Fiala: Podpora Ukrajiny je pro mě i naši vládu prioritou
RSS

Fiala: Podpora Ukrajiny je pro mě i naši vládu prioritou




MATOUŠ BULÍŘ
Je to smutné, ale zařadil bych to k jedněm z mála pravdivých slov, která kdy vyšla z úst Petra Fialy…

Za situace, kdy se stát nachází v nejhorší ekonomické krizi od roku 89 a to díky aktuální vládě, čelní představitel té samé vlády řekne, že prioritou není dát dohromady Českou republiku, nýbrž blaho Ukrajiny.
Ukažte mi rodiče, kteří řeknou, že jejich prioritou je, aby se sousedovic děcka měla dobře za situace, kdy jejich vlastní děti chodí v otrhaných šatech a rodina je zadlužená tak, že to budou splácet ještě jejich prapravnuci…
Já nemám nic proti pomoci komukoliv, ale ne na svůj vlastní úkor notabene za situace, kterou jsou nastínil výše.
Proč Petr Fiala nevěnuje Ukrajině třeba svůj roční plat premiéra? Nebo klidně jen měsíční jelikož chápu, že pokud desítky let vyděláváte miliony korun tak asi nemáte našetřeno a mohlo by vás to dostat do existenčních potíží jako mají mnozí z těch, o které se “staráte”.
Víte koho respektuji? Každého člověka, který podporuje Ukrajinu ze svých peněz a ne z cizích. A víte koho nerespektuji? Každého, kdo na pomoc Ukrajině rozdává z peněz, které nejsou jeho.
Ale v pohodě, ukažte mi ve vládním programu něco o tom, že “v případě našeho zvolení se postaráme o všechny jen ne o vás” a budu z ticha.
 
MatousBulir.cz

The post Fiala: Podpora Ukrajiny je pro mě i naši vládu prioritou first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden