USA: Záhy po schválení se již umělé kuřecí maso prodává v restauracích
RSS

USA: Záhy po schválení se již umělé kuřecí maso prodává v restauracích


Jen před pár týdny došlo v USA k oficiálnímu schválení umělého masa, založeného na podobném principu jako rakovinné bujení – a nyní je již ve volném prodeji.
Jedním z největších investorů podniků, které umělé maso vyrábí, je Bill Gates, což snad hovoří samo za sebe.
Připomínám, že umělé maso je prezentováno jako „klimaticky příznivé“ a má spolu s hmyzem nahradit maso skutečné.
Nicméně nedávná studie prokázala, že při výrobě umělého masa dochází k větší produkci CO2 než je tomu v případě chovu dobytka, který má být údajně v zájmu dosažení uhlíkové neutrality postupně likvidován.
Tedy umělé maso, podobně jako hmyz, je jen jedna ze součástí klimatické agendy…
Ministerstvo zemědělství Spojených států je zaneprázdněno více než kdy jindy – prosazuje své  stanovené priority – a k nim patří i razantní změna jídelníčku Američanů.
Nyní USA Today hlásí, že dvě společnosti, Upside Foods  a  GOOD Meat , nedávno dostaly od USDA „razítko“ na výrobu a prodej svých laboratorně pěstovaných kuřecích produktů veřejnosti.
Ve skutečnosti se Frankenstein Meats již prodává například v restauracích v San Franciscu a plány na rychlou expanzi jsou v plném proudu.

FDA v roce 2022  oznámila , že laboratorně pěstované kuře vyvinuté společností Upside Food je „bezpečné jíst“, což uvolňuje cestu pro veřejný prodej kuřecího produktu s buněčnou kulturou.
V současné době již také započala výstavba největšího světového závodu na výrobu masa s buněčnou kulturou v San Sabastianu ve Španělsku. To zřejmě souvisí s tím, že také v EU by ještě letos mělo být umělé maso schváleno.
Únorová zpráva společnosti Bloomberg vysvětluje, jak tři největší startupy „získaly více než 1,2 miliardy dolarů v kombinovaném rizikovém financování, aby přinesly produkty do regálů s potravinami.“




Ale čtvrteční zpráva Natural News podrobně popisuje velmi zásadní roli zatracovaného miliardáře Billa Gatese při zahájení tohoto odvětví.




Zpráva Bloombergu navíc vysvětluje, že zatímco „přední vědci“ se zoufale snaží přesvědčit veřejnost, že kultivované masné výrobky nepovedou k prudkému nárůstu rakoviny , průmysl nemá desítky let dat, aby to dokázal, proto se místo toho snaží této otázce vyhýbat.
Takže zatímco globalisty podporované korporace se pokoušejí dramaticky změnit stravovací návyky většiny lidí – a tím navždy změnit způsob, jakým získáváme bílkoviny – je patrné, že obrovské množství lidí s tím nechce mít nic společného.




Ale jak USDA pokračuje v deklarované agendě na podporu rasové spravedlnosti, klimaticky chytrého zemědělství a nových tržních příležitostí, je vysoce nepravděpodobné, že vůle lidí bude v rámci plnění globalistických plánů jakkoli brána do úvahy….






Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Záhy po schválení se již umělé kuřecí maso prodává v restauracích se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden