Mezinárodní skupina právníků spojila své síly, aby se postavila totalitním praktikám WHO
RSS

Mezinárodní skupina právníků spojila své síly, aby se postavila totalitním praktikám WHO


Mimo zde nedávno zmíněné soukromé iniciativy, která by měla zabránit přijetí dvou diktátorských dokumentů – Pandemické smlouvy a změn MZP -,  existuje také mezinárodní skupina právníků, kteří se této problematice věnují.
V pondělí 3. července skupina právníků z deseti zemí vydala prohlášení, v němž vyjádřila svůj nesouhlas s pandemickou smlouvou navrženou Světovou zdravotnickou organizací (WHO), oficiálně známou jako WHO CA+, a dodatky k Mezinárodním zdravotnickým předpisům (MZP).
O víkendu od 30. června do 2. července se v německém Kolíně nad Rýnem konal  první mezinárodní kongres právníků – „Právníci pro osvětu“ – „Anwälte für Aufklärung eV. (AfA)“ Kongres se zaměřil na MZP a Pandemickou smlouvu.
Proti Pandemické smlouvě WHO se formuje silná aliance právníků z celé Evropy podporovaná právníky z celého světa. „My, právníci, říkáme: Ne totalitě. Jasná prohlášení právníků o plánech udělat z WHO jakousi „vládu světa zdraví“: Říkáme NE!,“  napsal v neděli na Twitteru Dr. Alexander Christ .
Níže je jejich tiskové prohlášení, jak obrázky tweetované jako  tweetované Markusem Haintzem  , tak text extrahovaný z obrázků.
Více si k tématu můžete přečíst na AfA:

Ztráta suverenity nebo selhání systému?
SZO

Právníci z deseti zemí  se o víkendu v Kolíně nad Rýnem na mezinárodním kongresu právníků zabývali otázkami pandemické smlouvy WHO a chystané novely Mezinárodního zdravotnického řádu.
Jako hostitelé kongresu jsme my, Anwalte fur Aufklarung eV (Právníci pro osvětu) z Německa dnes pořádali tiskovou konferenci, na které se zúčastnili právníci z Rakouska, Švýcarska, Lichtenštejnska, Francie, Španělska, Itálie, České republiky, Nizozemska, Zúčastnil se ho mimo jiné Izrael a Německo.
Hlavní výsledky jednání : My, právníci, odmítáme plán vypracovat pandemickou smlouvu Světové zdravotnické organizace WHO a upravit MZP.
Vyzýváme zejména státy Evropy, aby se neúčastnily plánů dát WHO v budoucnu dalekosáhlá práva k vyhlášení budoucích pandemií a také k vytvoření předpisů pro boj proti takovým pandemiím, které by pak členské státy musely dodržovat povinně a bez jakékoli další možnosti vnitrostátního zásahu nebo přezkumu.
Aby bylo možné v budoucnu účinněji a jasněji reagovat na porušování základních lidských práv a na omezování svobody a základních práv vůči obyvatelstvu ze strany demokratických států, spojili se právníci shromáždění v Kolíně nad Rýnem a vytvořili Mezinárodní asociaci právníků, Mezinárodní asociace právníků pro lidská práva (IAL).
27 podpisů prvních signatářů je na zakládací listině advokátní komory, která se v následujících týdnech rozhodujícím způsobem rozroste. Za nadací stojí mimo jiné Právníci pro základní práva/Advokáti pro osvětu Rakousko, Právníci pro osvětu eV Německo, členové Výboru právníků ze Švýcarska, právníci ze španělského sdružení Units per la Veritat, abychom jmenovali jen některé. příklady.
Konference slouží k rozšíření mezinárodní spolupráce právníků, kteří se již kriticky zabývali nezákonností státních opatření a křehkostí národního právního státu v období covidu.
Tento nežádoucí vývoj je posouván na úroveň nadnárodních organizací, jako je zejména Světová zdravotnická organizace (WHO), které má být s pomocí tzv. Pandemické smlouvy umožněno obcházet národní i evropská suverenní práva v případě budoucí pandemie.
Proti tomu stojí právníci shromáždění v Kolíně nad Rýnem, kteří se naopak hlásí k přísnému dodržování lidských práv, základních práv a svobod. Základní zásada zde zní: lidská důstojnost je nedotknutelná.
Nezbytnou platnost si nárokuje Charta OSN, z níž vychází Všeobecná deklarace lidských práv, Pakt OSN o občanských a politických právech a o hospodářských a sociálních právech a Evropská úmluva o lidských právech.
Za žádných okolností nemohou být skutečně ani  de facto zrušeny pandemickou smlouvou WHO, a to obzvláště ne v době pandemie nebo jiných zdravotních krizí.
My právníci stojíme za : ochranou základních principů demokratického právního státu, za přísnou dělbou moci ve smyslu principu „brzd a protivah“, za principem legality, za právo na sebeurčení národů, za zásadu, podle níž veškerá moc musí vycházet z lidu, za svobodu informací a především za plošný zákaz cenzury ve všech státech.
Všem těmto zásadám odporuje obsah tzv. „Pandemické smlouvy WHO“, která je v současné době připravována, a očekávané změny „Mezinárodních  zdravotních předpisů“ (MZP), které mají být předloženy k rozhodnutí WHO na valném shromáždění v roce 2024.
Podle současného stavu znalostí, který lze nalézt mimo jiné na webu Evropské rady, pandemická smlouva a dodatky k MZP mají za cíl dostat Světovou zdravotnickou organizaci do role de facto „světové zdravotnické vlády“ jako nadnárodní a globální super organizace.
V budoucnu má být WHO pověřena mimo jiné těmito úkoly:

Včasná detekce a prevence pandemií, což by vyžadovalo zřízení bezpříčinného globálního systému včasného varování a sledování.
Zřízení a posílení WHO jako koordinačního orgánu pro globální zdravotní otázky, což by fakticky zbavilo pravomocí národní a místní zdravotnické úřady, což by zásadně odporovalo principu subsidiarity.
Posílení mezinárodní spolupráce v oblastech, jako je sledování, varování a reakce, což by se rovnalo vytvoření globálního systému sledování občanů ze strany států, vynucovaného WHO.
Celosvětový boj proti „dezinformacím“, což by se rovnalo zavedení cenzury.

Z pohledu nás právníků by všechny čtyři cíle vedly ke globálnímu systému dohledu a paternalismu WHO neúnosným způsobem, který zásadně odporuje principům právního státu.
Mezi principy, které si nárokují nezlomnou platnost, je třeba jako první zmínit individuální sebeurčení, které zejména v krizi, jakou je skutečná pandemie, musí mít vždy přednost před státním či dokonce nadnárodním paternalismem.
Zadruhé je zde princip subsidiarity, podle kterého může vyšší státní nebo sociální jednotka zasáhnout, aby pomohla a převzala funkce pouze tehdy, pokud síly podřízené jednotky nestačí k provedení nezbytné funkce. Zejména v době pandemie musí mít vždy přednost místní rozhodování o nezbytných opatřeních.
V minulé pandemii covidu WHO například globálním selháním ukázala, že nebyla nikdy schopna správně vyhodnotit situaci.
Předání moci anonymní, demokraticky nelegitimní organizaci s mafiánskými strukturami, která je zásobována z pochybných zdrojů peněz a má blízko k farmaceutické lobby – mírně řečeno – a která má mít v budoucnu  kompetence určovat zcela nekontrolovatelně, kdy pandemie vypukne, kdy skončí a jak se lidé na celém světě mají chovat, je třeba rozhodně odmítnout.
My právníci říkáme: Ne pandemické smlouvě WHO a ne změně Mezinárodních zdravotních pravidel!
Dr. Alexander Christ, mluvčí AnwSite fur Aufldarung eV, Hohenzollerndamm 112, 14199 Berlín, kontaktaafaev.de vrww.afaev.de
Tolik informace k další iniciativě, která se zasazuje o zastavení pandemické smlouvy a změn MZP.
Mimochodem, všimli jste si, že zkorumpovaný mainstream o těchto vysoce nebezpečných dokumentech soustavně zarytě mlčí???
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Mezinárodní skupina právníků spojila své síly, aby se postavila totalitním praktikám WHO se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden