Kdo vládne světu? (1. část)
RSS

Kdo vládne světu? (1. část)



SLOVANKA


Kdo se ve skutečnosti nachází na vrcholku pyramidy moci? Kdo ovládá globalistické loutky, které všichni dobře známe, ale ve skutečnosti náleží až do nižších pater moci?




Kdo po staletí ovládá svět a nyní se chystá zavést jednu světovou vládu?
To vše se dozvíte ve dvoudílném seriálu, který vychází ze zajímavých informací prezentovaných v rámci vyšetřování výboru (ICIC), který odhaloval zločiny globalistů při jednání tzv. „velké poroty.“
Ve dvoudílné prezentaci pro  International Crimes Investigative Committee  (ICIC) hovořil  Matthew Ehrlich , novinář, lektor a zakladatel  Canadian Patriot Review s Dr.  Reinerem Fuellmichem o struktuře moderní oligarchie, přičemž se vrátil ke geopoliticky relevantním počátkům globálně vládnoucího konglomerátu, který po staletí až do současnosti podkopává všechny společensko-politické struktury a odhalil jeho moc v takzvané „covidové pandemii.“
Matthew Ehrlich  vysvětlil geopolitickou historii pomocí živých obrazů, od pádu Říma a vzestupu Vatikánu, Kanady a Britského impéria, přes význam City of London a Světového ekonomického fóra (WEF) až po sdružení ve svobodném zednářství.
„Dlouho jsme žili v oligarchickém systému těchto dědičných sil. Centrum světové vlády se primárně nacházelo v City of London. Londýnská City byla v roce 1776 světovým globálním finančním centrem, stejně jako je tomu dnes,“ řekl Ehrlich. 
„Britská východoindická společnost se po sloučení s Nizozemskou východoindickou společností stala první nadnárodní společností, která měla své vlastní soukromé žoldnéřské síly, úzce spojené s britským parlamentem a koordinované britskou zpravodajskou službou a britským ministerstvem zahraničí.“
Král Karel III. šel ve stopách svého otce jako prezident britského Světového fondu na ochranu přírody (World Wildlife Fund for Nature), zastával malthusiánskou myšlenku, že lidská populace se kvalitativně neliší od světa zvířat, pokud jde o populační limity a obdivuje takové zrůdy, jako je notorický pedofil Jimmy Saville, který byl jedním z jeho mentorů a blízkým přítelem jeho otce prince Philipa.
Princ Philip byl vzděláván na střední škole v programu řízeném nacisty. Jeho čtyři sestry se později provdaly za nacistické důstojníky SS. Spolu s Julianem Huxleym a princem Bernhardem z Nizozemska založil princ Philip World Wildlife Fund for Nature. 
Myšlenkou této organizace bylo posunout morální hodnoty společnosti od vnitřních lidských hodnot, které zmařily předchozí pokusy o nový světový řád, a změnit hodnoty společnosti za účelem „zachránit přírodu před lidmi.“
Myšlenka byla taková, že „když se lidé pokusí použít vědu nebo technologii ke zlepšení svých životů, vytvoříme nový druh logického systému, který se vždy pokusí zmapovat soubor problémů. Takže myšlenkou bylo vytvořit vědu o problémech, ne o řešení problémů, a oni tomu říkali věda.
A řekli, že to bude základ Římského klubu. To bylo základem pro nový druh vědy o ekologismu. Vědy, která se bude snažit najít způsoby, jak ospravedlnit, proč by lidé neměli mít vliv na vesmír, a čím méně nás bude, tím lepší by to bylo pro všechny.“ řekl Ehrlich.
„Takže to je důvod, proč vzniklo Světové ekonomické fórum.  Klaus Schwab, sociopat a chráněnec Henryho Kissingera, byl vybrán a pověřen vytvořením jakési juniorské skupiny Bilderberg (pozn.: Bilderberg byl založen již v roce 1954).
WEF byla založena v roce 1971 a v roce 1973 byla myšlenka kapitalismu stakeholderů představena v Davoském manifestu. Ve stejném roce byla účastníkům davoského fóra předložena zpráva Římského klubu „Limits to Growth“, v níž jim byla představena absurdní myšlenka ovládání světové populace pomocí počítačových modelů.
Hlavním finančníkem a patronem setkání WEF v Davosu v roce 1973 byl princ Bernhard z Nizozemska, bývalý nacistický důstojník, který předtím založil skupinu Bilderberg. Bilderberg Group je organizační výbor globalistů, který se schází každoročně. 
Byl založen jako mechanismus pro koordinaci mezinárodních politik k dosažení toho, co se nepodařilo Adolfu Hitlerovi ve 30. – 40. letech 20. století, totiž podkopat suverénní systém národního státu a vytvořit strukturu globálních fašistických režimů zahrnujících regionální oblasti světa kontrolované centrálním velením.
Ve třicátých a čtyřicátých letech bylo ústředním velením City of London.
Karel III. je věrným fanouškem WEF. Na konci 70. let byl přiveden do WEF, aby se účastnil aktivit WEF. „Byla to postava vybraná v roce 2020, aby oznámila agendu Velkého resetu, který má vyřešit údajné globální oteplování a takzvanou pandemii současně resetováním celé lidské civilizace a převedením světa pod pod jednu světovou vládu.“ 
A i když na svých oficiálních platformách příliš otevřeně nehovoří o „vylidňování“, podíváte-li se na dopad věcí, které smlouvy Světové zdravotnické organizace nebo politiky zelených fanatiků Green Dealu navrhují, pak z toho, bohužel, bude masivní vylidňování.
Karel III. je také hlavou Commonwealth of Nations, který pokrývá asi 21,5 % světové pevniny. Ačkoli Británie již není tak vlivná jako v době rozkvětu Britského impéria ve 20. letech 20. století, stále má určitý vliv na národy Commonwealthu.
Jednou z podobností mezi Impériem a Commonwealthem je mezinárodní obchod s drogami.
„Jak mezinárodní terorismus získává financování, řízení a logistickou podporu?  Mezinárodní terorismus dostává podporu – a také vedení – od zpravodajských agentur  a potřebné peníze často pocházejí z praní špinavých peněz z drog, ke kterému dochází prostřednictvím  offshore a fiktivních společností.
Ty mají sídlo na Britských Kajmanských ostrovech či Panenských ostrovech a další operace probíhají typicky pod územími Britského společenství národů, které byly speciálně vyvinuty pro tento účel,“ řekl Ehrlich. „Je to jeden aspekt skutečné neviditelné říše.“
Zlomovým bodem, který dostal USA pod britskou kontrolu, byl atentát na Williama McKinleyho v roce 1901. Po jeho zavraždění se prezidentem Spojených států stal anglofil jménem Teddy Roosevelt. Krátce nato Roosevelt poprvé vyhlásil anglo-americký „zvláštní vztah.“
Roosevelt byl oddaným eugenikem a povzbudil vytvoření a vládní podporu sterilizace nezpůsobilých, eugeniky a zákonů o kontrole populace.
Jeho generálním prokurátorem byl Charles Bonaparte, vzdálený bratranec Napoleona, který byl pověřen zřízením tajné policie v srdci Ameriky, které se začalo říkat Federální úřad pro vyšetřování (“FBI”). Modely pro FBI byly dvě nově založené organizace ve Velké Británii: MI5 a MI6.
Dnes, díky odhalením Edwarda Snowdena, lidé vědí, že Five Eyes – zpravodajská aliance Austrálie, Kanady, Nového Zélandu, Spojeného království a USA – má mnohem větší vliv, než se dříve vědělo. 
„Pět hlavních zemí, které tvoří Pět očí, připustilo existenci této aliance teprve v 90. letech. Edward Snowden odhalil, že existují tyto nadnárodní dohody, které byly tajně podepsány v roce 1946, ve stejný den, kdy sir Winston Churchill volal po americké železné oponě – sjednocení anglosaských národů ve společné frontě proti komunismu, čímž započala studená válka“ řekl Ehrlich.
Dohoda zahrnovala propojení různých zpravodajských služeb pěti zemí za účelem spolupráce při vedení války proti vlastnímu lidu i proti jiným národům, včetně, ale nejen, komunistického bloku. 
The Five Eyes bylo vytvořením britského programu. „Často se to prodává jako operace řízená Američany. Můj výzkum mi stále ukazuje, že je ve skutečnosti řízen Brity, používá americkou tlačenku, ale sám o sobě není kauzálně poháněn něčím autenticky americkým,“ řekl Ehrlich.
Národní bezpečnostní agentura (NSA) je americká pobočka Five Eyes. NSA velmi úzce spolupracuje s FBI, CIA a US Army Intelligence. 
Bratranec Winstona Churchilla, generál Marlborough Churchill, založil v roce 1919 Americkou černou komoru. V roce 1930, v roce, kdy generál Churchill odstoupil a vytvořil Macyho komisi, byla Americká černá komora přejmenována na NSA.



„Macy Commission nebo Foundation podporovaly sterilizaci lidí, z jejichž dětí by byli pravděpodobně zločinci, či jejichž děti by měly nízké IQ atd.
Sterilizace byly určené genetikou rodičů, statistikami, matematickými modely a budoucími scénáři, které nebraly v úvahu všechny socioekonomické proměnné. Na základě toho bylo mnoho lidí – zejména mezi původními obyvateli Ameriky – sterilizováno,“ říká Ehrlich.
Po druhé světové válce vytvořila Macy Foundation konference Macy Foundation o kybernetice. Kybernetika byla nová věda o řízení založená na myšlence, že jakýkoli systém – například příroda nebo ekonomika – by mohl být modelován na počítači a řízen centrálním příkazem.
Tím se nadace stala srdcem Římského klubu, protože klíčovým jazykem Římského klubu je kybernetika.
Claude Dansey úzce spolupracoval s generálem Churchillem:



Ve videu níže Ehrlich hovoří  o Claudu Danseym, Johnu Churchillovi, rodině Cecilů, převzetí Británie v roce 1688 benátskou stranou, dosazení Viléma Oranžského, založení Bank of England, převzetí Nizozemí benátskými rody, jak se benátské rody dostaly k moci po pádu Říma a mnoho dalšího.
Více se také dozvíte ve druhém dílu seriálu.
To podstatné z asi hodinového videa lze najít od 47:46min. Video je v angličtině.

 


The post Kdo vládne světu? (1. část) first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden