V Bruselu se připravují zákony, které mají zavést digitální peněženku a identitu, kontrolovat nákupy a omezit spotřebu masa
RSS

V Bruselu se připravují zákony, které mají zavést digitální peněženku a identitu, kontrolovat nákupy a omezit spotřebu masa


Každý, kdo se alespoň okrajově zajímá o politiku a není napojený na „dotační cecíky“ EU, nepochybuje, že tato instituce nesmírně škodí a její cíle jsou pro původní Evropany vysloveně destrukční.
Ničivá politika zeleného údělu, odebírání suverenity národním státům, zákaz „vlastní“ politiky, výměna obyvatel, islamizace, válečné štváčství, chystaná digitální totalita, schválená dvojí kvalita potravin, cenzura a mnohé další totalitní praktiky, vychází dnes a denně z Bruselu.
To potvrzují i ti, kdo byli do tohoto molocha občany vysláni ne proto, aby tuto politiku podporovali, ale aby dopomohli její destrukci.
Pokud jste sledovali činnost tzv. „covidového výboru,“ který poukázal na lži, manipulace a korupční prostředí nejen v EU, ale i v rámci Big Pharmy, jistě jste zaznamenali i aktivity rumunského europoslance Cristiana Terhese.
Ten nyní upozornil na to, co na nás již velmi brzy EU chystá…
Europoslanec Cristian Terheș řekl, že v Bruselu se připravují kontroverzní zákony, jako je spuštění digitální peněženky, která usnadní kontrolu a sledování osobních financí občanů, omezí nákup oblečení a spotřebu masa a na druhou stranu podpoří propagaci potravin na bázi hmyzu. Vše „na ochranu planety“.

„(…) Jak jinak má vláda vědět, že si koupíte jen tři kabáty ročně? Nicolae Ceaușescu nebyl nic ve srovnání s tím, co si bruselští úředníci vymýšlí. To znamená, že zavádí systém, kde budou všechny transakce monitorovány. Vše, co potřebujete, je digitální peněženka a digitální identita. 
Znám zákulisní rozhovory, které probíhají. Podařilo se nám to zastavit v parlamentu, ale nejsem si jistý, zda se nám to podaří zastavit úplně. Velké skupiny v Evropském parlamentu tento nepořádek z politického hlediska podporují.
Začátkem roku 2021 Ursula von der Leyen řekla, že pojídání švábů bude mít volnou ruku. Někteří říkali, že to není pravda. Když k vám nyní mluvím, jsem ve Varšavě se skupinou poslanců Evropského parlamentu. Měl jsem schůzku s ministrem klimatu. 
Zeptal jsem se ho, zda je v Radě někdo, kdo se ptá Komise, odkud takové myšlenky pocházejí. Vidíme, že je prosazuje Světové ekonomické fórum v Davosu.
Podařilo se jim vychovat politiky na levici i pravici. Ve vládách celého světa jsou lidé, kteří byli vyškoleni Schwabem. Podívejte se, jaké veřejné politiky prosazují! Uvidíme, co se stane v Anglii,“ komentoval Terheș…

Tolik vyjádření rumunského politika.
K uvedenému jen připomínám, že v EP se již schvalovalo zavedení digitální identity (ID) s tím, že do roku 2030 by mělo mít ID nejméně 80% občanů EU.
Pro zavedení ID EU hlasovala i drtivá většina našich europoslanců.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ]







Článek V Bruselu se připravují zákony, které mají zavést digitální peněženku a identitu, kontrolovat nákupy a omezit spotřebu masa se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden