Iniciativa Důvěra a svoboda bojuje proti Pandemické smlouvě WHO a změnám MZP v rámci EU (video)
RSS

Iniciativa Důvěra a svoboda bojuje proti Pandemické smlouvě WHO a změnám MZP v rámci EU (video)


Možná jste o zcela nové iniciativě slyšeli, protože – což mne velmi potěšilo – má také české zastoupení. Zásadní je, že pokud by se podařilo nasbírat milion podpisů Evropanů, tak se touto iniciativou bude muset EK zabývat – i kdyby nechtěla.
Druhá věc už samozřejmě je, jak se v případě úspěšného nasbírání podpisů EU nakonec zachová. Iniciativa se již představila i v Evropském parlamentu  – a to za přítomnosti mnoha známých osobností, zejména z oblasti bojovníků proti covidismu.
Na stránkách EU ještě tuto novou iniciativu nelze nalézt, nicméně předpokládám, že již brzy by se tam měla objevit. Jakmile se tak stane, v dalším speciálním článku vás na to okamžitě upozorním, abyste ji mohli také podepsat a šířit dál.
Bude samozřejmě NEZBYTNĚ NUTNÉ o ní poté informovat co nejvíc lidí, aby se podařilo potřebný milion podpisů z celé EU zajistit.  I když všichni víme, jak podvratná EU pracuje, přece jen by zřejmě tamní papaláše pěkně vyděsilo, kdyby se milion – či dokonce víc – podpisů podařilo sehnat.
A nyní více o iniciativě, o níž nejspíš někteří z vás již četli…
Iniciativa „Důvěra a svoboda“, kterou iniciovalo sedm občanů Evropy, nyní bojuje za větší demokracii, ochranu svobody občanů jednotlivce a její podporu v EU. Tato iniciativa byla představena minulé úterý v Evropském parlamentu za přítomnosti renomovaných odborníků a s podporou známých poslanců Evropského parlamentu.
Stále častěji se nedemokratickým způsobem přijímají rozhodnutí za zády lidí v EU. V mnoha případech v jejich neprospěch. Ukázkovým příkladem je Světová zdravotnická organizace (WHO), která chce za zavřenými dveřmi získat globální odborné znalosti v oblasti zdravotní politiky svých členů.
Veškeré informace o evropské občanské iniciativě najdete na stránkách  „Důvěra a svoboda“.  Návrh podporují lidé z celé Evropy s cílem podpořit a posílit přímou účast na politikách EU.
Jsou to: Maria Hubmer-Mogg (Rakousko), Justyna Walker (Polsko), Mattias Desmet (Belgie), Alexander Christ (Německo), Ladislav Vrabel (Česká republika), Isabel Eliseu Arroseiro de Mesquita (Portugalsko) a Georgi Todorov (Bulharsko).
Jednají jménem dotčených jednotlivců z celé Evropy a zasazují se o větší důvěru a svobodu v rámci EU.
Podporují je známí poslanci Evropského parlamentu: Christine Anderson (Německo), Cristian Terheș (Rumunsko), Ivan Vilibor Sinčić (Chorvatsko), Mislav Kolakušić (Chorvatsko) a Virginie Joron (Francie).
V  téměř tříhodinové diskusi  poslanci zdůraznili význam této iniciativy. Stejně jako  významní panelisté z celého světa : Philipp Kruse, Dr. Peter McCullough, Andrew Bridgen, Fiona Hine, Dr. David E. Martin, Gerald Hauser, Nataniel Pawlowski, pastor Artur Pawlowski a Nick Hudson.
Iniciativa byla  vypracována v rámci evropské občanské iniciativy.  Evropská občanská iniciativa je platforma, jejímž prostřednictvím mohou lidé požádat Evropskou komisi, aby navrhla nové právní předpisy, a ovlivnila tak politiku EU.
Pokud občanská iniciativa dosáhne jednoho milionu podpisů, rozhodne Komise o následných opatřeních.
Byla zavedena spolu s  Lisabonskou smlouvou v roce 2007. „Důvěra a svoboda“ je rozhodnou reakcí na alarmující centralizaci moci ve vládách a institucích, které vyjednávají s netransparentními neziskovkami bez účasti občanů.
To zahrnuje také Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), která je podřízena OSN.
Jak je dobře známo, ta chce vytvořit nový soubor pandemických pravidel, která budou závazná pro členské státy, mimo dosah veřejnosti. Ještě výbušnější jsou změny Mezinárodních zdravotních předpisů, z nichž mnohé byly provedeny a naplánovány na oficiální úrovni.
To vše se odehrává mimo parlamenty. Existuje nebezpečí, že suverenita států ve zdravotnických záležitostech bude podkopána. V důsledku toho se stále více občanů obává o svou svobodu volby, zejména pokud jde o osobní rozhodnutí v oblasti zdraví.
To je doprovázeno masivní ztrátou důvěry ve státní instituce, které vyjednávají takové právní dokumenty.
Iniciativa Důvěra a svoboda bude v nadcházejících týdnech nadále informovat veřejnost o svém pokroku. Pravidelné aktualizace  na  www.euci.info   a na Twitteru @TrustAndFreedom. Kontakt pro média:  contact@euci.info .
Na video z představení iniciativy v EP se můžete podívat níže, začátek asi 16. min.):



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Iniciativa Důvěra a svoboda bojuje proti Pandemické smlouvě WHO a změnám MZP v rámci EU (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden