Žena vypráví o hrůzách, které zažila, když ji v 6 letech prodali pedofilní síti (video)
RSS

Žena vypráví o hrůzách, které zažila, když ji v 6 letech prodali pedofilní síti (video)


V současné době se hodně hovoří o filmu „Sound of freedom,“ který měl v úterý premiéru a o seriálu Mela Gibsona, který premiéra teprve čeká.
V obou případech se tvůrci věnují tématu, které je tabu zejména proto, že do pedofilních sítí jsou zapleteny vysoce postavené osoby, včetně politiků či hollywoodských celebrit.
Stejně jako se záměrně zametl pod koberec seznam všech, kdo se účastnili Epsteinových pedofilních rejdů – a sám Epstein byl pro jistotu umlčen navždy – nyní se snaží ametický mainstream po celých USA hanět i nový film Jima Caviezela, který byl ovšem natočen podle pravdy.
V souvislosti s tím je pak dobré poukázat na skutečné oběti, které to, co film popisuje – ovšem v ještě horším provedení – samy zažily.
Jednou z nich je dnes již 58letá žena, která se mezi pedofily dostala v pouhých 4 letech a jen o dva roky později ji její vlastní matka prodala pedofilní síti.
Belgičanka byla jako dítě prodávána pedofilním celebritám a znásilňována až do svých 12 let, kdy se jí podařilo z této sítě vymanit.
Bývalá sexuální otrokyně prozradila, jak ji její vlastní matka prodala aristokratickému okruhu pedofilů, když jí bylo 6 let. Anneke Lucas tvrdí, že v rámci této sítě, s níž se seznámila v pouhých 4 letech, tedy  roce 1969, byli chlapci a dívky znásilňováni, mučeni a mnozí také vražděni.
Nedávno řekla  Unfiltered Stories , že byla nucena zúčastnit se orgií na zámku,  píše Daily Mail  .

Její matka ji nijak neochránila, ale osobně ji přivedla do sítě belgických VIP, kteří zastávali vysoké funkce a moc. Tato síť zahrnovala politiky, vysoce postavené úředníky, členy vlády a aristokraty.
Anneke okamžitě oznámili, že pokud něco prozradí, bude zabita. Byla dokonce svědkyní situací, kdy v důsledku „extrémního“ týrání přišly o život jiné děti.
V roce 1972 byla „vyměněna“ a skončila v mezinárodní síti. Tam byla od 9 let cvičena, aby se stala „elitní otrokyní“.
Nakonec se jí podařilo uniknout z mezinárodní i belgické sítě. Anneke, která byla sexuálně zneužívána více než 1700 hodin, než jí bylo 12 let, odešla z Belgie do USA, kde pomáhá dalším lidem, kteří byli v dětství týráni…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Žena vypráví o hrůzách, které zažila, když ji v 6 letech prodali pedofilní síti (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden