Obohacované Německo: Horda Arabů zaútočila na maturitní oslavu, mnoho účastníků bylo zraněno (video)
RSS

Obohacované Německo: Horda Arabů zaútočila na maturitní oslavu, mnoho účastníků bylo zraněno (video)


Po včerejších nepokojích stovek Afričanů došlo večer k dalším obohacujícím událostem v německém Zhořelci. Tlupa Arabů tam zaútočila na oslavu, která se konala v tamní restauraci.
Také tentokrát zůstalo po nájezdu obohacovačů množství zraněných. Zdá se, že Německo se vydává ve šlépějích Francie, kde jsou podobné incidenty na každodenním pořádku…
Jen dva dny po útoku na strojvedoucího v krušnohorském městě Lauter zaútočil arabský dav v sobotu večer na maturitní večírek ve Zhořelci. Dav bil absolventy škol mimo jiné i rozbitými lahvemi. Několik hostů bylo zraněno.
Nejméně osm lidí bylo zraněno včera v noci při rvačce před diskotékou „Zwei Linden“. Podle policie skupina dvanácti až 20 cizinců napadla několik Němců, kteří oslavovali maturity.
Útočníci napadli hosty rozbitými lahvemi. Osm Němců ve věku od 18 do 48 let bylo zraněno – pět z nich tak vážně, že museli být ošetřeni v nemocnici. Policie vzala do vazby dvanáct podezřelých. Jsou to Syřané, Turci, Iráčané a Libanonci ve věku 19 až 35 let. Tři z nich byli zraněni.
Hosté diskotéky byli podle policie zpočátku skupinou muslimů uráženi. Pak proti domovním dveřím létaly lahve. Návštěvníci byli napadeni rozbitými lahvemi. Škody na budově, kde se konala akce, činily nejméně 3 500 eur.




Policie zajistila místo činu a zahájila vyšetřování pro závažné narušení nočního klidu. V současné době jsou podezřelí vyslýcháni. Státní zástupce rozhodne, zda a proti komu bude podána žádost o vzetí do vazby. Policie zároveň pátrá po dalších podezřelých.







V komentářích na sociálních sítích opakovaně zaznívá otázka: Co se ještě musí stát, aby se masy lidí konečně postavily proti této neúspěšné imigrační politice? Jednomyslné přesvědčení: protest a odpor. Už je toho dost!


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Obohacované Německo: Horda Arabů zaútočila na maturitní oslavu, mnoho účastníků bylo zraněno (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden