntera Bidena“.

Luft říká, že řekl ministerstvu spravedlnosti a FBI v Bruselu, že Joe Biden se brzy po skončení svého viceprezidentského mandátu zúčastnil setkání v hotelu Four Seasons ve Washingtonu DC se svým synem Hunterem a úředníky z CEFC.
Luftova zpráva o přítomnosti bývalého viceprezidenta na této schůzce byla potvrzena o 21 měsíců později, když FBI vyslechla dalšího účastníka, spolupracovníka Bidenovy rodiny Roba Walkera, podle nedávného svědectví před Kongresem.
Luft během bruselského rozhovoru odhalil, že CEFC platila 100 000 dolarů měsíčně Hunterovi a 65 000 dolarů jeho strýci Jimu Bidenovi výměnou za jejich spojení s FBI a použití jména Biden k propagaci čínské iniciativy Pásu a cesty po celém světě – a že peníze proudily přes Walkera.
Výbor pro dohled napsal Walkerovi dopis, v němž požadoval, aby se podrobil výslechu ohledně své role při rozdělování více než 1 milionu dolarů z Číny nejméně třem příbuzným prezidenta Bidena.

Nejvíce „alarmující“ informace, které sdílel v Bruselu, se podle Lufta týkaly krtka na ministerstvu spravedlnosti, který sdílel tajné informace s Hunterem Bidenem a jeho čínskými partnery.
„Řekl jsem ministerstvu spravedlnosti, že Hunter byl spojen s vysoce postaveným úředníkem FBI v důchodu, který měl zřetelnou fyzickou charakteristiku –  měl jedno oko ,“ řekl Luft.
Všeobecně se má za to, že tímto úředníkem FBI je  bývalý ředitel FBI Louis Freeh, který svého času řekl Hunterovi: „ Byl bych potěšen, kdybych s vámi mohl v budoucnu spolupracovat .“

Podle Lufta jednooký upozornil Hunterovy spolupracovníky CEFC, Dr. Patricka Ho a předsedu Ye Jianminga, že jsou vyšetřováni.
Whistleblower zdůraznil, že cítí, že je jeho občanskou povinností upozornit vládu na korupci Bidenovy rodiny dlouho před volbami v roce 2020, aby federálové měli dostatek času na vyšetření této záležitosti.
„ Nejsem republikán. Nejsem demokrat. Nemám žádný politický motiv ani agendu,“  dodal.
„Udělal jsem to z hlubokého znepokojení, že pokud by se Bidenovi dostali k moci, země by čelila traumatickému skandálu. Bohužel, kvůli ututlávání ze strany ministerstva spravedlnosti je to přesně to, co se stalo.“
Luft řekl, že jeho důkazy byly potvrzeny o devět měsíců později „e-maily a účtenkami“ obsaženými v notebooku Huntera Bidena. Je neuvěřitelné, že podle informátora byl agent, který v prosinci 2019 zabavil notebook z počítačové opravny v Delaware, zvláštní agent Joshua Wilson, jedním z agentů FBI, kteří ho na jaře vyslýchali v Bruselu.
Whistleblower poznamenal, že ačkoli poskytl federálním orgánům činným v trestním řízení spoustu důkazů k vyšetřování před volbami, nic s tím neudělali a místo toho z něj udělali „veřejného nepřítele číslo jedna.“
„ Během posledních čtyř let sledovali mě, mou rodinu, mé přátele, mé spolupracovníky.  Všichni jsme byli obtěžováni, zastrašováni a nakonec jsem byl stíhán,“ řekl Luft.
Luft uvedl, že navzdory obtěžování poslal svého právníka Roberta Henocha, aby se v předvečer voleb v roce 2020 setkal s tehdejším zástupcem generálního prokurátora Richardem Donahueem, „aby se ujistil, že bude informován o informacích, které jsem poskytl jeho oddělení v Bruselu před devatenácti měsíci, a také aby ho varoval, že v ministerstvu spravedlnosti může stále existovat krtek.“
V únoru 2020 ministr spravedlnosti Bill Barr pověřil Donoghueho, aby koordinoval federální vyšetřování všech obvinění z korupce proti Joe Bidenovi souvisejících s Ukrajinou.
Donoghue údajně souhlasil se setkáním s Henochem ve Starbucks poblíž sídla ministerstva spravedlnosti a dopisoval si s ním na jeho soukromém e-mailu.
„ Příběh je o korupci na nejvyšších úrovních vlády a politiky a myslím, že to všechno může být potvrzeno ,“ napsal Henoch v e-mailu, který získal Post.
Aniž by to Luft věděl, Donoghue 4. září nařídil americkému prokurátorovi z Delaware, aby pozastavil trestní vyšetřování Huntera, aby se zabránilo únikům informací během dvou měsíců před volbami, podle svědectví před Kongresem.
Netřeba dodávat, že ze setkání nic nevzešlo.
Přesto byl 2. listopadu 2022, v předvečer kongresových voleb, Luft obviněn v sedmi bodech, včetně porušení zákona o kontrole vývozu zbraní.
„ Pokud budu usvědčen, hrozí mi až 100 let vězení,“  řekl whistleblower.
Řekl, že když byl ve vězení, byl mezinárodními médii vylíčen jako obchodník se zbraněmi, „i když jsem nikdy v životě neprodal ani kulku.“
Luft dodal, že „nikde v mé obžalobě ministerstvo spravedlnosti netvrdí ani nepředkládá důkazy o tom, že jsem koupil, prodal, přepravil nebo financoval jakoukoli zbraň.“
Také zpochybnil obvinění, že se dopustil porušení zákona FARA (Foreign Agents Registration Act) tím, že účtoval bývalému řediteli CIA Jamesi Woolseymu 6 000 dolarů měsíčně za to, že uvedl jeho jméno v článku, který pro něj napsal v čínských novinách.
„Nikde v obžalobě se ministerstvo spravedlnosti nezmiňuje o dobře známém faktu, že Woolsey byl poradcem mého think tanku od roku 2002 a že v článku nebylo nic, co by zastupovalo čínské zájmy – naopak.“
„Představa, že já, Gal Luft, krmím ředitele CIA politickými návrhy ohledně Číny a zacházím s ním jako s užitečným idiotem, není jen urážkou zpravodajské komunity, je to urážka inteligence každého Američana,“ řekl.
Luft se také vysmál obvinění, že učinil falešné prohlášení FBI během své dobrovolné schůzky v Bruselu, o kterém řekl, že vzniklo v důsledku jeho „dobrého občanství.“
„ Proč jsem byl v Bruselu? Byl jsem tam, abych jedl belgické vafle?!“  Vykřikl.
Vyzval ministerstvo spravedlnosti, aby jeho obžalobu zveřejnilo.
„Dejte to na své webové stránky, aby každý Američan mohl vidět povahu obvinění proti mně, kvalitu důkazů a to, kam až je vláda ochotna zajít, aby vyzbrojila soudní systém, aby potrestala informátory, jako jsem já.“
Luft také vyzval FBI, aby předložila Kongresu zápis ze schůzky v Bruselu v březnu 2019.
„Ať všichni vidí, co se stalo v Bruselu,“ navrhl whistleblower. „Proč ne? Snažíte se něco chránit? Snažíte se někoho chránit?“
Luft naznačil, že jeho zatčení v listopadu 2022 bylo pokusem zdiskreditovat ho na základě vykonstruovaných obvinění, protože republikáni se chystali převzít kontrolu nad Kongresem a zahájit vyšetřování toho, jak ministerstvo spravedlnosti ututlává Bidenův skandál.
„Proč jsem obviňován pro FARA za psaní neškodného článku – za který jsem nedostal žádnou platbu, natož od cizí vlády – když MATKA VŠECH PŘÍPADŮ FARA, Bidenův systémový vliv ve prospěch zahraničních vlád, za který hrabali miliony – zůstává nepotrestán?“ zeptal se.
Luft řekl, že nevěřil, že by se v New Yorku dočkal neúspěšného soudu, protože viděl, jak bylo s Patrickem Ho zacházeno po jeho zatčení v roce 2017 za úplatkářství.  Podle Lufta během procesu v New Yorku prokurátoři zabránili Ho, aby se zmínil o Bidenových.
Ho „zaplatil Hunteru Bidenovi milion dolarů za bůhví co, ale nesměl před porotou ani zmínit slovo Biden,“ vysvětlil Luft.
„Tentýž žalobce, který jde nyní po mně, Daniel Richenthal, řekl soudci v té době, že zmínka jména Biden by případu dodala politický rozměr, a soudce souhlasil,“ dodal whistleblower.
„Což znamená, že kdybych byl předveden před soud v New Yorku, nesměl bych vyslovit slovo Brusel nebo Biden.“
Whistleblower si postěžoval, že mu nyní hrozí, že zbytek života stráví na útěku nebo ve vězení za to, že konal svou občanskou povinnost.
„Varoval jsem vládu před potenciálním rizikem pro integritu voleb v roce 2020,“  řekl Luft.
„ Zeptejte se sami sebe, kdo je v tomto příběhu skutečným zločincem?“



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 4.5 ]







Článek Svědek úplatkářství rodiny Bidenových: „Možná budu muset žít na útěku po zbytek svého života“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden